Savvy Mum-of-four gjør enorme Morrisons-besparelser ved å bruke bare 6 pund på 47 pund

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Shelly Kelly har spart en formue på fersk frukt og grønt - og har frosset den for å stoppe den

Shelly Kelly har spart en formue på fersk frukt og grønt - og har frosset den for å stoppe den



En kunnskapsrik kjøper spiser familien sunt på et stramt budsjett etter å ha fått £ 47 dagligvarer for bare £ 6.



Shelly Kelly, 41 fra Leamington Spa, jobber som omsorgsperson og har fire barn i alderen 21, 15, 13 og 9. Hun delte nylig sin enorme shoppingtur med pengebesparende samfunn LatestDeals.co.uk.



'Jeg hentet to Morrisons -esker med Too Good To Go -appen, og jeg er veldig imponert,' sa hun sa til Birmingham Mail .

Denne gratisappen lar deg kjøpe rabatterte ferske matvarer som ellers ville blitt kastet.

støvler online shopping uk

Kelly la til: 'Jeg hentet eskene for 3,09 pund hver fra appen, så ved å betale 6,18 pund for 30 poser frukt og grønt betalte jeg egentlig bare 20 p for hver vare!



'Den beste handelen var at jeg fikk 13 punnets jordbær, og den totale prisen opprinnelig ville ha vært £ 21,50 ved å bruke tilbudene i butikken.

Å lage smoothies har vært en fin måte å bruke opp frukten på

Å lage smoothies har vært en fin måte å bruke opp frukten på



500 pund barselstipend

'Ti punnets var £ 1,65 hver, eller 2 for £ 3, noe som gjorde den totale prisen £ 15 med tilbudet, og de resterende tre var £ 2,50 hver eller to for £ 4, så den totale opprinnelige prisen for disse ville ha vært £ 6,50 . Imidlertid betalte jeg bare 2,60 pund av mine 6,18 pund for disse, og sparte £ 18,90 i prosessen!

'Det ville ha vært god verdi i seg selv, men kuppene stoppet ikke der. Jeg fikk også to store pærer med pærer, som opprinnelig ville ha kostet 1,49 pund hver, men jeg betalte bare 40 p for dem. Det betyr at jeg sparte 2,58 pund og fikk over 2 kg pærer for under 50 p. '

Kelly fikk også to to druer med druer, som ble merket som 1,65 pund eller to for 3 pund opprinnelig, og sparte ytterligere 2,60 pund.

Hun sparte omtrent det samme beløpet på tre kanter med plommer, som ville ha vært £ 1 hver i butikken, men hun betalte bare 60 pund.

Kelly la til: 'Blåbær var også i eskene, og jeg var imponert over å motta fire esker med disse, da de vanligvis ville koste meg £ 3 hver. Imidlertid betydde Too Good To Go -boksen at jeg betalte 80p for et trekk til en verdi av £ 12, og sparte meg £ 11,20.

'Jeg sparte også 80p på en pakke med uvoksede sitroner som ville ha vært 1 pund, og betalte omtrent halv pris på en agurkhalvdel som går for 49p i gjennomsnitt i butikker.'

Den kunnskapsrike shopperen fikk også to blomkålhoder for 40p i stedet for 1,90 pund, sparer 1,50 pund og to kjærestekål for 40 p istedenfor 1,18 pund, sparer 78 p.

1233 engel nummer kjærlighet

Hun sa: 'Totalt sett regnet jeg ut at den totale verdien av denne matvaretransporten ville ha vært 47,05 pund hvis jeg hadde betalt full pris. Men da jeg bare betalte 6,18 pund, sparte jeg over 40 pund.

Det umiddelbare problemet var hva jeg skulle gjøre med all den lett bedervelige maten, så Kelly endte med å fryse mye av den.

Hun sa: 'Jeg er enke med fire barn, så det hjalp meg mye. Ungene lagde mange smoothies og milkshakes med den. Frosne jordbær var også gode i min gin.

LastDeals.co.uk-grunnlegger Tom Church sa: 'Å få mysterium eller magiske esker og poser gjennom apper som Too Good To Go blir raskt en populær trend blant de gule klistremerker som leter etter måter å spare enda mer penger.'

Se Også: