Tusenvis av TalkTalk -kunder får se regninger stige £ 48 i året fra neste måned

Snakk Snakk

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: REUTERS)



Tusenvis av TalkTalk TV-kunder skal se regningene stige neste måned som en del av en automatisk endring av tarifftillegg.



Fra 1. februar vil telegiganten legge til flerromsfunksjonen til alle TV- og on -demand -pakker - mot en kostnad på £ 4 i måneden ekstra - eller £ 48 i året.



Slik det ser ut nå, er TalkTalks TV-tjeneste gratis for bredbåndskundene, men det koster £ 4 i måneden for å bruke multiromstjenesten, som lar deg se på TV i flere rom samtidig.

Neste måned vil multirom være inkludert i alle TV-kunder & apos; pakker som standard, noe som betyr at de vil bli belastet £ 48 ekstra i året, enten de bruker det eller ikke.

Den gode nyheten er at hvis du ikke vil betale ekstragebyret, kan du melde deg av nå for å unngå at den blir lagt til i februarregningen.



'Vi har investert stort i TV-tjenesten vår de siste to årene for å levere store tekniske oppdateringer og produktinnovasjoner som gir reelle fordeler for kundeopplevelsen, samt å legge til mer flott innhold,' sa en talskvinne for TalkTalk til NEWSAM Money .

'Selv om slike forbedringer har resultert i en prisendring, fortsetter TalkTalk TV å tilby fantastisk valuta for pengene, og kundene kan spare opptil £ 216 i året mot BT, Sky og Virgin Media.'



Kunder som ønsker å velge bort £ 4 i måneden, kan gjøre det på nett eller ved å ringe TalkTalk kundeserviceavdeling på 0345 172 0088.

De som avbryter tillegget, vil fremdeles kunne bruke boksen og TV-tjenesten til å se Freeview, pause og spole tilbake live-TV, se OD-innhold, bruke spillere som BBC.

Du vil imidlertid ikke få flere rom eller tilgang til & apos; øker & apos; som Sky Sports og Sky Cinema.

Den gode nyheten er at gebyret ikke er knyttet til en kontrakt, så hvis du velger å bli med på nytt eller avbryte på et senere tidspunkt, vil du ikke bli straffet for det.

Hvis kundene bestemmer seg for å beholde TalkTalk TV etter 1. februar og betale £ 4 i måneden, får de en TV -kupong på £ 5 som kan brukes til å leie filmer på tjenesten.

Men hvis du kansellerer, vil du ikke kunne kreve kampanjekupongen.

Les mer

Spar penger på TV -pakker
Sky Sports -pakken er £ 114 mindre Slå prisøkningen på Netflix Briter betaler £ 50 i måneden for gratis sport Juridiske rabatter på TV -lisensavgifter

Se Også: