Alle måtene Peter Andre har gått videre fra Katie Price mens hun kaster nytt lys over skilsmisse

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Katie Price kastet nytt lys over bortfallet av ekteskapet hennes med Peter Andre denne uken da hun hevdet at hvis han ikke hadde trodd et rykte hun hadde jukset om at de fremdeles kan være sammen.



Det sies at Peter var & rdquo; rasende & apos; med sin eks for å ha dratt opp fortiden etter at han jobbet for å gjennomgå en total transformasjon i de 11 årene siden splittelsen.



Borte er vorter og alle realityprogrammer, ukentlige magasinspill og showbiz -fester som preget tiden hans med Pricey, og Peter var mye mer fornøyd i disse dager med å leve det rolige livet med doktoren Emily i deres misunnelsesverdige familiehus i Surrey.



hvorfor kan ikke grace millanes killer navngis

Mens den tidligere popstjernen fremdeles opprettholder en offentlig profil med sine sosiale medier -sider og magasinspalte, sørger Peter i disse dager for at det er han som ringer skuddene.

Han hadde også en total glød etter å ha sluppet sitt beryktede boyband -utstyr fra 90 -tallet.

Peter har kommet på vei de siste ti årene



Reality TV -karriere

Etter å ha falt pladask for glamourmodellen Jordan på den tredje serien av I & apos; m A Celebrity i 2004, bestemte Peter og Katie seg for å dra nytte av deres nye popularitet ved å la ITV -kameraene fortsette å filme hvert trekk.

Katie & Peter TV -serien strakte seg over flere år og dokumenterte høyder og nedturer i deres liv sammen fra deres hektiske showbiz -liv til personlige dramaer.



Og det var mye drama med paret som stappet i et forlovelse, bryllup, fornyelse av løfter, fødselen til deres to barn og utallige ferier i løpet av få korte år.

Katie og Peters bryllup ble dokumentert i ITV2 -serien Marriage & Mayhem

Etter å ha bygd opp en solid fanbase ved å dele sine største milepæler med seerne, fulgte den siste serien av Katie og Pete 's TV -program dem uten kostnad for å spare turer til Australia, Sør -Afrika og Amerika mens de kjempet for å beholde karakterene sine.

Men etter at Katie og Peter delte seg i 2009 traff deres felles TV -karriere også steinene. Kameraelskende Katie fortsatte å omfavne virkelighetslivet, men etter et kort forsøk på solo-seires, la Peter på mikrofonen.

Med noen få unntak, inkludert en periode på Strictly Come Dancing i 2015 (han endte på sjuendeplass), har Peter lagt pausene på TV -karrieren de siste årene.

Ny kone og familie

Etter å ha splittet seg med Katie etter tre og et halvt års ekteskap, ble Peter offisielt skilt i september 2009.

I juli 2012 slo amorens pil et usannsynlig sted da Peter ble kjørt til sykehus med nyrestein.

Sangeren Mysterious Girls inngikk et vennskap med konsulenten urolog som var ansvarlig for å behandle ham og som senere introduserte ham for datteren til medisinstudenten Emily MacDonagh.

Forholdet begynte med at de to ble venner til Peter tok mot til å spørre Emily pappa om han kunne spørre henne på en date.

Peter falt for Emily etter å ha invitert henne til en av konsertene hans da faren behandlet ham på sykehus (Bilde: Dave Benett/Getty Images)

I løpet av et år ble Emily gravid med sitt første barn, og dager før fødselen stilte Peter spørsmålet i den nye barnehagen.

To år senere giftet de seg i en overdådig seremoni i Exeter's Mamhead House.

'Jeg kunne ikke ønsket meg en bedre dag. Jeg har giftet meg med kjærligheten i livet mitt, og jeg kunne ikke vært lykkeligere, sa Peter.

Mens det lykkelige paret delte sin store dag med et blankt magasin, var seremonien verdener borte fra sangerens beste ekteskap til Katie Price som har gått ned i showbiz -historien.

I mai 2016 kunngjorde Peter og Emily at de ventet sitt andre barn sammen.

Privatliv

Etter å ha brukt mange år på å dokumentere sitt liv med Katie på TV, tok Peter en annen tilnærming med sitt andre ekteskap.

I de første dagene med Peter gjorde Emily korte opptredener i realityprogrammet My Life han filmet paret gikk bort fra kameraene etter at de sluttet å rulle.

Paret tok også beslutningen om ikke å vise ansiktene til barna sine på sosiale medier for å holde identiteten deres hemmelig.

Selv om Peter denne måneden hadde en glipp da sønnen Theo ødela et intervju med Loose Women.

Da kameraene klippet til Peter hjemme, kledde den yndige tre år gamle Theo på farens kne og prøvde å kose ham.

Peter var i hundehuset etter at sønnen Theo ble med ham for et utseende med Loose Women (Bilde: ITV/Shutterstock)

Peter har siden fortalt fansen at hendelsen etterlot ham i hundehuset & apos; med Emily.

Han fortalte tidligere Nærmere Online at han og Emily hadde kranglet om de skulle vise barna sine på sosiale medier.

Han sa 'Det er virkelig bisarr fordi jeg så mye om dette med Cheryl og Liam [Payne].

De sa at de ikke vil gjøre det, og jeg tror det er opp til hver enkelt forelder. Uansett hva de bestemmer deg for, må du respektere det. '

stevie malcolm i midten

Han la til: 'Det er noen foreldre som ikke vil gjøre det, og du må også respektere det. Emily er en av de foreldrene som ikke vil ha det, så jeg må respektere det. '

Men Peter innrømmet at han prøver å presse lykken dit han kan.

Bilde

Peter Andres mystiske jentekropp er uforglemmelig (Bilde: PA)

Da Peter var på toppen av sin romantikk med Katie, fortsatte han å omfavne biffkake -boyband -utseendet som var hans signatur på 90 -tallet.

Han har siden tonet ned sitt primped og preened image og vedtok en mye mer avslappet tilnærming til stell som en hånd på firebarnsfar.

Mens Peter hadde sett på bildet av tillit da han gyrated toppløs i Mysterious Girl -videoen, har han siden innrømmet at han i hemmelighet var plaget av angst.

Peter sa at han nå er takknemlig for å ha noen få linjer & apos; etter å ha benyttet seg av kosmetisk kirurgi tidligere (Bilde: peterandre / Instagram)

'Jeg hatet nesen og ansiktet mitt. Jeg hadde gardiner den gangen, og når jeg ser tilbake, var de bokstavelig talt som gardiner som dekket ansiktet mitt fordi jeg ikke likte hvordan jeg så ut, sa han.

Faren har siden avslørt at han hadde botox og nesejobb, men trist at han nå er stolt over å ha noen få linjer. & Apos;

Se Også: