'Hun er gal': Tina Malones datter Danielle sier at hun er 'utrolig egoistisk' for å få en ny baby på 54

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hun avslørte at hun planla å bli mor igjen i en alder av 54 tidligere denne måneden.



Selv om beslutningen om å få et barn ved hjelp av en surrogat har delt den offentlige opinionen, ser det ut til at Tina Malones plan om å få et andre barn i femtiårene også har forårsaket bølger i hennes egen familie.



Sliter med å få 'hodet rundt avgjørelsen', fortalte Tina eldste datter Danielle, 34, Nærmere blad at det var en 'vanvittig' idé for stjernen Skamløs å begynne å oppdra et andre barn i hennes alder.



Beslutningen hennes om å få et barn ved hjelp av en surrogat har splittet opinionen, og Tina Malone har også funnet kritikere i sin egen familie (Bilde: Roland Leon/Sunday NEWSAM)

justin bieber ansiktstatovering 2018

Da hun snakket om hennes reaksjon på nyheten om at skuespilleren og mannen hennes, Paul Chase - som er på samme alder som Tina's datter - planla å få et andre barn, forklarte Danielle at hun synes det var ekstremt vanskelig å behandle.

'Da mamma fortalte meg om planene hennes om å få en ny baby ved hjelp av en surrogat, syntes jeg det var det mest latterlige noensinne,' forklarte den tidligere stjernen i Hollyoaks Later. 'Jeg måtte spørre henne om hun hadde blitt helt gal.'



Når hun så tilbake til morens første graviditet, sa Danielle at moren hennes hadde vært 'heldig' med å ha en baby i femtiårene, og det var noe å være takknemlig for - ikke noe å 'rote med' igjen.

Tina Malone avslører at hun kommer til å bli mamma igjen ved 54 - og hun vil velge kjønn



elsker øya jess og mike

Tina & # 39; s eldste datter Danielle, 34, sliter med å få 'hodet rundt avgjørelsen' og sa til Tidsskriftet Closer at det var en 'vanvittig' idé at stjernen Skamløs skulle begynne å oppdra et andre barn i hennes alder. (Bilde: Trinity North West)

Skuespilleren, som har fulgt i morens karrierespor, avslørte at hun ikke hadde lett for å knytte bånd til sin yngre halvsøster, Flame, som ble født for tre år siden.

Hun beskrev sin redsel for å måtte fortelle sin egen datter, Dorothy, om den uvanlige familiedynamikken, og sa: 'Når mamma omtaler Flame som Dorothy's tante, får det huden min til å krype fordi det bare er to år mellom dem. Og for å kunne kalle noen ditt søsken, må det være en felles grunn. '

Da hun snakket om hennes reaksjon på nyheten om at skuespilleren og mannen hennes, Paul Chase, planla å få et andre barn, forklarte Danielle at hun synes det var ekstremt vanskelig å behandle (Bilde: ITV)

'Jeg måtte spørre henne om hun hadde blitt helt gal,' sa Danielle (Bilde: ITV)

Da hun forklarte hvordan hun vokste opp med at bare moren hennes passet henne på en seng, sa Danielle at forskjellen mellom henne og hennes yngre halvsøsters liv var sterk.

Til tross for at hun ikke var enig i Tinas beslutning om å utvide familien ytterligere, la moren til en til at hun alltid ville elske moren sin-selv om de ikke vil se helt øye til øye på denne avgjørelsen.

'Jeg skulle bare ønske at mamma var mer interessert i barnebarnet hennes enn å få en ny baby,' sa Danielle. 'Til tross for våre uenigheter vil jeg alltid elske mamma, og jeg vil være der for henne, men jeg kan ikke få hodet mitt rundt beslutningen hennes - en del av meg synes hun er utrolig egoistisk.'

Paret har allerede datteren Flame, tre, som Tina fødte i 2013 (Bilde: Sunday NEWSAM)

NEWSAM Online har kontaktet en representant for Tina for kommentar.

Tina og Paul, som giftet seg i 2010, avslørte planene om å få et andre barn i starten for noen uker siden.

Trassige Tina, som møtte et tilbakeslag etter å ha blitt gravid med Flame i alderen 50, sa til Sunday People: Noen vil si at jeg er egoistisk og uansvarlig for å ha et barn til på 54.

euro millioner resultater i dag uk

De vil moralisere og misbruke meg - enda mer for å velge kjønn til babyen vår - og alle har rett til sin mening. Men jeg gir ikke to **** s for hva de synes.

Se Også: