Stacey Solomon er nervøs for det andre barnet etter traumatisk første fødsel

Familie

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gravid: Stacey Solomon



Med bare tre måneder igjen til hennes andre baby kommer, ser Stacey Solomon ut hver blomstrende blivende mamma med sine bittesmå, fine støt og spente øyne.



Men sangeren og TV -programlederen er også nervøs. Fordi forrige gang, da hun hadde sønnen Zach på bare 18 år, gikk det ikke helt så jevnt som stjernen ville ha ønsket.



Zach, som nå er tre, var ikke planlagt. Og etter å ha oppdaget svangerskapet sent etter fem måneder siden, virket det ikke som et alternativ å ha en avslutning.

Hun utholdt en fryktelig 37-timers arbeid og sto foran en skremmende fremtid som tok babyen opp på egen hånd da hun skilte seg med faren til Zach.

Og det var ikke engang det verste. Essex-jenta Stacey, 22, som skjønte berømmelse på The X Factor, slet i flere måneder med å knytte bånd til sin nye sønn og også angivelig led av depresjon etter fødselen.



Og det er en gjentagelse av dette spesielt at hun desperat håper at det ikke vil skje med baby nummer to.

Jeg er nervøs denne gangen, innrømmer hun. Jeg husker hvordan det var. Alle sier at du glemmer, men egentlig ikke.



«Men saken er, selv om det skjer igjen, i det minste nå vet jeg at det til slutt blir bra.

'Derfor er det OK. Uansett hvordan jeg føler meg denne gangen, vet jeg at det til slutt vil være utrolig.

I jungelen: Stacey vant I & apos; m A Celebrity ... (Bilde: Rex -funksjoner)

dougie poynter lara carew jones splittet

Den hengivne mammaen Stacey, som er helt slått av sin lille gutt, husker levende skylden og forvirringen hun følte i månedene etter at han ble født.

Folk beskriver disse tingene på en så overdrevet måte, som om alt alltid er perfekt, sier hun.

Det er som så snart du føder du skal ha disse overveldende følelsene som 'Det er det, jeg er så glad, livet mitt er plutselig perfekt'.

Det hadde jeg ikke. Og hvis du ikke gjør det, føler du deg forferdelig og lurer på hva som er galt med deg. Det er ikke hyggelig. Jeg håper at en dag, vær så snill Gud hvis jeg har en datter, kan jeg fortelle henne at ting ikke er enkle.

'At disse følelsene kanskje ikke kommer til henne med en gang, men til slutt vil de gjøre det. Det kan bare ta litt lengre tid.

X Factor: Stacey ble fremtredende på showet (Bilde: ITV)

Når en av vennene mine blir gravid, beskriver alle denne perfekte tingen, og de sier 'Oh, ikke bekymre deg for å føde, bare tenk på deg og babyen din etterpå'.

Jeg får lyst til å snu og si 'Det er fryktelig, det gjør vondt!'

For meg tok det noen måneder å virkelig knytte bånd til Zach. Etter at jeg var ferdig med å amme fant jeg føttene mine og ting klikket på plass.

'Jeg skal ikke merke meg selv om det som skjedde, men jeg tror ikke det er en dårlig ting. Det viser bare at du ikke trenger å ta medisiner eller hva som helst, du kan klare det på egen hånd.

Men jeg synes det er godt å forstå at ikke alle føler det samme når de har babyene sine.

'Jeg følte meg så skyldig over det. Jeg følte meg forferdelig. Men alle er forskjellige, og hvis du ikke får den glade gløden med en gang, er det OK.

Star is born: Stacey med X Factor -dommer Dannii Minogue (Bilde: ITV)

Denne gangen, med forloveden Aaron Barnham ved sin side, er Stacey mye mer avslappet om å være gravid. Det er helt annerledes, sier hun.

Jeg vet ikke om graviditeten egentlig er annerledes, men jeg føler meg helt annerledes. Jeg antar at det delvis er fordi jeg vet hva som kommer og sist gang jeg ikke hadde peiling.

Og tankemessig føler jeg meg bra. Jeg er klar og klar, og jeg har fått mitt flotte hjem og min lille gutt. Jeg er spent. Aaron er over månen også. Jeg har aldri sett ham så begeistret for noe i hele mitt liv.

Men jeg var så nervøs at jeg bare fortalte ham at jeg var gravid. Tydeligvis med min eks var det litt annerledes. Aaron er så glad, og denne gangen er det helt annerledes å forvente en baby fordi jeg vet at jeg faktisk vil tilbringe resten av livet mitt med ham. Det er en mye bedre situasjon nå.

Stacey og Zachs far Dean Cox splittet kort tid etter at babyen ble født, og mens Dean har vært en del av sønnens liv, har Aaron også vært involvert helt fra starten. Paret møttes på ferie i Hellas bare måneder etter at Zach ble født.

Aaron er utrolig med Zach, sier Stacey. Det morsomme er at vi ikke vil si at denne er hans første baby, fordi han har vært her praktisk talt siden Zach ble født så for ham, dette er hans andre barn. Han er perfekt.

Og vi vil ha en stor familie. Jeg er en av syv, nummer fem med to bak meg - jeg må telle! Jeg har to små brødre, to eldre brødre og to eldre søstre. Jeg vet ikke om jeg kunne komme til syv, men jeg skal prøve å ha tre eller fire eller fem.

Du må leve innenfor dine evner!

Loving: Stacey og Aaron Barham er forlovet (Bilde: Getty)

Forlovet med maleren Aaron siden desember etter at han foreslo henne under en romantisk vogntur rundt Central Park i New York, er Stacey spent på å legge planer for hennes store dag når babyen kommer.

Vi vil gifte oss neste sommer, gliser hun. Jeg vil gjerne ha begge mine flotte barn der, gå opp midtgangen, vær så snill Gud. Jeg ville ikke tenkt på å reise bort, det må være England fordi hele familien vår vil være der.

Jeg har en massiv familie, og vi er begge fra Essex, så det må være i nærheten av hjemmet.

Jeg har tenkt på noen av detaljene - brudepikene må selvfølgelig være søstrene mine, og også mine beste venner, så det blir noen! Og jeg ville ikke gjøre en magasinavtale.

Det er bare fordi jeg vil bli full og ha det veldig bra uten å bekymre meg for hvordan jeg ser ut. Selvfølgelig vil jeg se bra ut på selve bryllupsbiten, men da vil jeg slappe av! Ellers hadde jeg vært bevisst hele dagen.

Er det bryllupsdagen eller en fotoshoot? Jeg hater det, noen andre tar over dagen din.

Vinner: Award of Celebrity Mum of the Year (Bilde: Getty)

Så med bryllupet i horisonten bare et år etter at hennes andre baby er født, tenker Stacey på å slanke seg for å passe inn i drømmekjolen hennes ennå?

Ingen vei, ler hun. Det er bare ikke en prioritet for meg. Alt jeg vil er å være lykkelig og at babyen min skal ha det bra.

'Hvis du er så heldig å gå ut av sykehuset og være i størrelse 6, er det bra for deg - men det er jeg ikke! Jeg kommer ikke til å sitte der og sulte meg selv og trene på treningsstudioet så snart jeg føder.

Ved å si at selv om seks måneder, ser den tynne Stacey naturlig mye mindre ut enn de fleste mødre på graviditetsstadiet.

Jeg føler meg enorm! hun sier. Og jeg blir verre. Jeg kommer til å bli massiv. Det vil være de siste 10 ukene hvor jeg eksploderer. Gi meg et par uker og stol på meg, jeg skal ballong.

Jeg får dette enorme, oppblåste ansiktet. Jeg har ikke trent, jeg vil ikke lyve om det. Men det er mye å glede seg til.

'Når babyen kommer hit, kommer vi virkelig inn på bryllupsplaner, og jeg har mye å gjøre med jobben.

Bond: Stacey med sønnen Zach (Bilde: Getty)

Stacey, som vant 2010 -serien av I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! gjenoppliver musikkarrieren. Og hun jobber med et nytt datingprogram med frokost 1 -presentatøren Chris Moyles på Radio 1.

Hun sier: Jeg er i studio og spiller inn ny musikk for øyeblikket, og så snart jeg får tid til å lage kampanjen og videoene når babyen kommer, er det på tide å slippe den.

Datingprogrammet med Chris Moyles er så gøy.

Jeg var livredd for at han skulle begynne, i tilfelle han var skummel og trodde jeg var en stor nerd! Men han er den største bamsen noensinne.

Årets kjente kjendis mamma i fjor av Foxy Bingo, hjelper Stacey nå med å finne årets virkelige kvinnemamma for 2012.

Kampanjen er så søt, sier hun. Det er å finne en normal mamma, og det er så mange strålende mødre der ute som gjør ting hver dag.

'Vinneren får reise på ferie med familien.

For meg å bli kåret til årets mamma var så spesiell, ideen om at jeg kan være en mamma noen ser opp til er veldig flatterende.

'Jeg synes alle mødre er fantastiske, og jeg vet at det ikke er lett, så det er strålende å vite at folk synes jeg har gjort en god jobb.

● Besøk FoxyBingo.com nå for å nominere moren din til Foxy Mum of the Year.

Se Også: