'Ultimate' pendlerryggsekk har fingeravtrykklås og innebygd ladesystem

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Selv om det ikke er den mest underholdende aktiviteten i verden, er pendling en daglig nødvendighet for mange mennesker.



Hvis du, som meg, finner deg selv sardinert i en travel hverdag rør de fleste morgener vet du viktigheten av å ta med deg den riktige vesken.



For å gjøre pendlingen litt mindre smertefull, har Agazzi lansert 'ultimate' pendlerryggsekk.



Agazzi Pro har flere smarte funksjoner, inkludert en anti-tyveri fingeravtrykklås, intern og ekstern belysning, og et vanntett belegg.

Den ultimate pendlerryggsekken (Bilde: Agazzi)

Forsiden av vesken har et subtilt lyspanel, som kan slås av eller på, eller gjøres til å blinke (Bilde: Agazzi)



jeg er en kjendis 2019-tid

Nicolo Agazzi, medgründer av Agazzi Designs, sa: Vi forventer at mobiltelefonene våre har fingeravtrykkssikkerhet, men lar ofte bagasjen være lett tilgjengelig for alle der ute.

Vi ønsket å lage et produkt som integrerer problemløsningsfunksjoner, og gir veskene våre utrolig sikkerhet sammen med en elegant estetikk.



Vi designet Agazzi for å hjelpe deg med å møte alle situasjoner i hverdagen, og vi tror at Agazzi vil være den siste ryggsekken du noen gang kjøper, og det er derfor vi tilbyr en livstidsgaranti.

Fingeravtrykklåsen (Bilde: Agazzi)

Det innebygde ladesystemet (Bilde: Agazzi)

Fingeravtrykklåsen har på siden av posen, sammen med en uttrekkbar kabel i rustfritt stål som lar deg låse glidelåsene på plass.

I mellomtiden har fronten av vesken et subtilt lyspanel, som kan slås av eller på, eller gjøres til å blinke - veldig nyttig for syklister.

tallia storm kjendiser går dating

Den har et internt og eksternt lys (Bilde: Agazzi)

Andre nyttige funksjoner inkluderer et skjult lade-on-the-go-system og internt lys, som kan være ideelt hvis du regelmessig finner deg selv å rote rundt i bunnen av vesken.

Ikke overraskende er ryggsekken ikke billig, med priser som varierer fra £129 - £189.

Hvis du ønsker å kjøpe en, kan du besøke Agazzi Kickstarter-side her.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: