Uber-prisene i London vil ØKE med 45p per tur i 2019 for å 'hjelpe sjåfører med å kjøpe elbiler'

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Uber er å heve prisene i London for å hjelpe sjåfører med å kjøpe elbiler.



Et rent luftgebyr på 15p per mil vil bli lagt til prisene fra tidlig i 2019.



Firmaet forventer at dette vil samle inn mer enn 200 millioner pund i løpet av de neste årene, som vil bli brukt til å hjelpe sjåfører med å konvertere til elbiler.



En sjåfør som bruker appen i gjennomsnitt 40 timer per uke vil få rundt 3000 pund i kjøpsprisen for et slikt kjøretøy om to år, eller 4500 pund om tre år.

betydningen av tallet 31

Uber forventer at avgiften for ren luft vil være rundt 45p for en gjennomsnittlig reise.

Uber-hjemmesiden vises på en iPhone i London

Uber-appen (Bilde: Getty)



hva betyr 701

Den ønsker at 20 000 biler på appen sin i London skal være helt elektriske innen utgangen av 2021, og øke til hver bil innen 2025.

Det er for tiden rundt 45 000 Uber-sjåfører i hovedstaden.



På en pressekonferanse i City of London sa administrerende direktør Dara Khosrowshahi at firmaets plan for ren luft er «den første i sitt slag for Uber rundt om i verden».

Han hevdet at det demonstrerer Ubers ambisjon om å skape et 'banebrytende partnerskap' med London for å støtte borgermester Sadiq Khans forsøk på å kutte forurensning, som er et problem som 'hver storby i verden sliter med.'

(Bilde: PA)

Han fortsatte: «Bordføreren i London har lagt frem en dristig visjon for å takle luftforurensning i hovedstaden, og vi er fast bestemt på å gjøre alt vi kan for å støtte det.

«Vår 200 millioner pund plan for ren luft er en langsiktig investering i fremtiden til London med sikte på å gå helt elektrisk i hovedstaden i 2025.

«Over tid er det vårt mål å hjelpe folk å erstatte bilen med telefonen ved å tilby en rekke mobilitetsalternativer – enten det er biler, sykler, scootere eller offentlig transport – alt i Uber-appen.

Khan innførte en toksisitetsavgift på £10 for eldre, mer forurensende kjøretøy i sentrum av hovedstaden i oktober 2017.

beste droner under 100
Uber-historier

Dette vil bli erstattet av en Ultra Low Emission Zone som vil skape strengere utslippsstandarder for dieselbiler til enhver tid fra april 2019.

I juni ga en dommer Uber en kortsiktig driftslisens i London etter at tillatelsen først ikke ble fornyet på grunn av sikkerhetshensyn.

hva betyr 1016

Firmaet innrømmet at det hadde gjort 'alvorlige feil' og at Transport for London (TfL) hadde rett i sin fornyelsesbeslutning, men fortalte en ankehøring at de hadde gjort 'engros'-reformer.

Khosrowshahi sa at det å komme til London i oktober i fjor for å diskutere lisensspørsmålet med TfL-sjefer var en 'skummel første ting å ta på seg' etter å ha blitt administrerende direktør uker tidligere.

Han møtte Londons transporttjenestemenn igjen på mandag med en ambisjon om å «radikelt forbedre kommunikasjonen» og opptre som en «sterk global partner».

Han la til: 'Vi er på ingen måte komplette i våre ambisjoner og komplette med å flytte selskapet til et bedre sted, men jeg tror vi er på et mye bedre sted.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: