Hemmelig menyhack som raskt kan spore din Just Eat -bestilling før alle andres - her er hvordan du gjør det

Takeaways

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kodeordet vil kurere hangry -mennesker over hele landet(Bilde: Getty Images Europe)



De av oss som blir hangry vet altfor godt om hvor ille det kan være. Fra å gråte over å ikke kunne finne favoritttrenerne dine, til å gi noen et blikk på siden fordi de går for sakte på gata. Forskere har til og med bekreftet at det er en reell tilstand.



Men tider kan være i ferd med å endre seg, som takeaway -giganter Bare spis har nettopp kunngjort at det oppmuntrer kunder til å skrive ordet 'henger' i kommentarfeltet når de bestiller gjennom appen, for å varsle matleverandører om nødssituasjonen.



Selskapet sies også å utforske prioriteringen av bestillinger ved raskt å spore de som er merket med 'henger' i kommentarfelt, betyr at de som lider av alvorlig 'henger' kan legges til på prioritetsleveringslisten i fremtiden.

Den hemmelige koden faller sammen med nyheten om at sandwich kings Subway nå er på Just Eat (Bilde: Getty Images Europe)

Over 28 900 restauranter vil bli varslet om hvordan de skal håndtere en hengerende kunde ved å gi veiledning om skiltene, etter at en nylig studie fra University of North Carolina bekreftet at 'henger' forårsaker irritabilitet.



En Just Eat-talsmann kommenterte: Vi vet at takeaway-sjåfører er i hengerens frontlinje, de kommer ansikt til ansikt med kunder på sitt mest hungrige eller hangriest daglig.

betydningen av tallet 42

Til slutt noen som snakker språket vårt (Bilde: AFP)



Vi håper guiden vår gir dem en måte å identifisere viktige hengervarselsskilt og hva vi skal se etter, slik at vi kan hjelpe til med å bekjempe dette nylig identifiserte universelle fenomenet.

Les mer

Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino & s pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

Så mens det nye systemet blir oppdaget, kan hangry -kunder over hele landet prøve å få sporet maten raskt ved å skrive inn det praktiske kodeordet i kommentarfeltet når de bestiller.

Se Også: