Tyson Fury ber Derek Chisora ​​om å 'f****d' når kampavtalen settes i fare

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tyson Fury har bedt Derek Chisora ​​om å 'f****d' i sitt siste stikk mot sin gamle rival, og kan sette trilogikampen deres i fare.



Verdensmesteren i tungvekt erklærte tidligere denne uken at han offisielt kom ut av pensjonisttilværelsen for en tredje kamp mot Chisora, i tillegg til at han kunngjorde at han nå trenes av Isaac Lowe. Men bare dager etter bekreftelsen på at han ville komme tilbake for å møte veteranen Brit, ser Fury nå ut til å være mindre enn opptatt av en slik begivenhet.



Han er for tiden på Island på jakt etter sterkmannen Thor Bjørnsson, og tok til Instagram å dele en video om historien hans som oppdaterer fansen om den potensielle trilogien. Der så det ut til at han bekreftet det promotor Eddie Hearn har sagt om at Chisora ​​takket nei til vesken som ble tilbudt for kampen, som angivelig er millioner mindre enn tungvekteren ønsker.



'Det morsomme er at folk elsker å gjøre avtaler og deretter be om mer og deretter endre målstolpene,' sa Fury i en kryptisk video, og tagget Chisora. 'Men det vanlige er at for meg ber jeg dem gå og få dritt, så der er vi.'

Forrige uke fortalte Chisoras promotør Eddie Hearn Boksing sosialt : «Derek hadde et tilbud fra Tyson Fury leir. Det var ikke nok penger, jeg er ikke sikker på at vi kommer til å se den kampen, men godt å se Tyson Fury holde mulighetene åpne.»

Kampen så imidlertid ut til å bevege seg i riktig retning tidligere denne uken da Fury ble sett snakke med Chisoras ledelse, og senere bekreftet at han kom tilbake. Men det virker nå som om kampen er i fare, spesielt etter Bob Arum hevdet at ingen avtale var i nærheten av å bli inngått, og at Fury bare avsluttet fansen.



Det har blitt rapportert av ESPN at Furys tilbud til Chisora ​​ble gitt gjennom Goldstar Promotions, som håndterer taleturene hans rundt i Storbritannia. Han antas fortsatt å være knyttet til Frank Warrens Queensberry Promotions og Bob Arums topprangering, noe som betyr at det er uklart hvor seriøst tilbudet kan tas.

  Tyson Fury har bedt om en trilogikamp med Derek Chisora
Tyson Fury har bedt om en trilogikamp med Derek Chisora ( Bilde: @tysonfury's/Instagram)
  Men Chisora ​​er ikke det't convinced his offer is genuine
Men Chisora ​​er ikke overbevist om at tilbudet hans er ekte ( Bilde: @derekwarchisora/Instagram)

Vil du se en trilogikamp mellom Tyson Fury og Derek Chisora? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet under!



Da han tok til sosiale medier for å komme med kunngjøringen, sa Fury til fetter og tidligere verdensmester Andy Lee: 'Jeg har bestemt meg for å komme tilbake til boksing fordi jeg kan bli den første tungvektsmesteren i historien som har to trilogier; en med Deontay Wilder og den andre med Derek Chisora.

'Jeg har alltid sagt at jeg ville kjempe mot Derek Chisora ​​på slutten av karrieren min, og her er vi, slår alle rekorder igjen og skaper presedenser. Grunnen til at jeg har valgt Isaac Lowe som trener er at mens jeg var sammen med Peter [Fury], Isaac var der, mens jeg var med Ben [Davison], Isaac var der og når jeg var med SugarHill var han alltid der.

'Han gir meg informasjon, han kjenner meg bedre enn noen andre på planeten og vi er et flott team. Vi har alltid vært sammen og vi kommer til å fullføre dette sammen. Vi har alltid jobbet veldig bra sammen og her vi er i ferd med å ta på oss en massiv, massiv begivenhet.'

Se Også: