Sugar Hut-eier Mick Norcross' virksomhet tildelt over £1 MILLION i erstatning fra forsikringsmeglere etter mistenkt brannattentat

03:00

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sugar Hut-eier Mick Norcrosss virksomhet ble tildelt over 1 million pund i erstatning ved en høyesterettsavgjørelse mot forsikringsmeglere mandag.



TOWIE hotspot i Brentwood ble beskrevet av sjefen, Michael Norcross, som 'et vakkert sted med vakre mennesker'.



hvor er jason orange nå

Men det gikk opp i flammer i september 2009 i det brannetterforskerne konkluderte med at det godt kunne ha vært et brannattentat.



Det 'utsmykkede og ekstravagante' lokalet, kjent for sine thailandske gjenstander, fløyelsgardiner og eksotiske blomster, ble stengt i nesten ett år.

Sugar Hut Group har vært involvert i bitre rettssaker siden den gang - som i dag kulminerte i en pris på £1 090 021 mot forsikringsmeglere.

Den såkalte 'TOWIE-effekten' hadde en sentral rolle å spille noen gang i saken da advokater diskuterte verdien av fortjeneste tapt av Sugar Hut som følge av brannen.



Gruppen hadde i utgangspunktet fremmet et krav mot sine forsikringsselskaper etter at de nektet å betale ut i henhold til «all risks»-policyen for skade på eiendom og forretningsavbrudd.

Sugar Hut nattklubb i Brentwood.

Sugar Hut nattklubb i Brentwood. (Bilde: Google)



Men det ble avvist i 2010 etter at forsikringsselskapene sa at det hadde vært brudd på garantien og unnlatelse av å avsløre relevante fakta før forsikringen trådte i kraft.

Sugar Hut endret deretter fokus til sine meglere, AJ Insurance, som den anklaget for å gi uaktsom råd som gjorde at polisen ikke var verdt papiret den ble skrevet på.

Mr. Justice Eder sa at meglerne hadde innrømmet noen, men ikke alle, uaktsomhetsanklagene og hadde motstått Sugar Huts krav.

Black Friday mobiltilbud 2019 Storbritannia

Imidlertid gikk AJ Insurance til slutt med på å dekke 65 % av konsernets påviste tap.

Meglerne hadde allerede betalt 813 000 pund til Sugar Hut, men gruppen gikk til retten og sa at det ikke var i nærheten av nok.

Sugar Huts juridiske team sa at det skyldtes mer enn £870 000 for forretningsavbrudd. Imidlertid anslår meglerne dette tallet til litt over 250 000 pund.

I det som var et blandet resultat for Sugar Hut, argumenterte gruppen uten å lykkes at tap av kundeposter og skaden på 'flaggskip'-klubben hadde ført til at forretningsnivåene på de andre arenaene i Fulham og Hertfordshire falt utfor en klippe.

Til slutt beregnet Justice Eder gruppens krav om forretningsavbrudd til i underkant av 370 000 pund.

Verdien av de fleste andre tapene ble avtalt, og med renter ble Sugar Hut tildelt £277.021 utover £813.000 den allerede hadde mottatt.

Mick Norcross sett med Chloe Sims utenfor Sugar Hut i Essex

Mick Norcross sett med Chloe Sims utenfor Sugar Hut i Essex (Bilde: FameFlynet)

Tidligere hadde herr Norcross beskrevet køer av tippere som sto i kø for å komme inn i den 'ekstremt suksessrike' klubben.

Brannen brøt ut året før The Only Way is Essex traff eteren.

Men Sugar Hut hevdet at lokalet tiltrakk seg 'store brukere' og på en oppovergående bane selv uten 'TOWIE-effekten'.

Richard Slade QC, for gruppen, sa at brannen - som ødela en fløy av klubben, hvorav en del har middelaldersk opprinnelse - 'kan ha vært bevisst'.

En unavngitt mann ble plukket ut av politiet som analyserte CCTV-opptak etter infernoet, sa advokaten, som la merke til ham «nær stedet der brannen startet».

«Han ble arrestert og satt i kausjon, men siktelsene ble henlagt,» sa han til retten.

verste Premier League-managere

'Så hvis brannen var påsatt, vet vi ikke om det var en vandal eller en misfornøyd kunde kanskje.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: