SSE øker strøm- og gassregningene med 6,7% - mer enn to millioner hjem vil betale mer som et resultat

Energiregninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skottlands og sørlige energis hovedkvarter i Perth

Skottlands og sørlige energis hovedkvarter i Perth(Bilde: PA)



Energiselskapet SSE øker strøm- og gassregningene med et gjennomsnitt på 6,7%, eller £ 76 i året, da prisene stiger for 2,36 millioner kunder.



Prisendringer på SSE trer i kraft 11. juli, med en oppgang på 5,7% for gass og 7,7% for strømregninger.



dougie poynter lara carew jones splittet

Det gir i gjennomsnitt 1,50 pund i uken til kostnadene for kunder som kjøper både gass og strøm fra dem.

SSE sa at prisstigningene skyldtes en økning i energikostnadene i engros, sammen med regjeringens planlagte innføring av et pristak på energitakster.

Stephen Forbes, kommersiell sjef for SSE Energy Services, sa: 'Vi beklager dypt at vi måtte heve prisene og har jobbet hardt for å tåle de økende kostnadene som stort sett ligger utenfor vår kontroll ved å redusere våre egne interne kostnader.



'Men som vi har sett med de siste justeringene av Ofgems pristak, øker kostnadene ved å levere energi, og dette påvirker til slutt prisene vi kan tilby kundene.'

Det følger økninger med British Gas, EDF Energy, Npower og ScottishPower.



Les mer

Energiprisstigninger så langt i 2018
British Gas setter prisene opp for andre gang Npower øker energiregningene for 1 million mennesker £ 63 lagt til ScottishPower -regninger EDF Energy øker prisene

Bytt energileverandør for billigere regninger

Bytte til en billigere plan kan slå hundrevis av regningen din og få den reparert & apos; for sommeren også.

Dette betyr at prisene dine ikke vil svinge - noe som ofte skjer med standardtariffer - ofte de dyreste rundt.

Vårt råd for britiske husholdninger er å ta avstand fra alt dette ved å ta kontroll, sier Stephen Murray, energiekspert ved MoneySuperMarket.

'Sammenlign dine nåværende energipriser og bytt til en billigere avtale i dag. Det tar bokstavelig talt fem minutter på nettet, og du kan spare £ 250 eller mer og deretter ignorere all sprøytenarkoman, vel vitende om at du betaler lavere priser.

Den enkleste måten å bytte leverandør på

  1. Gå over til et prissammenligningsside som MoneySupermarket eller GoCompare og se hvilke tilbud som er tilgjengelige i ditt område.

  2. Skriv inn postnummeret ditt

  3. Skriv inn bruksinformasjonen din - For de mest nøyaktige sammenligningsresultatene må du også angi forbruksdetaljene til husstanden din. Du kan få dem av din siste energiregning.

  4. Når du har valgt din nye energileverandør og plan, bekrefter du byttet ved å oppgi full adresse og bankinformasjon (hvis du har valgt en direkte belastningsplan, som vanligvis er den billigste).

Alternativt kan du prøve vår egen NEWSAM -sammenligningstjeneste gratis. Vi har en fullstendig guide hvordan bytte energileverandør her .

Flere pengerbesparende energihack ...

Å flytte til en billigere avtale er åpenbart en smart måte å redusere beløpet du bruker på energi, men det er andre trinn du kan ta også.

Sørg først for at du leverer regelmessige, oppdaterte måleravlesninger. Ikke la leverandøren din bumle sammen med estimerte regninger - sørg for at du bare betaler for det du bruker!

Å sørge for at hjemmet ditt er riktig isolert, er også et utmerket trekk - på den måten mister du ingen varme gjennom hull i vegger eller tak.

Les mer

Få et bedre tilbud på energi
Beste automatiske energibytte tjenester Grunn for energipris forklart Raske triks som kan spare deg for £ 342 Storbritannias verste energiselskap

De Energisparende tillit regner med at det å ha et skikkelig isolert hjem kan spare deg for £ 160 i året på energiregningene dine.

Om vinteren kan det å slå ned termostaten med bare 1 grad slå £ 85 av årsregningen din i henhold til Energy Saving Trust, mens kroppen regner med at det å slå av apparater på riktig måte i stedet for å la dem være i standby, koster oss alle £ 30 i året.

Se til slutt om leverandøren din skylder deg penger - millioner av oss har betalt for mye på regningene våre, og våre leverandører sitter på de ekstra kontantene. Les om hvordan du kan ta tilbake pengene dine her.

Se Også: