Celebrity Big Brother 2014 Torsdag innhenting: 5 ting du trenger å vite om dag 20-showet

Tv -Omtaler

Horoskopet Ditt For I Morgen

Velkommen til din Celebrity Big Brother daglige innhenting, der vi forteller deg de fem viktigste* tingene som skjedde i kveldens show.



Oh og Linda ble irritert over Jim igjen fordi - du vil ikke tro hva han gjorde denne gangen - han ga henne en kniv, lagde henne en middag og var hyggelig mot henne. GRISEN.



*Løs bruk av ordet



Ollie og Sam: Er den tilbake?

I et forsøk fra Big Brother på å få dem til å gjøre noe, fikk Ollie og Sam oppgaven med «sitt på gjerdet». Dette innebar å få dem til å sitte på et bokstavelig gjerde (vi vet, strålende, vi klapper sakte Big Brother) der de ville gi svar på forskjellige huskameratbaserte spørsmål.

En av dem var om Ollie hadde en sjanse med Sam, som de begge sa ja til før de dro for litt champagne, alene tid og dette fra Ollie, som vi tror var ment som et kompliment.

Jeg har brukt to og en halv uke med deg uten sminke, og jeg vil fortsatt være sammen med deg hver dag. Erm ...



Ting ble vanskelig mellom Casey og Lee. En gang til

Stakkars Lee Ryan. Ikke bare prøver regjeringen å stoppe ham fra å snakke med delfinene, men han er også offer for Caseys forsøk på å fange ham, når alt Lee ønsker er å være venner.

Han er bekymret for at hun får ham til å se dårlig ut, men han vil fortelle deg mer om det om morgenen fordi Casey har dyna klar og vil sove og kose som vanlig nå.



Dappy ble veldig opprørt over noe veldig lite. En gang til

Dap å ha en pap (Bilde: Kanal 5)

Casey nominerte Dappy på grunn av at han nektet å spise under oppgaven på Nordpolen fordi huskyene/ onesie -brukerne med eyeliner på nesen ikke fikk lov til det.

Dappy ble rasende over dette og løftet jeansen over kinnene på en spesielt sint måte da han stormet rundt i huset.

Men jeg nominerte deg av en admiral grunn, sa Casey, som var forvirrende, men ser ut til å være et nikk til enten marinen eller et bestemt merke av bilforsikring.

Jim, Ollie, Luisa, Lee og Linda står for utkastelse etter nominasjoner ansikt til ansikt

Selv om storebror -puristen i oss sier at nominasjoner alltid skal finne sted i privatlivet i dagbokrommet, sier røreverket i oss Få dem ut i det fri! La dem alle kjempe om det !, og det er selvfølgelig henne som vinner.

I kveldens show så huskameratene stille opp for å fortelle hverandre nøyaktig hvorfor de ikke likte hverandre, noe som resulterte i at fem huskamerater var i gang for å få støvelen fra huset på fredag, masse krangler rundt og Casey engstelig hevet brystene hennes over ved sofaen da det oppsto kaos rundt henne.

Ollie var involvert i en faktisk konfrontasjon

Du vet hvordan det er - det ene minuttet sparker du rundt i huset med de ekstremt falske solbrune føttene dine som stikker ut av bunnen av Union Jack -kjolen din, og den neste synger Luisa en sang om deg i joggebunnen med Linda som knirker ved siden av hun og Sam ivaretok plagsomt koketiden hennes.

La oss spole tilbake.

Under nominasjoner ansikt til ansikt sa en stadig mer tøff Linda Nolan at Ollie trengte å dyrke noen baller og Lee nominerte ham for ikke å holde seg til ham da Lee spilte to jenter mot hverandre.

Ollie holdt deretter en tale til huset om hvordan han frem til dette øyeblikket ikke hadde trengt å vokse noen baller fordi han ikke hadde noe å stå opp for selv.

Linda smilte og sa at hun kom til å bli syk, så kalte Luisa ham desperat, fremførte en versjon av McFly's All About You om Ollie og lo i ansiktet hans.

Vi er ikke overbevist om at det hadde vært fint å gå på skole med Luisa.

Se Også: