35 kontraktsløse spillere som er gratis tilgjengelig i sommer

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Opptatt: Det er mange gode kjøp om sommeren



Og akkurat sånn er januaroverføringsvinduet ferdig og støvet.



La oss innse det - det var ikke en klassiker av sjangeren, ettersom høyoktanavtaler var få og langt mellom på fristdagen.



Planleggingen i Premier League -klubber for sommeren vil allerede være i gang, med den nye TV -avtalen som betyr at det burde være rikelig med penger tilgjengelig.

Men det er alltid plass til et kupp, så hvem vil være tilgjengelig gratis på slutten av sesongen?

Vi har gjennomsøkt Europa etter spillere som har gått de siste seks månedene av kontraktene sine og vil være tilgjengelig for ingenting, 1. juli.



Her er 35 spillere som kan snappes for den fyrste summen av £ 0,00 når det neste vinduet ruller rundt.

LIVE: Følg alle nedgangstider for fristen her



John Terry

(Bilde: Action Images via Reuters / John Sibley)

Chelsea -skipperen John Terry avslørte i helgen at han ikke vil bli tilbudt en ny avtale på Stamford Bridge, så er klar til å ta tak i sommeren.

I teorien i hvert fall. Husk at Chelsea sannsynligvis vil ha en ny manager til sommeren som kan være åpen for en sving, mens Terry selv sier at han aldri kunne spille for en annen engelsk klubb.

LES MER:

Michael Carrick

(Bilde: Alex Livesey)

I hjertet av Manchester Uniteds midtbane i nesten 10 år har Michael Carrick hatt en fruktbar periode på Old Trafford.

34-åringen signerte en ettårig forlengelse i fjor sommer, men med Uniteds form faller kan det være på tide med litt nytt blod.

De som Darren Fletcher og Rio Ferdinand har sluttet de siste par årene, og det kan være eks-Tottenham-mannens tur i sommer.

Mathieu Flamini

(Bilde: Getty Images)

Gunners & apos; midtbanespiller Mathieu Flamini er ubeseiret på Emirates i 52 kamper, men er fortsatt tom for kontrakt.

Franskmannen har kunngjort sitt ønske om å bli i Arsenal, men vet at han må bevise at han er verdt hans lønn.

Hvis han drar, ser det ut til å være tilbake til Italia eller hjemlandet Frankrike.

Joel Matip

(Bilde: Lars Baron)

FC Schalke-midtstopper Joel Matip er uten kontrakt i sommer og har allerede tiltrukket seg oppmerksomhet fra en vert i Premier League-klubber.

Liverpool antas å være frontløperne for signaturen hans, men både Newcastle og Sunderland, så vel som andre europeiske klubber, antas å være interessert.

LES MER: Overføringsvinduets rangering - hvem har hatt det beste vinduet?

Ezequiel Lavezzi

(Bilde: Getty)

PSG-kantspilleren Ezequiel Lavezzi ryktes å være på vei fra Parc des Princes i januar, med den franske siden som ønsker å tjene penger på 30-åringen før kontrakten hans går ut.

Argentineren har stor erfaring på toppnivå og vil kreve en heftig lønn, men kan godt være verdt pengene for noen store europeiske sider.

LES MER:

Nicolas N & apos; Koulou

(Bilde: Getty)

Den dominerende midtstopperen Nicolas N & apos; Koulou har imponert i Marseille de siste sesongene.

En serie med Champions League -klubber vil prøve å få en avtale på plass for en forsvarer i januar.

Noen gang Banega

(Bilde: REUTERS / Marcelo del Pozo)

Siden Sevilla sliter med å nå en ny avtale med midtbanespilleren Ever Banega, kan spilleren være på vei ut av klubben.

27-åringen har gjennomgått en skadefylt kampanje i år, men tiltrekker seg fortsatt oppmerksomhet fra andre steder i Europa med fremtiden i luften.

Martin Caceres

(Bilde: FIFA via Getty)

Uruguayanske Martin Caceres har falt i unåde hos Juventus og sliter med spilletiden.

Den allsidige forsvarsspilleren, som kan spille på midtstopper eller heltback, har liten grunn til å bli hos Juventus. Han ser ut til å forlate på jakt etter en mer konsekvent startrolle.

Miguel Veloso

(Bilde: Getty)

Miguel Veloso kan være en fornuftig gratis overføring for klubber i sommer.

Den portugisiske internasjonale spilte en sentral rolle i Kievs fine Europa League -løp forrige periode, og kan spille i hvilken som helst posisjon på tvers av midtbanen.

29-åringen ville gjøre en hendig troppsspiller takket være sin konsistens.

Aleksandr Kokorin

(Bilde: Getty Images)

Den unge spissen Aleksandr Kokorin er et fremtredende talent i Dynamo Kiev og har scoret fem ganger på 10 kamper denne terminen.

Med interesse for ungdommens høye er en overføring i januar sannsynligvis med Arsenal angivelig forbereder et bud på 4,3 millioner pund.

Den tidligere Manchester United -stjernen Andrei Kanchelskis sa: 'Arsenal er det beste alternativet for Aleksanders karriere. Hvis han er forberedt på å jobbe mye, vil han ikke ha noen problemer. '

Sofiane Feghouli

(Bilde: Manuel Queimadelos Alonso)

Pacy, kreativ og direkte.

Valencia -kantspilleren Sofiane Feghouli har mye å tilby og bør tiltrekke seg oppmerksomhet fra Premier League -klubber hvis en ny kontrakt ikke blir signert snart.

Den algeriske formen har vaklet denne termen, men hans 19 mål med 25 assists de siste tre sesongene fremhever potensialet hans, og som 25 -åring er han på toppen av karrieren.

Zlatan Ibrahimovic

(Bilde: AFP/Getty)

Den produktive Zlatan Ibrahimovic forventes å avslutte PSG -karrieren på slutten av sesongen.

34-åringen har nettet 15 ganger på bare 14 kamper så langt denne sesongen, og en potensiell gratis overføring for svensken vil få klubber over hele verden som venter med åndepust for å få ham.

Caner Erkin

(Bilde: Getty)

Pålitelig utøver Caner Erkin har vært en bærebjelke på Fenerbahce -siden siden han kom i 2010, og tilbyr en anstendig angripende produksjon.

Imidlertid har 27-åringen noen gang spilt i den tyrkiske Super Lig og den russiske Premier League, så det kan mangle nødvendig erfaring for en stor europeisk klubb.

Roman Neustadter

(Bilde: Martin Rose)

Roman Neustadter er en dominerende skikkelse på Schalke -midtbanen. Han favoriserer den defensive midtbanen, men på grunn av høyden er han også i stand til å fylle ut midtstopperen.

27-åringen har en imponerende 88 prosent pasningsnøyaktighet så langt denne sesongen, og vant 61 prosent av sine taklinger.

megan love island stripper

Darijo Srna

(Bilde: Christian Hofer)

Til tross for at han er 33 år gammel, er Darijo Srna fortsatt en styrke å regne med.

Kroaten har vært i Shaktar Donetsk siden 2003 og gjort 302 opptredener, men etter hvert som kontrakten hans går ut, kan det være på tide at han fortsetter.

Til tross for at han bare spilte i den ukrainske Premier League, har Srna imponert på internasjonalt nivå for Kroatia, så det ville ikke være for mye av et slag for andre europeiske lag.

Bakspilleren kan spille hvor som helst på høyre flanke og er kjent for sin crossing og frispark.

Eder Balanta

(Bilde: Getty)

Den colombianske forsvareren Eder Balanta ser ut til å ha en lys fremtid foran seg.

22-åringen har tempo til å brenne og evnen til å hoppe ut selv den høyeste av angriperne.

River Plate håper å tjene penger på stjernen sin, som allerede har gjort seks opptredener for senior Colombia nasjonale side, før kontrakten hans løper ut i sommer.

Alvaro Arbeloa plassholderbilde

(Bilde: Gonzalo Arroyo Moreno)

Alvaro Arbeloa var aldri fornavnet på laglisten i Real Madrid, men han har varmet benken mer og mer de siste sesongene.

32-åringen har en rekke suksesser med navnet sitt, inkludert to La Liga-titler, to VM og en Champions League.

Tonny Vilhena

(Bilde: Getty)

Tonny Vilhena var sint etter å ha gått glipp av et trekk for å koble seg til tidligere sjef Ronald Koeman i Southampton i sommer.

Feyenoord -midtbanespilleren har utviklet seg raskt i løpet av sine fire år med den nederlandske siden, men er nå klar til å fortsette sin handel på et høyere nivå.

20-åringen har en stor fremtid foran seg og kan bli et snipp hvis han forlater Feyenoord som en gratis agent.

Andrija Zivkovic

(Bilde: Srdjan Stevanovic)

19 år gamle Andrija Zivkovic har tatt den serbiske Superligaen med storm i år.

Den unge spissen har scoret syv mål i ligaen allerede denne sesongen og har blitt sett av speidere fra Arsenal, Chelsea og Manchester City.

Det er tvilsomt at Zikovic er klar til å bli kastet inn i de beste europeiske ligaene ennå, men kan være en smart investering for fremtiden.

Mehmet Topal

(Bilde: EuroFootball/Getty)

Den 29 år gamle midtbanespilleren Mehmet Topal er et sentralt medlem av sin Fenerbahce-side og har spilt hvert minutt av Super Lig denne terminen. Det ville være overraskende hvis klubben ikke prøver å binde ham før sommeren.

Utholdenheten hans er enestående og tyrkeren vil løpe gjennom en murvegg for laget sitt - akkurat den holdningen Fenerbahce trenger for å hale seg ut av sin nåværende nedgang i form.

André Carrillo

(Bilde: Epsilon)

Andre Carrillo, som er den neste Ronaldo, er en ynkelig kantspiller som for tiden spiller for Sporting Lisboa, Cristiano Ronaldos første klubb.

Peruvianeren klarte 18 assists for Lisboa i kampanjen 2014-15 og vil være ønsket etter hans tempo og kryssingsevne hvis han slippes om sommeren.

Han startet på lignende måte denne termen med et mål og assist i påfølgende kamper, men plukket opp en skade som han fremdeles sliter med.

Lisboa -president Bruno de Carvalho er motvillig til å la kantspilleren gå gratis, så et trekk i januar virker sannsynlig med at Leicester City ryktes å forberede et nytt bud etter å ha forsøkt å sikre Carrillos tjenester i fjor sommer.

Steve Mandanda

(Bilde: AFP/Getty Images)

Kaptein og keeper i Marseille, Steve Mandanda, skal ha en ny start når kontrakten hans løper ut i sommer.

Det er imidlertid et rykte om at hvis den franske klubben kvalifiserer seg til neste års Champions League, vil 30-åringen sin kontrakt automatisk forlenges. Det kan forlate den manglende keeperen i en klebrig situasjon i mai 2016.

Gregory van der Wiel

(Bilde: Dean Mouhtaropoulos)

Etter at kontraktsforhandlinger mellom PSG og Gregory van der Wiel brøt sammen i mai, avslørte forsvareren at han har tilbud fra England å falle tilbake på.

Backen gjentok at han ønsker å bli på Parc des Princes, men forstår at han kanskje må gå videre.

Alle klubber som gjør et trekk for 27-åringen vil få en arbeidshest av en forsvarer, selv om den er litt utsatt for feil.

Adam Johnson

(Bilde: Stu Forster/Getty)

Om Adam Johnson regnes som overskudd til kravene eller ikke, er opp til den nye Sunderland -sjefen Sam Allardyce.

'Big Sam' forventes å ha en klar utgang i januar når det skal bli klart hvem av Black Cats & apos; laget får tilbud om nye avtaler.

Johnson har hatt strålende øyeblikk på Stadium of Light, men de har vært altfor sjeldne. 28-åringen har bare klart ett mål og to assists denne sesongen, og fremtiden hans henger i balansen.

Igor Denisov

(Bilde: Epsilon)

Igor Denisov har hatt mange kontroversielle år med Dynamo Kiev.

Tidligere i år ble 31-åringen transferlistet og utestengt fra trening etter å ha fornærmet hovedtrener Stanislav Cherchesov. Imidlertid ble Cherchesov avskjediget kort tid etterpå og Densiov kom tilbake til siden.

Sjansen for en ny start neste sommer frister sikkert den defensive midtbanespilleren etter en turbulent tid i Ukraina.

Hatem Ben Arfa

(Bilde: Getty Images)

Hatem Ben Arfa - husker du ham?

Den tidligere Newcastle -mannen innså aldri potensialet sitt i St. James & apos; Park og signerte en ettårskontrakt med Nice i sommer.

28-åringen har scoret syv ganger denne sesongen, en drastisk forbedring av tiden i England, men det gjenstår å se om han forlenger oppholdet med siden.

Ron Vlaar

(Bilde: Getty Images)

Den nederlandske midtstopperen Ron Vlaar signerte en seks måneders kontrakt med AZ Alkmaar i desember.

Hvis 30-åringen imponerer så virker det sannsynlig at han blir lenger. Hvis ikke, er det kanskje en retur til Premier League som venter på det befalende mannfjellet til en forsvarer.

Victor Valdes

(Bilde: Getty)

Etter å ha blitt frosset ut på Old Trafford, Victor Valdes & apos; vil tilbringe de siste seks månedene av sin Manchester United -kontrakt på lån hos Standard Liege.

Den tidligere Barcelona -keeperen er høyt rangert over hele verden og kaster bort på Uniteds side.

Rapporter har knyttet 33-åringen til Chelsea, Newcastle og tyrkiske siden Antalyaspor når hans nåværende lånetid er over.

James Morrison

(Bilde: Action Images via Reuters / Carl Recine)

Stadig konsekvent midtbanespiller James Morrison er en annen kontrakt uten kontrakt i sommer.

Når det er sagt, ville det ikke være overraskende for Baggies å tilby ham en ny avtale.

Skotten har tre mål, inkludert en brace mot Chelsea, og to assists til navnet hans denne termen.

Gaston Ramirez

(Bilde: Mike Hewitt)

Den uruguayanske midtbanespilleren Gaston Ramirez har vært en stor flopp siden han ankom sørkysten for 12 millioner pund i 2012.

Saints mannens dager på St Mary ser ut til å være over etter at han ble sendt ut på lån til Championship Middlesbrough for resten av kampanjen, når kontakten hans utløper.

Klubber fra Italia, inkludert Lazio, har også sniffet rundt playmakeren.

25-åringen var en kreativ kraft å regne med tidligere, og vil håpe at han gjenoppdager skjemaet i 2016.

Joel Campbell

(Bilde: Getty)

Etter å ha imponert mot Manchester City sist mandag, skal Gunners tilby stjernen Joel Campbell en ny kontrakt.

Men hvis en avtale ikke blir nådd, bør den raske og direkte fremover ikke ha problemer med å finne en ny klubb.

Junior Hoilett

(Bilde: Clive Rose)

QPR var desperate etter å laste ned Hoilett om sommeren, da lønnen hans på 45 000 pund i uken spiste på budsjettet.

Imidlertid ble han igjen og har bare startet seks kamper denne sesongen.

Nylig har 25-åringen hatt en vekkelse under Jimmy Floyd Hasselbaink.

Stephane Sessegnon

(Bilde: Shaun Botterill/Getty)

Benin -internasjonal Stephane Sessegnon har vært varm og kald i Premier League så langt.

Han kan være midtbanedynamitt eller en komplett tilskuer i kamper. Hans fremtid på Hawthorns vil sannsynligvis bli bestemt av formen hans fra nå til slutten av sesongen.

jomfrufly fra manchester

Ahmed Elmohamady

(Bilde: Laurence Griffiths)

Hull Citys Ahmed Elmohamady likte en fruktbar tid i Premier League med tre scoringer og to assists forrige sesong og har fortsatt på en lignende måte i årets mesterskap.

Forsvareren er en reell trussel fremover og har et fantastisk sprang på seg. Tigrene sliter med å binde ham ned, noe som tiltrekker interesse fra toppsider.

Martin Demichelis

(Bilde: Michael Regan)

Mye malignert, men den erfarne argentineren har rikelig med stamtavle.

Han mangler kanskje tempo, men senterhalvdelen kan være en beroligende innflytelse på baksiden, solid å forsvare sitt eget straffefelt og marshalere de rundt ham.

meningsmåling

Snakker Zlatan! Vil du se Ibrahimovic flytte til Premier League til sommeren?

4000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se: Topp 5 overføringer av vintervinduet 2016

Se Også: