Virgin Media 'Intelligent WiFi' gir bredbåndskunder et GRATIS hastighetsøkning

Bredbånd

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty)



Virgin Media har lansert en oppdatering til sin nyeste ruter som forbedrer bredbåndets rekkevidde i hjemmet.



Intelligent WiFi er tilgjengelig på Hub 3 -rutere over hele landet uten ekstra kostnad.



matt baker bryllupsbilder

Den tilpasser seg og utvikler seg uavhengig av miljøet for å løse ytelsesproblemer som kan oppstå, for eksempel svarte flekker.

Bevegelsen kommer midt i et stadig økende antall internett-tilkoblede enheter som brukes i og rundt hjem, med Virgin Media som anslår gjennomsnittlig ni per husstand.

Ruteroppdateringen takler dette ved å finjustere og optimalisere de tekniske funksjonene, slik at tilkoblinger ikke forstyrrer hverandre, og sikrer at WiFi er rettferdig fordelt mellom enheter.



I tillegg har bredbåndsleverandøren lansert en ny app som lar folk skanne hvert rom for å teste WiFi -tilkoblingen og be om en forsterker, som kan kobles til berørte områder.

Brukere kan få tilgang til selvhjelpsverktøy i Connect-appen og kontakte kundestøtte via en direktemeldingsfunksjon hvis de ikke er i stand til å løse problemer selv.



Hvis appen viser at det er en svart flekk, kan Full House og VIP -kunder bestille opptil tre boostere i appen uten ekstra kostnad. Andre pakkeinnehavere må betale £ 3 per måned for den første booster og £ 2 for en ekstra booster.

spådommer for tredje verdenskrig 2019

I appen kan foreldre ta kontroll over hvilke enheter som er tilkoblet, i tillegg til muligheten til å lage et personlig WiFi -nettverk for gjester.

Les mer

Cybersikkerhet
Fortnite SCAMS & apos; running rampant & apos; på nett Island rammet av MASSIVt cyberangrep Facebook -pålogginger selges på dark web for £ 3 Twitter -feil lekket DM -er fra 3M -brukere

-Å levere ultrahurtig bredbånd for å gjøre Storbritannia raskere er det vi gjør best på Virgin Media, men det er like viktig å sørge for at dette gir pålitelig tilkobling i hjemmet, sier Richard Sinclair, administrerende direktør for tilkobling i Virgin Media.

'Intelligent WiFi lar våre kunder få mest mulig ut av bredbåndet, samtidig som de hjelper til med å enkelt overvinne eventuelle tilkoblingsproblemer rundt hjemmet.

'Med familier som bruker flere enheter enn noen gang før, er det avgjørende at de alle kan være online når det trengs.

mennesker uten armer eller ben

'Enten det strømmer UHD -filmer på Netflix, spiller de siste spillene online eller videokonferanser, har Intelligent WiFi ryggen din.'

Se Også: