Video av Big Fat Gypsy Wedding bare-knoke-kamp vist for retten

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Big Fat Gypsey Wedding Star, Paddy Doherty (Bilde: Channel 4/Planet Photo

Big Fat Gypsey Wedding Star, Paddy Doherty (Bilde: Channel 4/Planet Photos)



My Big Fat Gypsy Wedding-stjernen Paddy Doherty ble vist voldsom og blodig da han gikk tå til tå i en brutal kamp med en annen reisende i en video som ble vist i retten i dag.



Filmen viste at 52-åringen blødde kraftig fra et kutt i øyet og handlet slag med Johnny Joyce (21) i en feide blant reisende, hørte Manchester Crown Court.



Vold brøt ut etter at de krigførende familiene tilsynelatende tilfeldigvis kom over hverandre på parkeringsplassen ved et kjøpesenter i juni i år.

Doherty, en tidligere bokser før han fant berømmelse på TV, og fetteren Joyce kastet slag og fornærmelser under skrotet, fanget på et mobiltelefonvideokamera.

Fornærmelser ble spyttet på Doherty sammen med oppmuntring som oppfordret Joyce til, med en stemme som antas å være Joyces bror Douglas, og ropte: 'Gi det til ham Johnny! Gi det til ham! Gi den til den skitne fulle! Flatt den skitne trampen! '



lavt skåret hvit topp

Opptakene viser slagsmålet som sølte fra parkeringsplassen utenfor en PC World -butikk i Ancoats, Manchester, og inn på en travel hovedvei der biler svingte rundt paret.

Klippet ender med at begge mennene sloss på gulvet - der Joyce senker tennene i Dohertys øre.



Saken ble ikke åpnet av påtalemyndigheten, men mobiltelefonklippet ble vist for retten etter at Johnny Joyce innrømmet en eneste tiltale for avfay 10. juni i år og broren erkjente straffskyld for en offentlig ordensforseelse for bruk av truende eller fornærmende ord eller oppførsel .

Brødrene, fra Cherry Avenue, Manchester, blir dømt 13. januar.

My Big Fat Gypsy Wedding drev Doherty til nasjonal kjendisstatus, og han vant Celebrity Big Brother tidligere i år.

Doherty, tidligere fra campingvognparken Duchy Road i Salford, erkjente straffskyld i fredags og er kausjonert. Han var ikke i retten i dag.

Han blir dømt separat 6. januar - for å holde de krigførende fraksjonene fra hverandre.

im en kjendis Spencer

Dommer Steiger QC, reddet brødrene og advarte dem: 'Du må ikke anta at det er noen bestemt straff, for det som er et alvorlig lovbrudd.'

Mobiltelefonopptakene vil ikke bli offentliggjort til media før etter straffeutmålingen.

Se Også: