Smyths, Co-op og Waitrose utsteder snarlige tilbakekallinger om mat, leker og mer

Waitrose Limited

Horoskopet Ditt For I Morgen

EU og Food Standard Agency har utstedt tilbakekallinger på en rekke ting(Bilde: Getty Images)



En rekke high street- og nettbutikker har sendt ut tilbakekallinger av produkter på varer som kanskje ikke er egnet for forbruk på grunn av allergener og andre farer - med til og med leker på listen denne uken.



I løpet av de siste sju dagene har Smyths Toys, Waitrose og flere store navn alle utstedt tilbakekallinger på merkede produkter på grunn av frykt for sikkerhet.



Andre varer inkluderer dyrefoder, hårklippere og til og med kjøttprodukter - hvor mange av dem bryter EU -regler.

Kunder som har noen av varene blir oppfordret til å returnere dem til sitt lokale supermarked eller forhandler for full refusjon.

All sikkerhet husker denne uken

  • Benyfit Natural Pet Food Ltd tilbakekaller flere typer frosne rå hundefôrprodukter som inneholder storfekjøtt fordi produktene kan inneholde salmonella. Se fullstendig liste her selges av forskjellige uavhengige dyrebutikker og online.



  • JFC (UK) Ltd tilbakekaller S&B Golden Curry Medium Hot Sauce Mix fordi den inneholder selleri og sennep som ikke er nevnt på etiketten.

  • Waitrose & Partners tilbakekaller Waitrose & Partners Slow Cooked Beef and Ale Pie fordi den inneholder hasselnøtter og melk som ikke er nevnt på etiketten.



  • Co-op tilbakekaller 2 Herby Pork Loin Medallions fordi den inneholder soya som ikke er nevnt på etiketten som Asian Style Pork Belly Slices har blitt feil merket som Pork Loin Medallions.

  • Smyths Toys tilbakekaller sin justerbare fotballtrening/hurling rebounder på grunn av sikkerhetshensyn.

  • Kemei tilbakekaller hårklippersettet sitt på grunn av overopphetingsproblemer. Adapteren kan overopphetes og forårsake brannskader og føre til brann. Produktet oppfyller ikke EUs krav i lavspenningsdirektivet og den relevante nasjonale standarden BS 1363.

  • Kemei husker også sitt elektrisk drevne hårklippersett. Produktet er annonsert med en substandard adapter for permanent bruk med utilstrekkelig isolasjon. Som et resultat kan adapteren overopphetes og forårsake brannskader og føre til brann. Brukeren kan berøre tilgjengelige strømførende deler og øke risikoen for elektrisk støt. Produktet oppfyller ikke EUs krav i lavspenningsdirektivet og den relevante nasjonale standarden BS 1363.

    Storbritannias farligste fanger

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Se Også: