Sky Bredbåndsoppdatering 'murer' noen kunders rutere - her er hvorfor

Bredbånd

Horoskopet Ditt For I Morgen

Storbritannia

(Bilde: Getty)



Noen Sky Broadband -kunder klager over at ruterne deres har sluttet å fungere etter å ha installert selskapets siste fastvareoppdatering.



Problemet påvirker alle som har konfigurert en tredjeparts DNS-server på Sky Hub, i stedet for å bruke standard DNS-server.



Domain Name System (DNS) er det som konverterer IP -adresser (en rekke tall) til webadresser (som du skriver inn i en søkefelt i nettleseren).

For de fleste forbrukere blir DNS -serveren automatisk tilordnet av internettleverandøren din. Imidlertid liker mange mennesker å bruke tredjeparts DNS-server for bedre ytelse og kontroll.

Eksempler på tredjeparts DNS-servere inkluderer Google offentlige DNS og OpenDNS .



Helt siden Sky ga ut den siste fastvareoppdateringen i forrige uke, klager mange Sky Broadband-kunder som bruker disse tredjeparts DNS-serverne over at de ikke lenger kan koble seg til Internett.

En kunde fortalte Registeret at han nå har 'en ganske sliten murstein i stedet for et nyttig bredbåndshub'.



'Det var så ille at jeg ikke engang kunne logge meg inn på selve huben for å fikse problemet eller tilbakestille fabrikken,' sa han.

ringte du, herre? rollebesetning

'Det Sky gjorde var å gi ut en veldig dårlig testet kode for publikum, noe som betyr at de effektivt har brutt internettjenesten min.'

Andre tok til Skyens samfunnsforum å uttrykke sin sinne.

(Bilde: Getty)

'Virkelig misfornøyd med denne endringen,' skrev forsker Dan+C.

'Jeg har brukt DNS -tjenester i årevis. Jeg forlater Sky Broadband hvis dette fortsatt er et problem. Vi bør kunne bruke de DNS -innstillingene vi ønsker. '

Sky har erkjent problemet, og hevder at det ikke er et bevisst forsøk på å stoppe kunder med å bruke tredjeparts DNS-servere.

'Vi har identifisert årsaken og jobber mot en permanent løsning,' sa Sky -samfunnssjef Mark skrev om forumet .

Les mer

Himmel
Kupongkoder Bytte til Sky Q? Beste himmeltilbud Sky prisøkning

I mellomtiden foreslår selskapet en midlertidig løsning.

Vår siste fastvareoppdatering er designet for å støtte nye, spennende funksjoner som snart kommer til Sky Broadband, sier en talsmann for Sky.

'Hvis kunder ønsker å fortsette å bruke en tredjeparts DNS-server, kan de be om tilbakeføring til forrige fastvare som kan ta opptil 7 dager.

'Imidlertid vil kundene fortsatt ha tilgang til internett ved hjelp av Sky DNS -servere hele denne tiden.

Se Også: