Selling Sunset legger til to splitter nye rollebesetningsmedlemmer etter at to originaler har sluttet

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

To nye rollebesetningsmedlemmer i Selling Sunset har blitt avslørt - etter at to originale stjerner i showet ble bekreftet å bli avvist for de kommende nye sesongene.



Modell og eiendomsmegler Bre Tiesi blir med i serien – og mangeårig Oppenheim-ansatt Nicole Young vil tre inn i rampelyset for å delta i showet.



Den populære Netflix reality-serien – som følger en samling attraktive eiendomsmeglere i Los Angeles som selger luksuriøse boliger på flere millioner dollar – har allerede holdt på i fem sesonger.



Det ble nylig annonsert showet kommer tilbake fra sesong seks og sju – med de to nye rollebesetningene som tilbyr et nytt nivå av glamour til showet.

  Selger Sunset
To nye rollebesetningsmedlemmer slutter seg til Selling Sunset ( Bilde: Netflix)

Snakker til folk, Nicole forklarte hvorfor hun bestemte seg for å delta i serien etter å ha valgt å gjemme seg fra kameraene tidligere.

uvanlige sportsquiz-spørsmål

Hun fortalte magasinet: 'Opprinnelig var jeg en del av hovedrollen. Ærlig talt, på den tiden fikk jeg bare kalde føtter rett før de skulle begynne å filme.



'Jeg var bare ikke klar til å avsløre hele livet mitt, og enda mer, mine klienter og virksomhet - som jeg er veldig beskyttende for - for hele verden.'

  Nicole Young
Nicole Young blir med i showet - etter å ha nektet å spille i sesong én ( Bilde: Netflix)

Hun la til: 'Jeg har vokst mye personlig og profesjonelt. På slutten av dagen er det en utrolig mulighet og et øyeblikk.



I mellomtiden kan 31 år gamle Bre kanskje allerede være kjent for noen som mor til et av Nick Cannons barn - mens han paret ønsket en sønn velkommen i juli i år.

jeger og louise eastenders

En uttalelse utgitt av Netflix beskriver Bre som en «nøkkelspiller i underholdningsindustrien».

  Bre Tiesi
Bre Tiesi – som deler barn med Nick Cannon – blir også med i showet ( Bilde: Netflix)

Uttalelsen legger til: «Hennes skarpe forståelse av Los Angeless ulike komponenter – fra virksomhet til merkevarebygging, Hollywood til hjem – har tillatt henne å sveve til stjernestatus.»

De nye tilleggene kommer uker etter at det ble avslørt at de originale Selling Sunset-stjernene Christine Quinn og Maya Vander ikke vil være tilbake på showet.

Christine skal ha blitt sparket fra showet etter at hun betalte en klient for å jobbe med henne i stedet for en medarbeider i Oppenheim.

Mens Maya har tatt beslutningen om å gå bort fra showet etter å ha brukt tid på å reise mellom LA og hjemmet hennes i Miami.

Tilbake i juni ble det bekreftet at Selling Sunset hadde blitt fornyet for minst to sesonger til etter suksessen til sesong fem – som ble sendt tidligere i år.

  Christine Quinn
Christine Quinn har sluttet i selskapet – og showet ( Bilde: INSTAGRAM)
  Maya Vander
Maya Vander har også sluttet i serien ( Bilde: Instagram)

Deadline rapporterte i juni: 'Produksjon av sesong seks av high-end eiendomsserien Selling Sunset, som følger slike som Chrishell Stause, Christine Quinn og Mary Fitzgerald og deres kolleger i The Oppenheim Group, vil starte senere i sommer.'

I mellomtiden vil det bli mer eiendomsdrama senere denne måneden når spin-off-showet Selling The OC sendes på Netflix 24. august.

anton du uke tenner

Se Også: