Tyson Furys hjørnemann støtter tungvekt for å kjempe igjen til tross for krav om pensjonisttilværelse

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tyson Furys tidligere cutman Jorge Capetillo tror at tungvektsmesteren vil gjøre en u-sving og kjempe igjen.



Den anerkjente meksikanske boksetreneren reddet Fury fra å lide det eneste nederlaget i sin profesjonelle karriere da briten ble hardt kuttet mot Otto Wallin i 2019. Han var i hjørnet som Furys cutman og klarte å stoppe blødningen tilstrekkelig til å forhindre at kampen ble stoppet og tildelt svensken.



Capetillo har holdt kontakten med Fury-familien, på vei oppover Tysons bror Tommys hjørne under sin amerikanske debut mot Anthony Taylor i fjor sommer. Han har flyttet inn i MMA, trener UFC-fluevekteren Brandon Moreno til den midlertidige tittelen, og denne helgen jobbet han sammen med Anthony Pettis i hans PFL-sluttspillkamp med Stevie Ray på Hulu Theatre i Madison Square Garden.



Snakker utelukkende med NEWSAM Slåss da Pettis og andre PFL-stjerner ringte på åpningsbjellen på New York Stock Exchange i går, sa Capetillo at hvis han var en tippemann, ville han støtte Fury til å kjempe igjen. Paret forblir i kontakt, og han hadde til og med blitt kalt av tungvektsmesteren for igjen å cornere Tommy for sin kamp med Jake Paul før den ble kansellert.

«Jeg ble oppringt fra Tyson og han sa «hei Capetillo, Tommy skal være på vei til Amerika, jeg vil at du skal trene ham», og jeg sa til ham ja, 100 prosent,» sa han. 'Så det var spilleplanen, jeg sa til Anthony 'du kjemper fredag ​​og så drar vi og ser Tommy på lørdag'. Dessverre falt kampen av, men jeg ser frem til å fortsette å jobbe med Furys... Tyson er med et sted hvor han har utrettet mye innen boksing.

'Så for ham nå å ta en pause med familien er greit nok for ham, og han kan gjøre hva han vil. Han kan trekke seg tilbake, han kan komme tilbake til boksing, han er mannen akkurat nå og han er på topp. '



Champions League pitch invader
 Tyson Fury ble reddet fra et sjokktap mot Otto Wallin av Jorge Capetillo
Tyson Fury ble reddet fra et sjokktap mot Otto Wallin av Jorge Capetillo ( Bilde: Getty Images)

Tror du at Tyson Fury vil komme ut av pensjonisttilværelsen? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under!

Capetillos overgang til MMA har bidratt til å bringe med seg fightere som Pettis og Moreno, med den tidligere UFC lettvektsmesteren som sa at han tar mye av å se Fury. Amerikaneren har trent som en bokser for omkampen med Ray, og sier at han ble overrasket over veiarbeidet Fury er i stand til å gjøre som en 6'9' tungvekter.



rag n bone mann bryllup

'Happ yeah,' svarte han da han ble spurt om han var en fan av Fury's. 'Det er klart han har arbeidsmoralen, men fjellet i Las Vegas som vi kjører, for å vite at han driver den tingen er jeg som 'mann, han er en stor fyr som skal opp dit'. Arbeidsmoralen til boksing er noe som Jeg tok mye inn i MMA-spillet mitt. Jeg har aldri gjort så mye veiarbeid i livet mitt, og nå som jeg gjør at vektreduksjoner er mye lettere, er treningsleiren mye enklere.'

PFL-sluttspillet finner sted fredag ​​kveld live fra New Yorks Hulu Theatre på Madison Square Garden, med den skotske fighter Stevie Ray mot Anthony Pettis på Channel 4 ved midnatt.

Se Også: