Usynlige bilder av en ung Cilla Black som skal gi henne den viktigste forestillingen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cilla Black

Cilla Black backstage på London Palladium før et Royal Variety Show i november 1964(Bilde: Mercury Press)



En ung Cilla Black perfeksjonerer sin eyeliner, øyeblikk før livets viktigste forestilling.



Den legendariske fotografen Ron Falloon husker: Jeg kunne fortelle at Black var stille og sikker på at hun kom til å bli en suksess, selv om hun virket litt nervøs bak scenen da hun forberedte seg på forestillingen.



Utrolig nok hadde de tidligere upubliserte bildene - tatt på London Palladium - blitt glemt de siste 45 årene.

Ron forklarer: Jeg hadde så mange bilder av den epoken, men de satt bare under sengen min og samlet støv.

Cilla Black på The Cavern Club i Liverpool

Cilla Black på Cavern Club i Liverpool (Bilde: Rex)



Jeg har alltid trodd at fortiden er fortiden, men det var en så flott tid, og å se tilbake på alle motene bringer virkelig tilbake minnene.

Skuddene hans ble tatt da Cilla forberedte seg på å dele regningen på Royal Variety Performance med stjerner som Cliff Richard, Tommy Cooper, Gracie Fields og Morecambe og Wise.



lille maur og des

Men den liverpudliske sangerinnen holdt mer enn sitt eget med et karrieredefinerende utseende. Etter å ha blitt introdusert av David Jacobs, gikk hun ut av en sportsbil for å synge You You're My World slik den 38 år gamle dronningen så på.

Cilla Black backstage på London Palladium før et Royal Variety Show i november 1964 av Ron Fallon (Bilde: Mercury Press)

Ron sier: The Beatles var også i publikum den kvelden, så med tanke på at det også var hennes første gang å opptre foran dronningen, er det ikke overraskende at hun kanskje var litt på spissen.

Men han fortalte hvordan sangeren var en fastholder for ritualer før forestilling.

halloween-dato 2018 uk

Han forklarer: Jeg husker at hun var veldig overtroisk, så dette påvirket tingene hun gjorde og likte at andre gjorde backstage.

Sangerinnen Cilla Black

Sangerinnen Cilla Black reagerte på nyheten om at hun skal vises i Royal Variety Performance, London, 20. oktober 1964 (Bilde: Getty)

Hun ville ikke ha noen som plystrer i garderoben, da hun trodde det ville bringe uflaks. Hun bar også lykke sjarm.

Rons åpenhjertige bilder har dukket opp bare dager etter at ITV kunngjorde en spesiell festlig hyllest til TV -ikonet, som var vert for Blind Date og Surprise Surprise.

Det vil inneholde nære kjendisvenner Sir Cliff, Paul O'Grady og Christopher Biggins, sammen med opptak som aldri er sett, arkivfilm og intervjuer.

Cilla døde i august, 72 år gammel, etter å ha fått en hodeskade hjemme i Estepona, Spania.

Cilla Black fotografert med komikeren Jimmy Tarbuck fotografert i november 1964

Cilla Black fotografert med komikeren Jimmy Tarbuck fotografert i november 1964 (Bilde: Photoshot)

Og mens Ron, 77, fotograferte Cilla bare én gang i løpet av sin lange, vellykkede karriere, etterlot hun en varig innvirkning på ham.

Han legger til: Jeg kan fortsatt huske den dagen ganske levende ettersom Royal Variety -showet var en veldig stor anledning, men fru Black tok det hele med ro.

Hun var herlig å fotografere. Garderobene var disse bittesmå grunnleggende rommene. Det var før hun hadde nesejobben som du kan se fra profilen.

Det var mye oppstyr da hun fikk det endret. Jeg ble fryktelig trist da jeg hørte at hun hadde gått bort.

Hun var en nydelig kvinne, og det var et annet navn fra min generasjon.

Fotografiene vil være til salgs fra 17. november på Zebra One Gallery i Hampstead, Nord -London. Prisene starter på 1400 pund hver.

Andre kjente ansikter i samlingen inkluderer sangerinnen Marianne Faithfull og modellene Jean Shrimpton og Marie-Lise Volpeliere-Pierrot.

amy venstre kjærlighetsøya
Cilla Black og David Jacobs på Royal Variety Performance på London Palladium

Cilla Black og David Jacobs på forestillingen Royal Variety på London Palladium (Bilde: Rex)

Gabrielle du Plooy, som eier galleriet, sa: Da vi først så på disse vakre bildene av Cilla Black, måtte vi bare ha dem. Ron Falloon -serien fanger virkelig essensen av Swinging Sixties. Disse bildene viser Cilla i et annet lys.

Så glamorøse som Cilla alltid var, gir disse fantastiske bildene oss et fantastisk innblikk i hennes personlighet bak skjermen.

I mellomtiden har fansen opprettet en online kampanje for å lage You're My World - sangen hun sang på Palladium - årets jul nummer én. Det toppet listene i fire uker i mai 1964.

Fotografiene vil være til salgs fra 17. november på Zebra One Gallery i Hampstead, Nord -London. Prisene starter på 1400 pund hver.

Se Også: