De 10 verste Premier League -managerne noensinne inkludert elendige Tottenham og Aston Villa

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ledelse er en tøff konsert, det vet vi alle.



Riktignok tror vi alle at vi kanskje kan gjøre jobben som den høyt betalte, vanligvis godt kledde figuren i utgravningen gjør, men det vet vi ikke sikkert.



Noen ganger, for all din positive intensjon og hensikt, går ting bare ikke etter planen.



Og det er nettopp det som skjedde i løpet av disse 10 marerittstoppene som har ansvaret for Premier League -klubber.

Enten det var gjennom dårlig taktikk, å miste spillerne, mangel på tillit fra styret eller bare å være helt forferdelig, disse 10 sjefene tålte fryktelige tider med ansvar for sine forskjellige klubber.

Det er derfor vi husker dem som 10 i divisjonens verste sjefer.



10. Felix Magath, Fulham

Tyskeren ledet nedrykk i Fulham (Bilde: PA)

Den første tyskeren som klarte seg i Premier League burde vært et stort kupp for Fulham gitt suksessen han hadde hatt i Bayern München tidligere i karrieren da han vant to Bundesliga -titler.



Men i stedet forlot han Craven Cottage i september 2014, seks måneder etter ankomst, etter å ha mislyktes i å beholde dem i Premier League og ha tapt sine fire første kamper i mesterskapet.

Hans samlede rekord lød: W4, D4, L12.

Åh, og han prøvde å få Brede Hangeland til å bruke en ostemasse pakket inn i en dressing for å lindre hevelse rundt kneet.

marvin og rochelle humes

9. Remi Garde, Aston Villa

Garde hadde ingen svar på Villa (Bilde: Getty Images)

Villa var nederst i Premier League da franskmannen kom i november 2015 og nederst da han forlot mars etter.

De vant ikke sin første kamp under Garde før i januar den sesongen og klarte bare en til i ligaen før kampanjen ble avsluttet.

Garde forlot midtveis i et løp som så at de tapte 12 av 13 kamper, uavgjort den andre, og ikke overraskende endte Villa på bunn, med bare 17 poeng fra 38 kamper.

8. Egil Olsen, Wimbledon

Olsen og brønnene hans kunne ikke redde Wimbledon fra fallet (Bilde: Presseforening)

Fotballen var ikke pen, men den var forbanna effektiv da Olsen hadde tilsyn med Norges marsjering av FIFA-rangeringene til et utrolig sekund i en åtte år lang regjering som tok slutt etter VM i 1998.

Og det var suksessen han likte med sitt landslag som fikk Wimbledons daværende norske eiere til å rekruttere ham.

Olsen elsket en lang ball, men da han kom til Dons i 1999 ønsket spillerne der en mer fin tilnærming til spillet, og han ble sparket innen 12 måneder, og klubben ble nedrykket fra Premier League for første gang i 14 år.

7. Paolo Di Canio, Sunderland

Di Canios brennbare tilnærming gikk ikke bra (Bilde: Action Images)

Direktør David Miliband trakk seg og Durham Miners 'Association holdt protester mot utnevnelsen av den italienske brannmannen på Stadium of Light på grunn av hans politiske tilbøyeligheter, og satte tonen for et tumultfylt seks måneder som leder.

Han klarte å holde Sunderland oppe på slutten av sesongen 2012-13, men ble sparket litt mer enn en måned i påfølgende sesong med konsernsjef Margaret Byrne og hevdet at seniorspillere hadde nærmet seg henne og hans stilling hadde blitt uholdbar på grunn av 'brutal og vitriolic' kritikk av troppen.

6. Pepe Mel, West Brom

Mel's stave var helvete (Bilde: Action Images)

Den eneste positive West Brom-fansen tar fra spanjolens tid i klubben var det faktum at han holdt dem i Premier League med en 17. plassering i 2014.

Men det var absolutt ingen tårer da han forlot Baggies etter gjensidig samtykke dagen etter at sesongen var over.

Rekorden hans på tre seire på 17 kamper sørget for det.

5. Jan Siewert, Huddersfield

Siewert hadde tilsyn med Huddersfields nedrykk fra Premier League (Bilde: Getty Images)

adam don monty don

Rotet hadde satt godt i gang før Siewert ankom Huddersfield, men 12 nederlag og to uavgjort på 15 Premier League -kamper var ikke returen Terrier så etter da de tok ham inn for å erstatte David Wagner.

Siewert er fortsatt bare 37 og vil forhåpentligvis få en ny sjanse snart.

Men når muligheten banker på igjen for tyskeren, vil det ikke være en engelsk toppklubb på døren hans.

4. Steve Wigley, Southampton

Wigley ble ikke kuttet ut for Southamton -jobben (Bilde: Getty Images Sport)

Mange Southampton-fans fryktet at Wigley ikke var klar for en så stor jobb, gitt hans eneste tidligere erfaring som manager var en treårig periode i Aldershot.

Og de hadde rett.

Han varte bare 14 kamper etter å ha etterfulgt Paul Sturrock og registrerte bare en seier på den tiden-om enn over erkerivalene Portsmouth.

3. Bob Bradley, Swansea

Bradleys svaner var altfor utette på baksiden (Bilde: X01095)

Den første amerikaneren som trente i Premier League gjorde det i bare 85 dager.

Av de 11 kampene han hadde ansvar for, tapte svanene to og uavgjort syv, med en 4-1 hamring på Liberty Stadium ved at West Ham beviste det siste strået.

Swansea scoret en rimelig mengde mål under Bradley, men problemet var at de også innrømmet bunter - 29 fløy inn under hans korte opphold.

Les mer

NEWSAM Football's beste historier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

2. Jacques Santini, Tottenham

Det gikk ikke som planlagt for Santini på Spurs (Bilde: Reuters)

Ankom Tottenham med et rykte som en av de beste trenerne Frankrike hadde produsert, men varte bare 13 kamper før han sluttet av 'personlige årsaker', og innrømmet senere at han hadde frustrasjoner med sportsdirektør Frank Arnesen.

Et av problemene var at Santini hadde ønsket en angripende midtbanespiller, men Arnesen signerte Michael Carrick fra West Ham, og i løpet av franskmannens regjeringstid ville spilleren få bare 19 minutter med førstelagsfotball.

Carrick vant fem Premier League -titler, FA -cupen, Champions League og Europa League etter et trekk på 24,5 millioner pund til Manchester United; Santini tok en jobb i Auxerre i 2005 og ble sparket i 2006.

1. Frank De Boer, Crystal Palace

De Boer varte bare fire kamper som Palace -sjef (Bilde: Getty Images)

Palace ville ha Frank De Boer som hadde klart Ajax til fire Eredivisie -titler på seks sesonger, men fikk Frank De Boer som bare hadde holdt 85 dager i Inter Milan.

Oppholdet i Sør -London var åtte dager mer kort enn oppholdet til Italia, med Palace slått i alle fire kampene han hadde ansvaret for.

De scoret ikke et eneste mål i noen av dem, heller, og fikk klubben til å trekke i pluggen på nederlenderen og raskt med Roy Hodgson som kom inn for å stabilisere rorkulten.

Se Også: