Tesco selger store pakker med rosa gin til en rimelig pris

Gordons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Enten det er sol, regn eller blåsende kulde, er vi alltid klare for en velsmakende gin og tonic. Spesielt de av den rosa varianten.



Tesco har nettopp lansert en eksepsjonell avtale på boksene sine av Gordons versjon av den ferdigblandet rosa gin, og gir deg et sett med flere pakker med ti 250 ml bokser for en anstendig £ 10. Det fungerer til £ 1 hver per boks.



Avtalen ble opprinnelig oppdaget av Holly Smith på hennes Facebook -tilbudsside Extreme Couponing and Bargains UK .



Som oftest £ 1,80 hver, det betyr at å kjøpe ti unike bokser ville sette deg tilbake over £ 18.

Dette er pakkene med gin folk henter (Bilde: Extreme Couponing and Bargains UK)

Dessverre ser det ut som om tilbudet bare er tilgjengelig i butikken, ettersom vi ikke kunne se det på nettet, selv om du kan få de ikke-rosa flerpakningene (f.eks. Gordons gin og slimline eller Gordons med Schweppes tonic ) for £ 10 (vanligvis £ 13) fra Tesco nettsted.



Imidlertid, da vi sporet opp resten av supermarkedene for å sammenligne priser, så vi også at Morrisons tilbyr en veldig lignende avtale på Gordons rosa ginbokser, med ti pakker med ting som går for £ 12,50 hver, eller to for 20 pund. Så så lenge du vil ha tjue bokser med den, kan du pakke ti bokser på Morrisons til samme pris som Tesco.

Les mer



Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

De hendige boksene er ferdigblandet med tonic og omtrent 5% hver, noe som betyr at du enten heller dem rett i et glass eller drikker det rett fra boksen.

Se Også: