'Helt skinnende' mor starter frekk gratulasjonskortvirksomhet med bare £ 30

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kom inn på din lokale kortbutikk, og du kan generelt finne et sunt utvalg av risqué -kort for enhver anledning.



Men da Stacey Dennis ønsket å finne et veldig frekt kort for en venn med lignende humor, kunne hun ikke finne noe som var tilstrekkelig grovt.



Så hun bestemte seg for å begynne å lage sin egen. Dette var tilbake i 2015, og Stacey hadde nylig blitt avskjediget fra en jobb som grafisk designer.



Fire år senere og firmaet hennes, navngitt KjærlighetLayla , har vokst til det punktet at det nå er en operasjon på flere millioner pund, etter å ha vunnet en legion kjendisfans.

ta meg ut og flørte

Du kommer ikke langt med gratulasjonskort

Ikke alle var overbevist om at det var en god idé.

Stacey sier at hun først startet firmaet som en frilansende grafisk designvirksomhet, men vendte seg til kort for spesielle anledninger etter den skuffende handleopplevelsen.



Fra bare 30 pund fra kjøkkenbordet, innrømmer hun: Vi var helt skinnende ... jeg hadde ikke peiling på hva jeg gjorde.

Og mens familie og venner var veldig støttende, ble det gitt en kommentar om at du ikke kommer langt med gratulasjonskort.



Holder tritt med bestillinger

Heldigvis for Stacey og familien hennes, viste det seg ikke å være den mest nøyaktige spådommen, og interessen for firmaets utvalg av frekke kort tok raskt av.

Stacey innrømmer at den store utfordringen i utgangspunktet var å få bestillingene ut så profesjonelt som mulig, ofte med lite søvn.

Det handlet om å holde toppen av virksomheten og ikke la den stikke av.

En stor faktor i de tidlige søvnløse nettene var det faktum at Stacey og ektemannen Jay også hadde ett år gamle Layla å bekymre seg for, datteren deres og inspirasjon til virksomhetens navn.

Stacey antyder at disse lange nettene faktisk var noe av en velsignelse i forkledning, slik at hun kunne komme med kortideer fra en foreldrevinkel.

Hun legger til: Mange kortideer kommer fra frustrerende og slitsomme tider, spesielt når det gjelder kreativ bruk av banneord.

Et nettverk av støtte

Familiehjelp spilte en stor rolle i å få LoveLayla fra bakken

Familiehjelp spilte en stor rolle i å få LoveLayla fra bakken

LoveLayla var tydelig bygget på en laginnsats, og Staceys foreldre passet Layla noen ganger i uken før hun begynte på skolen, slik at Stacey kunne bruke tiden sin på den voksende virksomheten.

Venninnen Vikki hjalp også til med barnepass og jobber nå i virksomheten.

I de første dagene hjalp familien og vennene våre oss med å pakke kortene og sette på frimerker og adresselapper.

'På kveldene ble det hentet matpakker til oss da vi var døde på føttene, og mannen min og forretningspartneren Jay pleide å være våken hver kveld for å håndtere alle papirene og bestillingene mens jeg matet Layla.

Vinnende kjendisfans

Stacey vendte raskt oppmerksomheten mot sosiale medier som en måte å utvide virksomhetens rekkevidde, noe hun sier har vist seg å være effektivt, spesielt ettersom det også har ført til at LoveLayla har vunnet en flokk kjente fans.

Disse inkluderer slike som Dragon’s Den’s Theo Paphitis, Katie Price og en rekke realityprogrammer som Georgia Toffolo, Vicky Pattison og Abbie Holborn.

Stacey sier: Kjendisfans har bidratt til å få eksponering, men også vokst tillit bak merkevaren vår - hvis en kjendis støtter oss, må vi være gode!

Hva kommer så?

Gitt virksomheten startet med så små summer, er Stacey forståelig nok glad for å ha bygget et vellykket foretak som nå har utvidet seg til lignende ikke-PC-gaver som skrivesaker, kalendere og innpakningspapir.

Vi har aldri hatt noen investering eller måtte flytte huset tilbake. Veksten vår finansieres ved å reinvestere tilbake i virksomheten.

Den siste reinvesteringen er i form av et nytt digitaltrykkeri i fabrikken i West Yorkshire, som vil gjøre det mulig for selskapet å lansere sine personlige kort og gaver neste dag.

LoveLayla har også opprettet en etablert franchise i Australia, med andre markeder rundt om i verden som blir vurdert.

Ikke overraskende er kortvirksomheten et sesongdyr, så Stacey er optimistisk om at den beste juleperioden noensinne ligger foran, med et nytt utvalg av 178 originale festkort.

Hun forklarer: 'Kundelojalitet er avgjørende for oss, og vi ser mange gjentatte forretninger fra kunder som liker produktutvalget vårt, så det er viktig å fortsette å innovere og gi dem nye, nye serier å se på.'

Og hun oppfordrer andre blivende gründere til å ta spranget og følge forretningsdrømmene sine.

Gå med tarmen din og stol på instinktene dine. Bare prøv det - vi lanserte kort fordi vi hadde 30 pund i banken, og vi måtte betale regningene til neste måned. Fire år senere har vi en blomstrende virksomhet.

Se Også: