Sony Xperia XA2 Ultra anmeldelse: En rimelig 'phablet' for folk som ønsker å gjøre selfiespill

Sony

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sonys Xperia XA2 Ultra(Bilde: Sony)



Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Ikke valgt stjerne

Det er blitt tipset som & apos; ultimate & apos; smarttelefon for selfies, men passet NEWSAM Online sin erfaring med Sonys Xperia XA2 Ultra -enhet opp til det dristige rykte?



Smarttelefonen ble lansert ved siden av Xperia XA2 i januar, og har vidvinkel to frontkameraer, sammen med et 23MP bakkamera.



Dette imponerende oppsettet betyr at Xperia XA2 Ultra tar ganske flotte bilder, selv om designen på telefonen er mindre enn ideell.

Mens 6,4-tommers telefonen har en enorm skjerm som er flott for å se filmer mens du er på farten, gjør denne størrelsen det vanskelig å navigere med en hånd.

Og med en vekt på 221 gram, er telefonen en av de tyngste vi har følt, og kan definitivt være i fare for å gå i stykker hvis den slippes.



Imidlertid, med en prislapp på bare 379 pund, er dette en flott mellomstor smarttelefon, som kan være et fristende alternativ for folk som leter etter en nettbrett-hybrid.

Smarttelefonen ble lansert sammen med Xperia XA2 i januar (Bilde: Shivali Best)



parkering på fortau

Design

På 6,4 tommer er Xperia XA2 Ultra en av de største smarttelefonene på markedet.

Selve skjermen tar opp 6 tommer av telefonen, noe Sony hevder gjør den perfekt å se filmer på.

I praksis er telefonen bare for stor, og er egentlig mer et nettbrett.

raskeste fifa 18-spillere

Selv om den ligger ganske behagelig i hånden, kan tommelen ikke strekke seg over skjermen, noe som betyr at det tar to hender å betjene.

Selv om den ligger ganske behagelig i hånden, kan tommelen ikke strekke seg over skjermen, noe som betyr at det tar to hender å betjene (Bilde: Shivali Best)

Det er også ganske heftig og veier 221 gram, noe som kan føre til katastrofe hvis det slippes.

Smart har Sony flyttet fingeravtrykkskanneren til baksiden av telefonen, noe som betyr at skjermen ikke er blokkert.

Kamera

Xperia XA2 Ultra er utstyrt med tre imponerende kameraer - vidvinkel dobbelkameraer foran og et bakkamera på 23 MP.

Frontkameraene - en 16MP og 8MP - tar en strålende selfie (hvis jeg sier det selv), og vidvinkelen lar deg passe inn flere mennesker hvis du ikke er fan av solo -bilder.

denise van outen gravid

I mellomtiden tar det bakre kameraet klare bilder, og den intelligente eksponeringskontrollfunksjonen betyr at bilder i svakt lys ikke blir kompromittert.

Xperia XA2 Ultra er utstyrt med tre imponerende kameraer - vidvinklede doble frontkameraer og et 23MP bakkamera (Bilde: Shivali Best)

En selfie tatt på Xperia XA2 Ultra (Bilde: Sony)

En av våre favorittfunksjoner var videomodus i sakte film, som lar deg ta 120 fps-videoer.

Sammenlignet med andre sakte -motion smarttelefonkameraer vi har prøvd, var bildekvaliteten eksepsjonell - spesielt når du fanger noe som snø.

Batteri

Xperia XA2 Ultra har et 3.850 mAh batteri, noe som gir den mye lengre batterilevetid enn andre telefoner, inkludert iPhone X, som bare har en 2.716 mAh kapasitet.

Når du testet telefonen, var batteriet godt, selv når du spiller av videoer og streamer online.

En av de mest imponerende funksjonene er 'Smart Stamina' -funksjonen (Bilde: Sony)

En av de mest imponerende funksjonene er 'Smart Stamina' -funksjonen, som forutsier hvor lenge strømmen din vil vare basert på hvordan du bruker telefonen, og ber deg om når du skal aktivere utholdenhetsmodus.

Med denne modusen på kan du tilpasse energiforbruket ditt, selv når du er i ferd med å gå tom.

Dette kan være veldig nyttig i situasjoner der en lader ikke er lett tilgjengelig.

Valuta for pengene

Med en prislapp på bare 379 £, er dette en flott mellomstor smarttelefon, med mange av funksjonene i alternativer for høy rekkevidde.

floyd mayweather datter yaya

Men mens telefonen offisielt ble solgt i februar, er den ikke allment tilgjengelig ennå.

Så langt er Amazon den eneste store forhandleren med lager av håndsettet - selv om andre forhandlere forventes å hoppe om bord i nær fremtid.

Kjennelse

Totalt sett kan denne rimelige smarttelefonen være et godt alternativ for folk som leter etter et kamera av høy kvalitet, uten en heftig prislapp.

Selv om den er tung og stor, gjør den enorme skjermen det utmerket å se filmer eller spille spill på, uten å miste for mye batteristrøm.

Hvis du skal investere, vil vi imidlertid anbefale å få et etui, ettersom 221 gram vekt bak, kan det være i fare for å bryte hvis det faller.

Se Også: