Prins protegé og ryktet flamme Sheena Easton ser ugjenkjennelig ut fra åttitallet popstjerne bare dager før superstjernens sjokkdød

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sheena Easton oppdaget dagen før Prince

Sheena Easton oppdaget dagen før prinsens død



Selv om Prince kunne ha opprettholdt sitt flamboyante og større enn image, var de nærmeste vennene og samarbeidspartneren Sheena Easton knapt gjenkjennelig da hun gikk ut i forrige uke, bare en dag før det musikalske ikonets død rystet verden.



Det var en sjelden oppdagelse av den skotske fødte sangeren, 56, - ​​som jobbet tett med superstjernen i to tiår inkludert på hit U Got The Look - så langt fra hennes tidligere poppersonlighet da hun ble oppdaget på et supermarked i nærheten av hjemmet hennes i Nevada onsdag bare 24 timer før Prince sin triste bortgang ble bekreftet.



Iført en blå langermet topp, jeans og solbriller var det lite som tyder på at det røde hodet har løst over 20 millioner i løpet av hennes mer enn tre tiår lange karriere, som inkluderte at hun spilte inn temaet for James Bond-temaet For Your Eyes Only,

Sheena Easton oppdaget forrige uke

Sheena Easton oppdaget forrige uke (Bilde: Splash)

Selv om hun ikke er fan av å leve i rampelyset, ble Sheena kastet tilbake i rampelyset forrige uke etter den tragiske nyheten om at hennes elskede venn Prince, 57, hadde dødd hjemme hos ham i Minnesota.



Sjokkdøden utløste sorg fra venner, jevnaldrende og fans av Purple Rain-sangeren, som ble et kulturelt ikon i løpet av sin over 35 år lange karriere.

Popstjernen da hun eksploderte på scenen i 1981

Popstjernen da hun eksploderte på scenen i 1981 (Bilde: Daglig rekord)



Prince og Sheena Easton

Med en nær venn Prince

Les mer:

Etter å ha lagt ut en inderlig melding på nettstedet hennes, sa Sheena om stjernen - som hun var romantisk knyttet til: '' Det er umulig å oppsummere i noen få fine fraser hva tapet betyr for oss alle. N sanger inkludert The Arms of Orion og U Got The Look.

'Han har blitt beskrevet som ikonisk, nyskapende, kontroversiell, unik, karismatisk og en av musikkens drivkrefter de siste fire tiårene.'

Hun fortsatte: 'Ja, han var alle disse tingene, men han var også varm og sjenerøs, mild og snill, og da han valgte deg som sin venn, ble du velsignet.

'Han var full av musikk han ønsket å dele med verden, og så mange artister og musikere har tjent på visjonen hans. Jeg setter pris på alle tidene vi brukte sammen på å lage musikk. '

Sheena Easton

Sheena Easton (Bilde: Rex -funksjoner)

Les mer:

Den følelsesmessige hyllesten endte med: 'Jeg kan ikke forestille meg at Prince ikke er her. Energien hans var så sterk at det aldri så ut til å bli eldre eller sliten som vi andre.

'Han var, og er, symbolet på en sjel som kom til oss overfylt av kjærlighet, og musikk og lys.'

Easton har hatt stor suksess siden han brøt ut på musikkscenen på 1980 -tallet, og toppet listene rundt om i verden med sitt merke av pop.

Hun snappet opp to Grammys i løpet av karrieren, inkludert gong for beste nye artist i 1981, og hun ble nær Prince som dukket opp i sin 1987 -konsertfilm Sign O & apos; The Times hvor de duetterte på U Got The Look.

Prins Gjennom årene Prince (nr. 3 til høyre) spilte for Minneapolis & apos; Bryant Junior High i 1972 Se galleri

Se Også: