Staffie -fans forsvarer kjæledyr mot 'ondskapsfull' etikett da hunden erklærte Storbritannias favoritt

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En ung brunfarget Staffordshire Bull Terrier

Det er mange misoppfatninger om rasen(Bilde: Getty)



Storbritannia er utvilsomt en nasjon av hundeelskere, og mange av oss var glade da Staffordshire Bull Terrier ble annonsert som Storbritannias favorittraser i går.



elliott wright pappa kreft

ITV gjennomførte en undersøkelse blant 10 000 mennesker for å finne ut hvilken som er Storbritannias favorittraser, og den elskede Staffie ble offisielt erklært som topphund .



De aller fleste NEWSAM -leserne som reagerte på historien på Facebook, var glade for at rasen endelig får positiv anerkjennelse, med mange som applauderer valpens 'lojale', 'kjærlige' og 'myke' natur som gjør dem til flotte kjæledyr i familien.

Noen Twitter -brukere var opptatt av å avlaste hundens dårlige representant i lys av nyhetene, og la ut søte snaps av deres 'farlige' og 'onde' pooches.

Imidlertid var det fortsatt noen seere som uttrykte sin forferdelse over resultatene, med flere sosiale medier -brukere som beskrev hundene som 'farlige' - men personalie -elskere har raskt forsvart dem.



En skrev: 'Staffies er farlige hunder. Hvem stiller egentlig spørsmålstegn ved dette? Potensielt farlig for mennesker og sikkert for andre dyr, katter og hunder inkludert. '

Som en annen Twitter -bruker svarte: 'Jeg vokste opp med en staffie, og hun var den mest kjærlige og beskyttende hunden. Hvis du tar dem opp for å være farlige, vil de være det. Idiot'.



Staffordshire Bull Terrier

Staffies har blitt kåret til nasjonens beste hund (Bilde: Getty)

En annen skrev: 'Allerede sett noen få idioter som kalte dem stygge chav -hunder og onde baby -drapsmenn, jeg tror ærlig talt at disse muppene er i mindretall, og jeg håper at poochene våre vil få æren de skal få'.

Så hvorfor er det fortsatt stigma knyttet til rasen?

I følge Dog's Apostons stoler det delvis på hundens kamphistorie som har ødelagt rasen med den farlige hunden & apos; etiketten, samt deres muskuløse utseende.

En talsperson for veldedigheten sa til NEWSAM Online: 'Det er mange misoppfatninger og myter rundt Staffordshire Bull Terrier, sannsynligvis på grunn av deres kraftige og muskuløse utseende.

'Det er imidlertid viktig å huske at det er større variasjon i atferdskarakteristika innen raser enn mellom dem - så vi kan ikke dømme en hund ut fra utseendet mer enn en bok etter omslaget.

'Som med alle hunderaser er flertallet av Staffies fantastiske, glade, vennlige og morsomme familiemedlemmer - atferdsproblemer oppstår bare der de ikke har god sosialisering tidlig i livet, konsekvente interaksjoner og positiv trening.'

Veldedigheten sa at den ofte ser mange ansatte ved sine sentre på grunn av overavl, eller hunder som blir levert inn av folk som kanskje ikke har innsett hvor mye omsorg og oppmerksomhet de virkelig trenger.

I fjor ble 973 Staffies og Staffie -krysser vedtatt på tvers av Dog's Trusts nettverk av rehoming -sentre.

beste ferieparker i Storbritannia

'Vi ser førstehånds den positive forskjellen disse hundene gjør for sine eiere & apos; liv, så vi var glade for å se denne rasen bli kronet som nasjonens favoritt, 'Dog's Trust' lagt til.

'Vi håper dette løftet for Staffies vil oppmuntre folk til å omfavne de kjærlige og lojale egenskapene som vi vet er så sanne for rasen.'

For alle som ønsker å adoptere en Staffie, har Dog's Trust for øyeblikket 78 fra valper til OAP (alderdomspoker) som alle håper å dra til sine evige hjem veldig snart.

Les mer

Hundehistorier
Mannens kjønnsorganer ble revet av av en bulldog Termisk syk hund har bøtte liste Gutt på 12 år gikk hjem fra skolen Herreløse hunder forgiftet av leieeier

Se Også: