Tom Goodman-Hill sier at ekte affære med Jessica Raine vil hjelpe ham i Cheat-rollen

Tom Goodman-Hill

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tom Goodman-Hill har fortalt hvordan han trakk på opplevelsen av sin affære med Jessica Raine for sin nye TV-rolle som en to-timings ektemann.



50-åringen spiller Adam, ektefellen til en universitetslektor i ITV-thrilleren Cheat, som blir forført av en av konas hevngjerrige studenter.



Det kommer ni år etter at han hadde en fling med Call the Midwife-stjernen Jessica, 37, mens han fortsatt var gift med Kerry Bradley, mamma til hans to voksne barn.



Selfridge -skuespilleren Tom fortalte Radio Times: Jeg var veldig bevisst på det da jeg hentet manuset.

betydningen av tallet 42

Hvis du forstår kartet, og hvis du vet hvordan det føles, kommer du til å bringe noe av det til delen.

Han hadde en affære med Call the Midwife -stjernen Jessica Raine (Bilde: WireImage)



Du trekker på erfaringene dine og velger øyeblikk fra livet ditt som resonerer med karakteren din.

En del av jobben din er å hjelpe folk til å forstå hvilke følelser folk går gjennom i situasjoner, slik at noen som kan forstå det kommer til å gjøre det mer vellykket enn noen som ikke kan.



Toms 20-årige forhold til Kerry kollapset måneder etter hans affære med Jessica. Han giftet seg med sin nye kjærlighet i 2015, og de fikk et barn i forrige måned.

Cheat, som starter neste uke, starter med en plagiatrekke når studenten Rose (Molly Windsor) sender et mistenkelig essay.

Foreleseren hennes Leah - spilt av Katherine Kelly - trekker henne opp på det, og som hevn retter hun blikket mot mannen hennes Adam, med fatale konsekvenser.

Les mer

Mest populære showbiz -historier
Hvorfor forlot ingen Bake Off? Gabby Allen ser elsket ut Brit teen imponerer dommere i AGT -finalen Kanye flytter til Chicago

Se Også: