Vicky Pattison viser frem sitt imponerende vekttap og ser super sexy ut i gul bandasjekjole

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vicky Pattison viser frem dietten etter Geordie Shore før og etter vekttap i en figur som klemmer bandasjekjole mens hun faller fra størrelse 16 til størrelse 8. Geordie Shore-babyen er bokstavelig talt halve kvinnen hun pleide å være.

Hun er en ny kvinne!(Bilde: FameFlynet)



Det er ingen hemmelighet at stjernene i Geordie Shore liker litt av en fest, men å gå ut på byen og sluke en kebab på slutten av natten koster altfor mye.



Og det så ut til at Vicky Pattison betalte nevnte pris nylig etter å ha hopet seg på noen få pund.



Men realitystjernen har gjennomgått en fantastisk transformasjon og har slanket fra en størrelse 16 til en størrelse åtte.

Geordie-lassen ble oppdaget og omtrent denne uken i en figur-klemende gul bandasjekjole som viste frem hennes imponerende nye kropp.

Hun hadde på seg et par lilla hæler og hadde en sunn glød da hun gikk langs gaten.



Vicky så ut som en annen kvinne fra tidligere på året da hun ble sett på å kose seg på stranden mens hun var på ferie i en kjole med lignende farger.

TV-personligheten begynte først på sitt vekttapsmisjon etter å ha skilt seg fra tidligere forlovede og tidligere Geordie Shore-medstjerne Ricci Guarnaccio i fjor.



På den tiden steg Vickys vekt til 11 kg, men hun bestemte seg for å iverksette tiltak for å få kroppen til å slå tilbake etter å ha mottatt grusomme hån på Twitter for utseendet hennes.

linus mort vanya mort
Vicky Pattison viser frem dramatisk vekttap fra størrelse 16 til størrelse 8

Smokin & apos; (Bilde: FameFlynet)

Men Vicky har ikke funnet det lett å gå ned i vekt, fortelle nytt! magasin: 'Det er en kamp å opprettholde denne kroppen, enn si tenke på å gå ned i vekt.'

Det ser imidlertid ut til at stjernen er fornøyd med resultatene og nylig twitret fansen for å takke dem for komplimentene.

Hun skrev: 'Kan ikke tro hvor søte alle er om mitt vekttap! Takk - jeg har fortsatt noe å gjøre, men jeg kommer dit! '

Vicky så mye lykkeligere ut i den gule kjolen enn da hun ble oppdaget etter å ha møtt for magistrater i Newcastle i forrige uke.

Stjernen står overfor tre anklager knyttet til en kveld ute i byen i juli som skal ha endt med vold.

Hun trakk håret over ansiktet hennes da hun forlot retten, der hun nektet å gå inn for en påstand.

Vicky er anklaget for å ha slått to jenter i et slagsmål som skjedde nattelivet.

Vicky Pattison før og etter Se galleri

Se Også: