Sam Smiths hemmelighet for vekttap blir avslørt - isbiter, yoga og ingen sukker

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stein meg! Sam Smiths dietthemmelighet er ute



Sam Smith har gått ned i vekt enda raskere enn han har solgt plater for sent, så vi ønsket å vite hemmelighetene til slankingsplanen.



Sam, 22, har kastet tre steiner - inkludert en stein på bare to uker i forrige måned - og gir ernæringsterapeut Amelia Freer kreditt for å ha forandret livet sitt.



dylan sprouse nakenbilder

Matekspertens bok Eat. Ernære. Gløde. ble en bestselger over natten bak Sams store ros, og Amelia - som også har gitt råd til kjendiser, inkludert James Corden og Boy George - måtte stenge ventelisten til klienten.

Så 03:00 måtte lese den sunne spiseplanen. For forskningsformål.

Nå: Svelte Sam har kastet tre stein (Bilde: samsmithworld/instagram)



I tillegg til en oppskrift på noen nydelige isterter som er infisert med urt-det vil gjøre susen når vi har lyst på en matbit-er det også noen nyttige tips om hvordan du kan grine grasiøst.

Etter å ha blitt fortalt at du ikke skal stappe en gaffel for høyt, råder boken: Spis som om du skal spise middag med dine fremtidige svigerforeldre.



Dette kommer til å bli veldig vanskelig når vi dykker ned i påskeeggene våre. Men da han tok til orde for boken, insisterte Sam på at det både handlet om liv og om kosthold, og sa til fansen: Det handler ikke om vekttap, det handler om å føle seg glad i seg selv.

t5 slankepiller bivirkninger

Amelia forteller oss at selv skrivebordene våre trenger en detox - som egentlig ikke er en dårlig plan - mens inspirerende setninger som for eksempel hvis du har tid til Facebook, har du tid til å utvise skyldfølelse, tar oss bort fra dem.

Hun setter også spørsmålstegn ved våre matrutiner og spør i blokkbokstaver: HVEM SIGER DERE IKKE SPISE BROCCOLI FOR FROKOST?

Sam Smith

Deretter: Noen fans vil at sangeren skal ha igjen kiloene (Bilde: Getty)

zara og mike tindall

Tydeligvis ikke Sam Smith, som har kuttet gluten, meieri og raffinert sukker helt ut av kostholdet-så unngår definitivt Frosties med fullmett melk nå.

Sam har også vært styrketrening og tok til og med opp yoga for å finpusse den fine rammen. Men selv om hans vekttap er imponerende, begynner fansen å bekymre seg for at han krymper foran øynene våre.

Under et bilde av en slank Sam i Paris, lagt ut på Instagram, skrev fans: Vennligst gå tilbake til din gamle form! Jeg blir trist når jeg ser denne magre gutten. Og: Sam kan du stoppe dietten nå. Du ser bra ut, men ikke ta det for langt.

Se Også: