Sylvanian Families selger for ENORME summer på eBay - de 6 mest verdifulle settene som kan gi deg hundrevis

Leker

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fløyelsaktig søthet: Samlere er villige til å hoste opp store mengder for familien Sylvanian fra 1987



Hvis du var en heldig eier av et lekesett fra Sylvanian Families tilbake på åttitallet, er det på tide å rydde loftet ditt - ettersom ditt tidligere favorittleketøy nå kan være verdt hundrevis.



Lekene, som forårsaket stor følelse da de ble lansert i 1987, kom berømt i familier i alle fasonger og størrelser, med mødre, pappaer, barn og til og med kjæledyr - alle med forskjellige antrekk og yrker - og selvfølgelig flotte lekehus som matcher.



Familiene levde i en mytisk verden kalt Sylvania (avledet fra verden Sylva, som betyr skog på latin). De beskrives som 'små skaper av skogopprinnelse' - og til tross for at du blir 30 i år - kan du fortsatt kjøpe dem Argus og ToyrRUs , fra bare noen få kroner.

Men hvis du har en av opprinnelig skoginspirerte leker, ornamenter eller leker gjemt et sted, kan du komme på en hyggelig overraskelse.

sons of anarchy sesong 6 netflix uk

Det er fordi samlere betaler hundrevis for dem på nettet - og vi har funnet de som er mest etterspurt.



1. Sylvanian Families Årets japanske dukke 2003

Sylvanian Families Årets japanske dukke 2003

I januar solgte dette utrolig sjeldne ornamentet på eBay for enorme 500 pund - mer enn fem ganger auksjonsprisen på £ 99.



Selgeren, som har samlet flotte Sylvanian -skatter siden han var 15 år gammel - oppførte varen som & apos; Sylvanian Families Japanese Release Doll of the Year 2003 & apos ;.

nicky byrne leeds united

Det antas at bare 100 av dette tallet noen gang ble laget, derav den høye verdien. Et sertifikat som følger med ornamentet sier at dukken er nummer 53 av 100.

Varen ble solgt i ny stand med original eske, displayplate, innerboks og sertifikat.

2. Sylvanian Families Vintage 1980 -tallet japansk Timbertop Bear

Sylvanian Families Vintage 1980 -tallet japansk Timbertop Bear

som blokkerte meg på whatsapp

Den samme samleren slapp 1980 -tallet & apos; Japanese Large Timbertop Bear & apos; for enorme £ 460 i januar. Noteringen, som tiltrakk ni ganske store bud, solgte for nesten det dobbelte av auksjonens startpris på £ 199,99.

Bamsen - som nå er 30 år gammel, hadde en liten misfarging på den - men det stoppet ikke entusiaster.

3. Sylvanian -familier Applewood Store

Sylvanian -familier Applewood Store

Trodde å være det mest verdifulle av alle lekesettene i Sylvanian Family, ble dette varehuset i Applewood - minus figurene - solgt i perfekt stand til høystbydende for 206 pund tidligere denne måneden og tiltrukket 22 bud.

Varen ble oppført som 'helt ny', men oppbevaringsboksen ble beskrevet som viser noen tegn på slitasje. Noen møbler var fremdeles i den originale forseglede plastemballasjen - noe som betyr at de aldri har blitt rørt.

Fire. Sylvanian Families Country Manor House

Sylvanian Families Country Manor House

Når det gjelder komplette sett, antas dette Sylvanian Families Country Manor House, komplett med karakterer og møbler, å være enormt ettertraktet, med en eier som tar inn lykkelige 205 pund for settet i 'god stand'.

Denise Van Outen datter

Oppføringen sa: 'Noen fine møbler - køyeseng, skuffer med speil, to lenestoler med lite bord, skap. Tall inkluderer tre katter og to grevlinger. Klær trenger litt oppmerksomhet.

5. Sylvanian Families Regency (Grand) Hotel

Sylvanian Families Regency (Grand) Hotel

saffron barker kjæreste 2020

Hvis du har et komplett sett med Regency Hotel på loftet ditt, kan du sitte på £ 195, hvis tidligere salg er noe å gå etter.

Denne imponerende samleren & apos; utgave, i 'utmerket stand', har to batteridrevne peiser, en batteridrevet lysekrone, et sjeldent vintage Sylvanian -toalett (som gir spylende lydeffekter) og 24 Sylvanians.

Karakterene inkluderer en hundeholder, føflekkokk, fem koalaer, seks kyr, syv hunder, tre surikatter og ape.

Hotellet, som også inkluderer et hovedsoverom, resepsjon, spisestue, barn & apos; rom, stue og til og med takterrasse, selges også med alle de intrikate detaljene som bestikk, piano, trehjulssykkel, frakkestativ og til og med flasker med baderomsrens.

6. Sylvanian Families Highfields Farm House/Wedding Set

Sylvanian Families Highfields Farm House/Wedding Set

Hvis Highlands Farm House -samlingen din inneholder det ettertraktede vintage & bestemors strikkesett, komplett med alt det siste - tommestokken, ruller av bomull, ull, strikkepinner, en håndverkshåndbok og en rosa foret kiste - du & apos; er inne for en skikkelig godbit.

Dette Highfields Farmhouse og låve (med hest) og 11 vintage Sylvanians solgte for nøyaktig 200 pund tidligere i år. Møbelkolleksjonen inkluderer til og med en hengekøye som sitter mellom de to utendørstrærne.

Også inkludert er Sylvanian Families bryllupssett - som inkluderer et kapell, fotografen, brudepiken, brudeparet, to bryllupsgjester og til og med en bryllupskake med lys som virkelig lyser.

Se Også: