Denne ukens forutsagte nedgangsdatoer for PS5 -aksjer for Currys, GAME, Argos og mer

Playstation 5

Horoskopet Ditt For I Morgen

En helt ny PS5 -kontroller avbildet på konsollen

Flere forhandlere, inkludert Curry's og GAME, forventes å slippe et nytt tilbud av PS5 -konsoller denne uken(Bilde: EMPICS Entertainment)



Spillere som fortsatt er desperate etter å endelig få en PlayStation 5, blir anbefalt for å holde øye med nye rekvisita i løpet av de kommende dagene.



Etter at en annen serie med dråper ble kjøpt opp i løpet av minutter i forrige uke, har Twitter -kontoen PS5StockAlertUK - som regelmessig har oppdatert fans med spådommer om når flere konsoller vil være tilgjengelige - oppdatert fans med spådommer som Curry, GAME, Amazon og Argos vil gi ut forhåndsbestillinger denne uken.



Etter at de først hadde fortalt fansen at det var ventet en gjenoppstart på GAME på tirsdag, har de siden oppdatert spådommen for å si at det vil bli onsdag.

PS5StockAlertUK twitret fredag ​​for å si: 'Amazon har mottatt forsendelser av PS5 denne uken. Dette legger til listen over store forhandlere som for øyeblikket har lager som er Amazon, Argos, Curry's og GAME. Alt vil falle neste uke. Flere detaljer blir tweetet etter hvert som jeg får vite det i løpet av helgen. '& Apos;

De har også fortalt fansen at GAME og Argos bare vil fylle ut Disc Edition.



Noen har ventet at Curry slipper sin nye aksje mandag morgen, men det har foreløpig ikke blitt realisert.

Fans har bookmarket og forfrisket forhandlerens nettsted etter at forskjellige PS5 -aksjesporere på Twitter foreslo at nye rekvisita ville falle allerede klokken 06.00 i dag, og noen rapporterte at varslingsappene deres hadde blitt oppdatert for å foreslå en nedgang hos Curry's var nært forestående.



På torsdag sa PS5StockAlertUK også at de forventet at Amazon og Very ville fylle på igjen den første uken i mars.

'Jeg tror GAME vil beholde kansellerte bestillinger når de slippes i mars. Argos og Currys bygger også lager, så forvent store fall fra disse tre i løpet av den neste uken. Våre vanlige, Amazon og Very ville også fylle ut neste uke. twitret de.

Hvor kan jeg kjøpe den nye PlayStation 5?

Det er to versjoner av neste generasjon PlayStation 5 -konsoll tilgjengelig for kjøp. PS5 Digital Edition, som selges for £ 349,99, og PS5 med Ultra HD Blu-ray-diskstasjon, som er priset til £ 449,99.

Mange forhandlere har rapportert svært lave lagernivåer på grunn av vanvittig høy etterspørsel, så det er tilrådelig å fortsette å sjekke forhandlerne nedenfor hvis du ennå ikke har snappet opp en.

union jack rett opp

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer

I forrige uke advarte PlayStation's administrerende direktør Jim Ryan om at PS5 -mangel kan fortsette gjennom 2021, men ting bør bli bedre etter hvert som året går.

'Det vil bli bedre for hver måned gjennom 2021,' sa han fortalte FT .

'Tempoet på forbedringen i forsyningskjeden vil samles i løpet av året, så når vi kommer til andre halvdel av [2021], kommer du til å se virkelig anstendige tall.'

Se Også: