Sjokk over det svarte paret som hadde en HVIT baby

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Francis Tshibangu og Anlette med sitt hvite barn Daniel (Bilde: SM)

Francis Tshibangu og Anlette med sitt hvite barn Daniel (Bilde: SM)



Den yrende operasjonssalen ble stille. Leger og sykepleiere stirret forbløffet på hverandre.



Og da han sto ved sengen til kona og så i øynene på det nyfødte barnet for første gang, ble den nye faren Francis Tshibangus glede til vantro.



Jeg klemte Arlette i hånden da de løftet Daniel fra henne, sier Francis.

Han var dekket av blod ... men så så jeg at huden hans var hvit og håret hans var blondt. Kjeven min falt åpen.

I en million-til-en sære natur hadde Francis og Arlette, som ikke har noen hvite relasjoner, født en hvit baby.



Den genetiske blandingen har forbløffet eksperter, som sier Daniel IKKE er en albino uten hudpigment-for ikke å snakke om foreldrene, som allerede har en to år gammel svart sønn, Seth.

Francis legger til: Min første tanke var 'Wow, er han virkelig min?'



Jeg var for lamslått til å snakke, og jeg kunne se legene se på hverandre og tro at babyen ikke kunne være min.

Så så Arlette og jeg på hverandre og smilte, og jeg visste at han var det.

Jeg har vært sammen med min kone i tre år, så det var aldri snakk om utroskap, men å se den hvite huden hans var en overraskelse for å si det mildt.

Den første reaksjonen fra sykepleierne må ha vært at Arlette hadde hatt en affære. Ansiktene deres var et bilde, men så er jeg sikker på at mitt var det også.

Jeg er sikker på at de tenkte 'herregud ... hva har skjedd her og hva skal han gjøre?'

Mens sykepleierne undret seg over Daniels blonde hår, sa verken Arlette eller jeg et ord. Vi var bare i for mye sjokk over den hvite huden hans.

Da jeg bøyde meg ned og kysset ham, så jeg et bedre blikk på funksjonene hans og kunne se at han lignet på meg og Arlette. Han har nesen min og konas lepper.

åndelig betydning av 20

Alt vi kan si er at Daniel er vårt mirakel, og selv om vi er sjokkert over hans hvite hud, føler vi oss veldig velsignet - han er vakker.

Fertilitetseksperter beskriver fødselen som ekstraordinær og kan ikke forklare hvorfor paret har et hvitt barn og et svart barn.

Arlette stolt kose med sønnen, og sa: Reaksjonen på operasjonssalen var en av sjokkert stillhet, inkludert meg selv.

Jeg stirret på Daniel med store øyne. Utseendet på legene og sykepleierne sa alt ... alle lurte på hvorfor jeg hadde en hvit baby.

hva døde terry wogan av

Men da sykepleieren la den lille rosa kroppen i armene mine, ble jeg umiddelbart knyttet til ham. Da jeg så på ham, følte jeg bare kjærlighet.

Som enhver mamma som nettopp har født, var min største bekymring at han var frisk, som han er.

Da vi forestilte oss å ha en ny baby, antar jeg at vi bare forestilte oss en mini Seth ... som er svart akkurat som oss.

Det er bare en fantastisk vri av naturen. Jeg vet ikke hvorfor disse tingene skjer. Alt du kan gjøre er å ta livet som det kommer, disse tingene er Guds valg.

Det var et flyktig sekund av bekymring, men jeg elsker mannen min og jeg vet at han elsker og stoler på meg, så jeg visste at det ville være OK. Jeg har aldri jukset Francis og jeg kommer aldri til å gjøre det.

Jeg var også i sjokk da jeg så Daniel, og jeg tror det var tydelig fra uttrykket mitt.

Og paret har møtt forundrede blikk helt siden Daniel kom, på Leicester Royal Infirmary 4. mars.

Francis, 28, en sosiologistudent, sier: Vi prøver aldri å dekke Daniel for å unngå utseendet, da det ikke ville være rettferdig for ham.

Men vi gruer oss til at han gråter mens vi er i en butikk eller på gaten. Du kan se at folk ser på oss og tenker ‘Hva gjør det svarte paret med den hvite babyen?’ Jeg er sikker på at det er noen få mennesker som tror at vi har stjålet babyen.

Her om dagen var vi på toget med Seth og Daniel, og jeg kunne se ut av øyekroken mannen motsatt stirre på oss. Hver gang jeg så opp, så han raskt ned på avisen hans, men jeg kunne se at han prøvde å finne ut av det. Noen ganger er folk imidlertid mye mer åpne om det, og på samme reise snakket to gamle kvinner ganske høyt om oss - selv om jeg tror de trodde de hvisket.

De gestikulerte bort til oss og lurte på hvorfor Daniel var med oss. Det kan være veldig vanskelig. Spesielt Arlette er veldig sjenert, så liker ikke all oppmerksomheten. Men mens Daniel kan være hvit med lyst hår, ser han akkurat ut som oss. Han er det spyttende bildet av storebroren Seth, bare en annen farge.

Og Francis, som opprinnelig er fra Kongo, men har bodd i Storbritannia i 10 år, sa at han og Arlette, 25, var nervøse for å måtte fortelle sine familier de gode nyhetene.

Han sier: Jeg ringte mamma Monique, og det første ordet ut av munnen hennes var 'Wow!' Men hun var begeistret for å ha fått sitt nye barnebarn og sa at det viktigste var at han var glad og frisk. Som henne føler jeg meg heldig Daniel ble født her, der ting er mer medisinsk avansert. I Afrika tror jeg ikke de ville forstå at slike sprø ting kan skje. Hadde han blitt født i Kongo hadde det vært mange flere spørsmål om Arlette sin troskap, og det kunne ha satt en stor belastning på ekteskapet.

Paret, som møttes i Kongo i 2007 og giftet seg et år senere før de slo seg ned i East Midlands, mener Daniel må være et tilbakeblikk til Arlette sin oldemor, som antas å ha født en hvit baby også .

Francis sier: Det var seks generasjoner, og vi vet ikke engang om det var sant. Når det gjelder våre umiddelbare aner, har våre besteforeldre og oldeforeldre alle vært 100 prosent svarte.

Paret har bekymringer for den lille gutten sin som vokser opp. Arlette sier: Hovedsakelig frykter vi at folk vil håne ham og stille ham mange spørsmål. Barn kan være grusomme, og vi føler veldig beskyttelse av Daniel.

Når guttene er eldre og vi tar dem ut sammen, vil folk anta at vi tar vår sønn og hans hvite venn.

Vi vil ikke at folk spør ham om han er adoptert eller at han føler seg selvbevisst hvis han roper 'mamma' på lekeplassen.

Francis legger til: For oss er det viktig at han er venner med alle og alle raser.

Daniel vil ha mange spørsmål, og vi vil ikke kunne gi ham svarene.

Selv bare å fylle ut et skjema vil åpne en boks med ormer. Hvilken boks vil han krysse av når du spør din etnisitet?

Hvem vet nøyaktig hva fremtiden bringer? Vi må oppdage det sammen når han vokser opp.

For oss er hudfargen hans ikke viktig. Det viktigste er at vi har en veldig sunn liten gutt som vi er veldig glad i.

Vi sliter fortsatt med å forstå hvordan dette har skjedd. Vi kan ikke tro at vi har en baby som er hvit.

Jeg vet at det vil være noen som sier at kona mi har hatt en affære, men jeg stoler helt på henne og vet at det ikke er tilfelle. Selv om hun hadde hatt en affære med en hvit mann, ville du forvente en blandet baby med svart hår, ikke en hvit baby med mykt blondt hår som lille Daniel.

Vi kaller ham vår spesielle baby, han er vår gave.

Gud jobber på mystiske måter, og jeg er ikke sikker på hvorfor han valgte oss - vi er bare vanlige mennesker - men jeg er glad han gjorde det, og vi kunne ikke være stoltere av begge våre spesielle gutter.

Professor Robert Winston - & apos; Fødsel er virkelig ekstraordinær & apos;

Den ledende fruktbarhetseksperten professor Robert Winston sier fødselen er ekstraordinær.

hvilken kanal er el clasico på

Dette er utrolig sjeldent og en av de første tilfellene jeg har hørt om i Storbritannia, sier Lord Winston. Det faktum at det har skjedd før i samme familie - om enn generasjoner siden - er betydelig.

De genetiske forskjellene mellom svarte og hvite mennesker er mye mindre enn vi tror. Jeg kan bare tro at det har vært en mild mutasjon.

Det kan også være at den delen av Afrika foreldrene er fra - Kongo - er iboende til en viss genetisk ustabilitet. Det har vært veldig lite forskning.

Begivenheter som dette viser bare hvor like vi alle er.

Se Også: