Shaun Ryder deler kreftskrekk etter å ha oppdaget en smertefull vekst i testikkel

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: WireImage, REX)



Shaun Ryder har åpnet seg for sin kreftskrekk etter at han oppdaget en smertefull vekst i testikkelen under lockdown.



Celebrity Gogglebox og frontmannen på The Happy Mondays, 57, tenkte umiddelbart det verste etter å ha funnet den ubehagelige klumpen.



Det viste seg at den plutselige veksten var kreftfri.

Men til tross for de gode nyhetene, har det medisinske problemet etterlatt Shaun konstant smerter midt i koronaviruspandemien.

På grunn av restriksjoner på helsetjenesten har stjernen ikke vært i stand til å operere for å fjerne veksten i testikelen.



Shaun Ryder har åpnet seg for sin kreftskrekk etter at han oppdaget en smertefull vekst i testikkelen under lockdown (Bilde: WireImage)

I stedet har den høyt elskede stjernen måttet tåle smerter den har forårsaket ham de siste månedene.



Shaun innrømmet at han ikke var for bekymret da han kan få fjernet klumpen når sykehus går tilbake til normalitet igjen.

Han fortalte Solen : 'Denne ikke-ondartede veksten i testikelen min presser på en nerve. Det er som å ha skikkelig vond tannpine i skitten.

'Jeg kan få veksten slått ut, men jeg burde ha gått før lockdown begynte.'

Frontmannen på Happy Mondays, 57 tenkte umiddelbart det verste etter å ha funnet den ubehagelige klumpen (Bilde: Adam Gerrard/)

Til tross for den pågående smerten og sjokket over hans omstendigheter, har kreftskremmen hans fått Shaun til å innse livets verdi.

Stjernen - som ble kjent for sin kjærlighet til sex, narkotika og rock and roll - har blitt rammet av den virkeligheten han ikke er uovervinnelig.

Seksbarnsfaren Shaun innrømmet at han ikke er redd for å dø, men han er redd for å etterlate sine små barn.

'Jeg tror nå at jeg ikke er uovervinnelig. Det bekymrer meg ikke om jeg skal dø, det er bare det fordi jeg har små barn. Jeg vil ikke gå på grunn av dem. Det er det jeg får mest panikk av. '

Stjernen - som ble kjent for sin kjærlighet til sex, narkotika og rock and roll - har blitt rammet av den virkeligheten at han ikke er uovervinnelig (Bilde: Ian Dickson/REX/Shutterstock)

Celebrity Gogglebox -stjernen har lidd en lang liste med helseproblemer de siste årene.

Shaun har jobbet med å bekjempe alvorlig smerte på grunn av leddgikt, i tillegg til å bekjempe et skjoldbruskkjertelproblem og holde ut med panikkanfall.

Etter å ha hatt en rock and roll -livsstil mens han var i The Happy Monday, har Step On -sangeren snudd ryggen til sine ville måter, og han lever nå et stille liv.

Shaun har jobbet med å bekjempe alvorlig smerte på grunn av leddgikt, i tillegg til å bekjempe et skjoldbruskkjertelproblem og holde ut med panikkanfall (Bilde: Getty Images)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Han byttet overskytende netter for å gå, sykle og til og med vandre oppover fjellene med barna sine.

Se Også: