Transfer News LIVE: Arsenal signerer Lokonga, Liverpools Henderson -bombe, Varane siste

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Overføringsoppdatering: Arsenal ønsker å selge Lacazette pluss Aarons siste

Viktige hendelser

Det ser ut til å bli en travel uke med transferaktivitet for Premier League -klubber.



Arsenal må stemple avtalen med midtbanespilleren Albert Sambi Lokonga, med forsvareren Ben White på vei og spilleren Houssem Aouar er sterkt knyttet til et trekk til Emirates.



chris coghill og lisa faulkner

Manchester United er også i ferd med å fullføre flere forretninger, ettersom de ser ut til å legge til en forestående signering av Jadon Sancho på 73 millioner pund med et defensivt tillegg i form av Real Madrids Raphael Varane.



De røde djevlene har også vist seg som frontløpere for å signere Atletico Madrids Saul Niguez, ifølge rapporter i Spania, i nyheter som kommer som et stort slag for Liverpool.

De røde antas også å veie fremtiden til klubbkapteinen Jordan Henderson etter at de første kontraktsdiskusjonene stoppet.

Behold den her for alle de siste bekreftede overføringene og live rykter.



23: 01NØKKELHENDELSE

God natt

Det er alt fra oss!

Bli med oss ​​i morgen for en ny dag, uten tvil fylt med overføringssladder.



22:04 Nathan Ridley

Man United ga Varane boost

Manchester United har fått et løft i jakten på Real Madrid -forsvareren Raphael Varane.

Administrere Madrid 'S Lucas Navarrete hevder at flyttingen snart vil være offisiell, og at begge klubbene ønsker å fullføre avtalen i løpet av de neste dagene.

Han sier også at de røde djevlene og Los Blancos fortsatt diskuterer 'noen få millioner', men sagaen vil ikke trekke ut.

Gode ​​nyheter for United -fans.

Raphael Varane skal angivelig signere for Manchester United(Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

21: 54Nathan Ridley

Hanley signerer ny Norwich -kontrakt

Norwich City-kaptein Grant Hanley har signert en ny fireårskontrakt på Carrow Road.

29-åringen begynte på Kanariøyene fra Newcastle United i 2017, og fikk 106 opptredener og hjalp klubben igjen med å kreve mesterskapstittelen forrige sesong under Daniel Farke.

Hanley representerte Skottland på Euro 2020 og imponerte mot England i 0-0-uavgjort på Wembley.

Snakker til Norwichs nettsted , sa han: Jeg er over månen. For meg er jeg veldig takknemlig for muligheten jeg har fått. Siden det øyeblikket jeg gikk gjennom døren, har det vært så imøtekommende og og de har fått meg til å føle meg som en del av noe.

'Å forplikte fremtiden min her betyr mye for meg og familien min også. Partneren min elsker det her, og det er så fint å spille. Jeg har en liten jente som snart er et år gammel. Alt om stedet er flott, og jeg er veldig fornøyd. '

21:12 Nathan Ridley

Wolves forsvarer signerer nyhetsavtale og drar ut på lån

Wolverhampton Wanderers-forsvareren Dion Sanderson har signert en ny fireårskontrakt på Molineux og blitt med til Birmingham City på lån.

Den midlertidige byttet er Sandersons tredje som Wolves -spiller, etter å ha hatt produktive staver i Cardiff City og Sunderland tidligere.

21-åringen hjalp Bluebirds med å nå sluttspillet i mesterskapet i 2020, og gjentok suksessen hans i nordøst, hvor han ble kåret til Årets unge spiller av supporterne.

20: 44KEY EVENT

Sporer i avanserte samtaler for Atalanta -duoen

Tottenham er i avanserte forhandlinger for å signere Cristian Romero og Pierluigi Gollini fra Atalanta, fotball. london forstår.

Det kommer til å bli en sentral sommer for Lilywhites når de ser ut til å løse sine defensive problemer for godt, med ny administrerende direktør i fotball Fabio Paratici på jakt etter en ny midtstopper for å øke Nuno Espirito Santos lag.

Paratici er sterkt knyttet til Lyon Joachim Andersen og Sevillas Jules Kounde, og antas å ha en veldig sterk interesse for Romero, som han signerte for Juventus fra Genova i 2019.

Full historie .

Atalanta -forsvarer Cristian Romero har friere i Premier League(Bilde: NurPhoto/PA Images)

20:19 Nathan Ridley

Anderlecht flyttet til Chelsea -stjernen etter å ha solgt Lokonga

Anderlecht vurderer Chelsea -spissen Ike Ugbo etter å ha solgt Albert Sambi Lokonga til Arsenal tidligere i dag.

Belgiske rivaler Genk hevdes å være med på det 22 år gamle akademiproduktet, pr Mål .

Vestlondonerne sies nå å vurdere å heve utropsprisen utover de første 5 millioner pundene de tidligere satte etter interesse fra klubber som Watford, Fulham, Bologna og Monaco.

Ugbo scoret 17 mål på 34 kamper for Cercle Brugge forrige sesong og har bare ett år igjen av kontrakten sin på Stamford Bridge.

19:38 Nathan Ridley

Blackburn og Middlesbrough -målet signerer ny Luton -avtale

Luton Town midtbanespiller og rapporterte mål for Blackburn Rovers og Middlesborough, Pelly-Ruddock Mpanzu, har signert en ny avtale med klubben.

Mpanzu vil forbli på Kenilworth Road i minst et niende år, etter å ha blitt sett opp av henholdsvis Tony Mowbray og Neil Warnock i sommer.

27-åringen har spilt en sentral rolle i tre kampanjer for Hatters under oppgangen fra femte nivå til andre.

Nathan Jones 'side begynner sin tredje sesong i mesterskapet lørdag 7. august hjemme for Peterborough United.

19:20 Ricky Charlesworth

Chelsea vurderer swoop for keeper løslatt av Fulham etterhvert som en kjent overføringstaktikk dukker opp

Chelsea jakter på en tredjevalgsmålvakt - og kan gå en rute som har blitt godt tråkket av Premier League -lagene.

Veteranstopperen Willy Caballero har forlatt Stamford Bridge etter at avtalen gikk ut. Det etterlater bare Kepa Arrizabalaga og Édouard Mendy som seniorstoppere på bøkene til Europamesterne. Nå, ifølge en rapport fra The Athletic , Chelsea har identifisert Marcus Bettinelli som en mulig kandidat for å erstatte Caballero.

Bettinelli er en gratis agent etter å ha avsluttet sin lange tilknytning til London -rivalene Fulham denne måneden. 29-åringen dro etter 15 år på Craven Cottage, etter at sidene rykket ned fra toppflyget. Han brukte forrige sesong på lån på Middlesbrough.

Mer her.

LESING, ENGLAND - 20. FEBRUAR: Marcus Bettinelli fra Middlesbrough under Sky Bet Championship -kampen mellom Reading og Middlesbrough på Madejski Stadium 20. februar 2021 i Reading, England. Sportsstadioner rundt om i Storbritannia forblir under strenge restriksjoner på grunn av koronaviruspandemien ettersom regjeringens sosiale distanselover forbyr fans inne på arenaer, noe som resulterer i at spill spilles bak lukkede dører. (Foto av Catherine Ivill/Getty Images)

18:45 Nathan Ridley

Ingen Vinicius -tilbud for Man United

Real Madrid -kantspiller Vinicius Junior har ikke blitt tilbudt Manchester United, Mål staten, og skaffer dem som er nær situasjonen ved Santiago Bernabeu.

Brasilianeren har vært inkonsekvent siden han signerte for Los Blancos i 2018 for 38,7 millioner pund - det høyeste beløpet som noen gang er betalt av en klubb for en fotballspiller under 19 år.

Vinicius, som fylte 21 år sist mandag, sies å være en av Florentino Perez favorittspillere i klubben, i tillegg til at han var høyt respektert av Carlo Ancelottis trenerteam.

Rapporter i forrige uke antydet at de røde djevlene hadde blitt tilbudt hans tjenester, men nå skal bli i den spanske hovedstaden.

(Bilde: Getty Images)

18:18 Nathan Ridley

Burnley shuffling 'keeper pack

Det kan være snakk om én inn, én ut i Burnleys keeperavdeling de neste ukene.

Andre-valg stopper Bailey Peacock-Farrell kan være på vei ut med et lånebytte til Birmingham City i stedet for League One's Sheffield Wednesday på grunn av at Blues er et mesterskap.

18.00 Nathan Ridley

Dalot interesse fra Everton

Nok et rykte om de på Goodison Park.

Everton skal ha reignert tidligere interesse for Manchester United-backen Diogo Dalot, som tilbrakte forrige sesong med AC Milan.

The Athletic påstandssjef Rafa Benitez ser på portugiseren, som kommer til å være involvert i Red Devils ’pre-season, med Ole Gunnar Solskjær som kastet øye med eks-Porto yngre.

Klokken 22 vil Dalot trolig ha vanlig førstelagsfotball denne kommende sesongen.

Diogo Dalot er på lån hos Milan fra Manchester United(Bilde: REUTERS)

17:26 Nathan Ridley

Barcelona ser tilbake på van de Beek

Spansk utsalgssted Sportsverden hevder at Manchester United midtbanespiller Donny van de Beek igjen er gjenstand for interesse fra Barcelona.

24-åringen har slitt i minutter siden han flyttet til Old Trafford for 35,1 millioner pund i fjor sommer og savnet gårdagens vennskap på Derby på grunn av skade.

Selv om Barca er full av økonomiske problemer, antas manager Ronald Koeman å være opptatt av å koble seg til den tidligere Ajax-stjernen, som han klarte mens han hadde ansvaret i Nederland.

I forrige måned søppel nederlendarens agent rapporter om at han dro.

(Bilde: Basseng via REUTERS)

16:59 Nathan Ridley

Derby lanserer EFL -overføringsembargo -appell

Derby County oppfordrer angivelig til den engelske fotballigaen om å lette på overføringsembargoen. BBC Sport si at Championship-antrekket vil at EFL skal slappe av reglene for å la Rams registrere nye spillere for sesongen 2021-22.

Manager Wayne Rooney hadde bare ni registrerte senior Derby-spillere for gårsdagens nederlag 2-1 før sesongen mot Manchester United på Pride Park. Den tidligere forsvareren i England, Phil Jagielka, og den tidligere Red Devils akademiets midtbanespiller Ravel Morrison var to av fem ikke-kontrakterte spillere involvert, men Rooney kan for øyeblikket ikke bruke en EFL-regel for å signere dem. Klubber kan få spillere på en 12-måneders kontrakt eller et seks måneders lån hvis de ikke har 23 som har en profesjonell stilling & apos; - som Rooney sin side allerede har.

Definisjonen av & apos; professional standing & apos; betyr en opptreden i en konkurransekamp annet enn i EFL Trophy, men på grunn av et COVID-19-utbrudd i klubben i januar debuterte en rekke ungdommer seniordebut i et FA Cup-slips i januar på Chorley. The Rams hevder at på grunn av omstendighetene rundt den kampen, bør ikke disse ungdommene gis etiketten, og klubben får lov til å skaffe mer erfarne spillere til å utgjøre en tropp.

16:37 Nathan Ridley

Ings vil flytte Manchester

Wantaway Southampton -spiss Danny Ings venter på tilbud fra Manchester -klubber United og City, ifølge talkSPORT .

28-åringen har nektet å signere en ny kontrakt med Saints og ønsker i stedet å bli med i en av forrige sesongs første og andreplasserte Premier League-klubber.

Tidligere for Liverpool har Ings gjenoppbygd sitt rykte nede på sørkysten etter mange års skadekamp, ​​men kom tilbake til England-oppsettet takket være en fantastisk prestasjon i 2019-20.

Ved å selge ville Ralph Hasenhuttls side unngå å miste talisman gratis neste sommer når kontrakten hans på St Mary utløper.

SOUTHAMPTON, ENGLAND - 18. MAI: Danny Ings fra Southampton under Premier League -kampen mellom Southampton og Leeds United på St Mary's Stadium 18. mai 2021 i Southampton, England. (Foto av Robin Jones/Getty Images)

16:01 Ben mann

Hvordan Chelsea kunne stille opp neste sesong

Thomas Tuchels første seks måneder i utgravningen i Chelsea kunne knapt gått bedre.

Etter å ha erstattet Frank Lampard i januar, forvandlet tyskeren formuer ved Stamford Bridge, og avsluttet sesongen under dramatiske omstendigheter.

Ikke bare forseglet Blues det som på et tidspunkt virket som en usannsynlig topp-fire-køye, de gikk hele veien i Champions League og løftet Europacupen etter å ha slått Manchester City i Porto.

Tuchel har satt eksepsjonelt høye standarder for sin første fulle kampanje i jobben, og vet at han må matche dem med Roman Abramovich sin hensynsløse rekord med å ansette og si opp ledere.

Til tross for suksessene deres, gjorde Tuchel det klart at han ville trenge å forbedre spillertroppen, og avslørte at han ville trenge minst et par nyankomne.

15:46 David Maddock

Everton vil ha McNeil

Rafa Benitez er klar til å bruke store penger mens han forfølger den voksende stjernen Dwight McNeil.

Den nye Everton-sjefen har gjort det klart at han vil at klubben skal investere i nye signeringer-og spesielt at bredspillere skal yte en bedre service for hans engelske midtstopper Dominic Calvert-Lewin.

Og Benitez ser på Burnleys spennende kantspiller McNeil som den perfekte signeringen. Englands U-21-landskamp gjorde store fremskritt forrige sesong, og regnes som en av de mest lovende ungdommene i Premier League.

Han har tre år igjen av kontrakten sin og vil betale et gebyr på over 30 millioner pund-men det regnes ikke som oppblåst for en 21-åring som allerede har spilt nesten 100 kamper i Premier League.

Fortsetter her

15:27 Freddie Keighley

Mills stiller spørsmål ved Man Utds Varane -swoop

Danny Mills har tvilt på om Raphael Varane kan holde tritt med 'intensiteten' i Premier League når han nærmer seg et skifte til Manchester United.

Varane, 28, forventes å bli med i Red Devils mot et gebyr på rundt 43 millioner pund ettersom Real Madrid ønsker å tjene penger på en spiller med mindre enn 12 måneder på kontrakten.

Franskmannen forventes å inngå et fryktinngytende midtstoppspartnerskap med Harry Maguire, og han håper å kunne legge til i sitt stappfulle troféskap med United.

Men mens Varane har vunnet fire Champions League -titler og VM, stiller Mills spørsmålstegn ved om han er 'robust' nok til å kutte den i den engelske topprundingen.

15: 08Alex Richards

Edu og Arteta på Arsenal nye gutt Lokonga

Teknisk direktør Edu sa:

Vi er glade for at Albert har signert med oss, da det var stor interesse for ham, og han var et stort mål for oss. Albert er en spiller vi har sporet en stund, og han vil bringe oss styrke i dybden midt på midtbanen. Vi ser frem til hans videre utvikling hos oss.

Mikel Arteta sa:

Albert er en veldig intelligent spiller som har vist stor modenhet i sine forestillinger under utviklingen. Han har blitt trent godt av Vincent Kompany og teamet hans i Anderlecht. Jeg kjenner Vincent veldig godt, og han snakker så høyt om Albert og den positive effekten han hadde for Anderlecht de siste sesongene. Vi er sikre på at Albert er klar for neste trinn i utviklingen, og vi gleder oss til å ønske et nytt medlem velkommen til laget vårt med sin kvalitet og tilstedeværelse.

15: 04NØKKELHENDELSE

UTFØRT DEAL: Arsenal signerer Lokonga

Etter Nuno Tavares har Arsenal nå sin andre avtale for sommeren.

Albert Sambi Lokonga har fullført flytten fra Anderlecht.

Midtbanespilleren tar skjorte nr. 23 på Emirates.

14:53Kit Mann

Bannan på farten

Brentford og Swansea leder en rekke klubber som er interessert i å signere Barry Bannan, ifølge Sky Sports News .

Skotten skal forlate Sheffield Wednesday i sommer. Han har en frigjøringsklausul på 1 million pund etter nedrykket.

DERBY, ENGLAND - MAI 08: Colin Kazim -Richards fra Derby County konsoller Barry Bannan fra Sheffield Wednesday etter Sky Bet Championship -kampen mellom Derby County og Sheffield Wednesday på Pride Park Stadium 08. mai 2021 i Derby, England. Sportsstadioner rundt om i Storbritannia forblir under strenge restriksjoner på grunn av koronaviruspandemien ettersom regjeringens sosiale distanselover forbyr fans inne på arenaer, noe som resulterer i at spill spilles bak lukkede dører. (Foto av Alex Pantling/Getty Images)

14: 29Alex Richards

Dundee land Sheridan

Dundee har signert Cillian Sheridan.

Den tidligere keltiske mannen, en internasjonal fra Irland, forlot nylig den polske siden Wisla Plock.

Han har signert en toårig avtale etter en to ukers rettssak.

14:25 Ben mann

Real Madrid overføringsliste Hazard

Real Madrid har angivelig plassert Eden Hazard på overføringslisten og er åpen for tilbud til den tidligere Chelsea -kantspilleren.

Los Blancos signerte bare belgieren for to somre siden, i en avtale som kan nå hele 130 millioner pund med tillegg.

Men det har så langt vært et mareritt for alle parter, med Hazard som sliter med fitness og scoret bare fem ganger på 43 kamper for klubben.

Han ble også beskyttet for å feire med sine tidligere Chelsea -lagkamerater etter at Blues dumpet Real ut av Champions League på Stamford Bridge.

Det har ført til intense spekulasjoner om at Real Madrid kan prøve å tjene penger på 30-åringen.

14: 05Colin Millar

Arsenal lider av Locatelli -tilbakeslag

Juventus skal slå Arsenal til overføringen av Sassuolo -midtbanespilleren og den italienske internasjonale Manuel Locatelli.

23-åringen sies å ha en preferanse for å spille Champions League-fotball neste sesong og vil ha en preferanse for et skifte til de italienske gigantene.

Locatelli scoret to ganger for Italia i Euro 2020 og spilte i fem av nasjonens syv kamper da de sikret pokalen ved å beseire England i finalen tidligere denne måneden.

Det drev Serie A -stjernen frem i rampelyset, og han ser ut til å flytte fra Sassuolo i sommer, men sies å foretrekke et opphold i Italia.

14.00 Ben mann

Ronaldos innlegg om beslutningsdag

Cristiano Ronaldo er tilbake i nyhetene etter å ha ertet en avgjørelse som kan være overhengende for hans fotballfremtid.

36-åringen kan ha vunnet Golden Boot på Euro 2020, men det var en grundig underveldende kampanje for en Portugal-side som skulle gå hele veien.

Ronaldo scoret fem ganger på fire kamper for Fernando Santos ’side, men han klarte ikke å score i 16-delsfinalen da de krasjet ut til Belgia.

Han vil ha vært desperat etter å legge til et annet internasjonalt trofé i sin lange liste over prestasjoner, spesielt som før i sommer, ga det ham kanten over motstanderen Lionel Messi.

Robin van Persie kone
13:49 Freddie Keighley

Mendes presser på for at Braithwaite blir med i Wolves

Superagent Jorge Mendes er opptatt av at Barcelona-spissen Martin Braithwaite blir med Wolves i sommer, melder spansk uttak Sport .

Mendes har tette bånd med Wolves og representerer mange av spillerne deres, og han presser på for at Braithwaite skal snubbe West Ham og Brighton til fordel for et bytte til Molineux.

Den danske internasjonale antas å ville bli med i en klubb med realistiske europeiske ambisjoner.

(Bilde: Getty Images)

13:37 Freddie Keighley

Keita er klar for ny Liverpool -kontrakt

Naby Keita vil trolig signere en ny avtale for å forlenge oppholdet i Liverpool, ifølge Mål .

Midtbanespilleren, 26, har to år igjen av avtalen han signerte da han kom fra RB Leipzig for tre år siden.

Keita har ennå ikke vist sin beste form siden han kom til Anfield, men han er fortsatt en del av Jurgen Klopps planer.

I mellomtiden antas de røde å jobbe med nye avtaler for Alisson, Mohamed Salah, Fabinho og Sadio Mane.

(Bilde: Liverpool FC via Getty Images)

13: 08 Ben mann

Man Utds farlige Camavinga -strategi

Manchester United håper å øke Eduardo Camavingas pris ved å teste Rennes tålmodighet fram til fristen.

The Red Devils forlot det sent for å hente inn rekrutter i fjor sommer, etter at frustrerende jakter på Jack Grealish og Jadon Sancho kom til kort.

Alex Telles, Edinson Cavani og Facundo Pellistri signerte alle i de siste timene av et sommervindu som frustrerte supportere og ikke klarte å dekke de største behovene i Ole Gunnar Solskjærs lag.

Ed Woodward mottok mest kritikk for denne scattergun -tilnærmingen, etter et mønster sett i januar 2020, da en gal krangel førte til at Odion Ighalo signerte på deadline day.

12: 58Gareth Bicknell

Ni Arsenal -utstøtte vender mot Arteta -øks

Arsenal -sjef Mikel Arteta er opptatt med å omforme laget sitt i sommer foran en avgjørende sesong for Gunners.

Arteta må forbedre påfølgende åttendeplasseringer for å vise at han kan være mannen som leder Arsenal tilbake til den store tiden.

Han har allerede signert Nuno Tavares som et sårt tiltrengt venstreback-deksel for Kieran Tierney, mens en kontrakt på 50 millioner pund antas å ha blitt avtalt for Brighton senterhalvdel Ben White.

Anderlecht midtbanespiller Albert Sambi Lokonga kommer til å følge, mens Gunners har blitt knyttet til en rekke andre spillere, inkludert Houssem Aouar, Manuel Locatelli, James Maddison, Tammy Abraham og forrige sesongs lånesignering Martin Odegaard.

Imidlertid må Arteta også trimme laget sitt, og en rekke spillere kan gå ut på lån eller slutte permanent. Her, Speil Sport ser på de mest sannsynlige kandidatene.

12:53 Freddie Keighley

Fulham ledende løp for 15 millioner pund Wilson

Fulham er i pole position for å signere Liverpool -kantspilleren Harry Wilson i en overføring på 15 millioner pund, rapporterer Mål .

24-åringen er overskuddskrav på Anfield, men han har imponert på forskjellige låneopphold borte fra de røde.

Fulham vil håpe å lande Wales -landskampen for å øke budet om å sikre automatisk opprykk tilbake til Premier League.

(Bilde: Liverpool FC via Getty Images)

12: 46PA Sport

Keltisk utelater Ajer og Ntcham

Kristoffer Ajer og Olivier Ntcham er utelatt fra Celtics Champions League -tropp.

Den norske forsvareren og den franske midtbanespilleren var ikke inkludert i Hoops -troppen som var registrert hos UEFA foran den første etappen i Champions League -kvalifiseringen mot danske Midtjylland på Parkhead tirsdag kveld.

Ajer har hatt et treningsproblem, men han har vært sterkt knyttet til et skifte til Brentford mens det har vært spekulasjoner om fremtiden til Ntcham, som ble sendt ut på lån til Marseille i andre del av forrige sesong.

På spørsmål om nordmannen etter lørdagens 1-0 vennlige nederlag mot Preston, sa Celtic-sjef Ange Postecoglou:

Jeg konsentrerer meg om de som er involvert. Jeg har ikke råd til å kaste bort tid på andre enn de som er her og forpliktet seg til å være her.

Se Også: