Sky lanserer ny nødvendig bredbånds- og TV-pakke til en god pris

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky har annonsert en ny alt-i-ett-pakke som gir kundene alt de trenger på ett sted – og kostnadene kan overraske mange forbrukere.



Verdipakken, kalt Sky Essentials , koster rimelige £26 i måneden og inkluderer en rekke nyttige fordeler som ubegrenset bredbånd, gratis britiske samtaler og en Sky+-boks.



Med ubegrenset bredbånd kan brukere surfe på Internett og laste ned så mye de vil, siden det ikke er noen bruksgrenser, og gratis samtaler til britiske mobiler og fasttelefoner betyr at de som registrerer seg for avtalen vil kunne chatte med venner uten å bekymre seg for en kostbar regning.



Kontrakten for pakken varer i 18 måneder, og det er en fast avgift på £25 for alle som tenker på å ta steget.

Kunder som registrerer seg trenger ikke å bekymre seg for prisøkninger i løpet av et år, ettersom teleselskapet har uttalt at den nye pakken er garantert å holde seg til den lave månedlige faste prisen de neste tre årene.

Sky Essentials - hva er inkludert?

  • Ubegrenset bredbånd - bla gjennom, last ned og send e-post til hjertens lyst med 11 Mb gjennomsnittshastigheter og ingen bruksgrenser
  • Gratis britiske samtaler - chat når som helst, dag eller natt med ubegrensede inkluderende samtaler til britiske mobiler og fasttelefoner, med linjeleie inkludert
  • Sky+-boks - 185 timers lagring, du kan ta opp, pause og spole tilbake alle dine favoritt Freeview-kanaler. Du kan ta opp ett program mens du ser på et annet, slik at du aldri går glipp av noe
  • Tre års prisgaranti - 18 måneders kontrakt og en garantert fast pris i tre hele år, du har trygghet når det kommer til din månedlige regning



Tusenvis av kunder står uten Sky-bredbånd denne morgenen (Bilde: AFP/Getty Images)

Sky kommenterte at den nye pakken er en del av selskapets 'forpliktelse til å tilby stor verdi, med en enkel, grei pakke med alt du trenger på ett sted'.



Hvis du er en eksisterende kunde, tilbyr Sky også gratis tilgangsbokssett over helgen i mai helligdager .

Fra i morgen vil kunder med Sky TV-pakke kunne se toppprogrammer som Big Little Lies og Twin Peaks frem til 9. juni, og gi tusenvis av brukere to ukers tilgang uten at de betaler en krone ekstra.

    Himmel

    Se Også: