Leona Lewis 'nye mann - Utrolig kjærlighetshistorie som fikk stjernen til å gifte seg med sin støttedanser

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fans stormet denne uken da Leona Lewis giftet seg med sin langvarige kjæreste Dennis Jauch i en toskansk vingård etter åtte år sammen.



X-Factor 2006-vinneren delte bilder av hennes store dag på Instagram Stories, og viste frem sin hvite stroppeløse kjole og trenere og store rosegull Bride to Be ballonger.



Snakker med OK! Magasinet før bryllupet, Leona, 34, kalte Dennis rocken hennes.



Leona Lewis giftet seg med sin mangeårige beau Dennis Jauch i en romantisk toskansk seremoni

Leona med Denis på tur

Den Islington-fødte sangeren sa: Vi er så klare til å gjøre dette. Dennis er den mest snille, hensynsfulle personen jeg noen gang har møtt.



Leona forlovet seg med danseren sin beau i fjor, da danseren stilte spørsmålet mens hun var på ferie i Puerto Rico.

Det var Leonas musikalske suksess som førte paret sammen.



Kjærlighetshistorien deres begynte da paret møttes i 2010, da tyskfødte koreograf og kreativ regissør Dennis turnerte med Leona på hennes The Labyrinth-turné som backdanser.

På Wimbledon i juli i år (Bilde: PA)

Nygifte Dennis utdannet seg til danser på foreldrenes danseskole og fortsatte med den tyske versjonen av So You Think You Can Dance, og tok hjem gong for beste danser.

Dennis ble med på Leonas turné i 2010, som viste frem sanger fra debutalbumet, Spirit, før hun spilte hovedrollen i sin julevideo for sangen One More Sleep.

Paret utløste rykter om romantikk etter at Leona slo opp med barndomsskjæresten Lou Al-Chamaa etter å ha vært uavgjort i åtte år.

Det har imidlertid ikke alltid vært lett seiling for Leona og Dennis.

beste fotspa 2020

Paret er et nydelig par (Bilde: Getty Images)

Etter en date med dating, skilte The X Factor-stjernen seg fra Jauch i oktober 2012 etter en toårig romantikk, men de gjenoppsto forholdet tre måneder senere.

Hun snakket med The Daily Record den gangen og sa: Jeg har fått hjertet mitt knust så mange ganger. Det er så forferdelig. Du trenger vennene dine, is og gode filmer.

77 engel nummer kjærlighet

Til tross for at hun var kjent for å være beryktet privat om sitt kjærlighetsliv, snakket Leona ekteskap med Metro i 2015.

Hun sa: 'Det går veldig bra med Dennis. Vi har vært av og på en liten stund. For tiden på, noe som er fint.

Leona's hen do var på Hawaii (Bilde: leonalewis/Instagram)

'Vi har ikke snakket om ekteskap ennå. Det er noe jeg vil gjøre på et tidspunkt. Jeg ønsket å gifte meg i 20 -årene.

'Det var alltid en merkelig ting for meg. Jeg var alltid som, & apos; jeg skal gifte meg i 20 -årene! ’Men nå er jeg som:‘ Nei, nei, nei. Jeg er ikke klar! & Apos;

'Jeg føler at du tror du kommer til å være klar, men så kommer du til slutten av 20 -årene, og du er ikke klar.'

I løpet av forholdet har paret måttet jobbe hardt for å holde forholdet sterkt til tross for motstridende arbeidsplaner.

Dennis har skapt en karriere som koreograf og Leona har fortsatt å synge.

Leona snakket med The Telegraph i 2015 og sa: 'Vi er sammen, men fordi vi begge reiser så mye må vi gjøre en stor innsats for å se hverandre.

Dennis er nå en koreograf på heltid (Bilde: Instagram)

Hvis vi er innen en time fra hverandre, hopper en av oss på et fly for å se den andre. Jeg tror det mest uventede møtestedet var i Romania. '

Dennis har siden delt vanlige snaps av paret på sin Instagram -konto, inkludert turer til Disneyland, påkledning av Beetlejuice -stil til Halloween og på forskjellige prisutdelinger, inkludert EMA.

Leona har notorisk holdt ting mer innpakket på sine sosiale feeds.

Leona ertet nyheten om forlovelsen deres i 2018 ved å vise frem sin enorme forlovelsesring på Instagram Story mens hun var på ferie i San Juan, Puerto Rico, og sendte fansen vill.

Sangeren poserte i den blomstrete broderte denim-delen og klamret seg fast på skjørtet hennes med ringkledd hånd.

Dennis minnet også dagen, delte et utvalg av bilder av paret på Instagram og skrev: Det har vært de vakreste åtte årene av mitt liv med dette utrolige mennesket. Her er mange flere vakre minner.

Leona holder seg veldig privat på Instagram (Bilde: Instagram/leonalewis)

molly og tommy love island

Det var først i november 2018 at paret offisielt bekreftet forlovelsen.

Postet på Instagram kunngjorde Leona nyheten med et svart -hvitt bilde av paret med armene rundt hverandre.

Hun skrev: @dennisjauch Jeg kan ikke vente med å være kona din. Eeek kone! Hva?! Argh! Hahaha jeg kan fortsatt ikke tro det. Jeg drømte deg og du gikk i oppfyllelse. Den mest omsorgsfulle, godhjertede og inspirerende personen jeg har hatt privilegiet å kjenne. La oss ta en stor fest!

Fansen var raske til å dele gratulasjonene, med en kommentar: Du er en av de vakreste menneskene noensinne, og du fortjener lykkeverdenen.

Paret er nå offisielt festet (Bilde: Instagram)

Dennis delte også en inderlig melding til sin kommende kone på sosiale medier den gangen, og beskrev henne som den vakreste kvinnen jeg noen gang har fått øye på.

Han la til: La oss nå gjøre 2019 til en fest.

I tråd med ordet, dro den elskede kjendisduoen til Italia for bryllupsseremonien fra hjemmet de deler i California, etter Leonas Hawaiin-høne-do.

Frolics så Leona omgitt av åtte venner, tilbragte hele 8 000 pund per natt på et luksuriøst feriested i Hawaii.

På den store dagen giftet Leona og Dennis seg omgitt av familie og venner på en vingård sør i Firenze.

Se Også: