Sarah Simpson er Premier Inn sitt svar på Goldilocks

Arbeidsplasser

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sarah Simpson har fått tilnavnet Sleeping Beauty av sine kolleger - men hun regner med at hun er mer som Goldilocks.



Sarah er produktsjef med hotellkjeden Premier Inn, og hun forklarer: En del av jobben min er å teste alle produktene vi tilbyr til våre gjester. På et hotellrom er det viktigste enkeltelementet sengen, og jeg må sørge for at sengene våre er så komfortable som mulig, med akkurat den rette fjærigheten - ikke for harde og ikke for myke.



Da jeg begynte på jobben, satt jeg på sengekanten, men menneskene hos leverandørene våre, Hypnos, som også leverer senger til dronningen, fortalte meg at jeg måtte legge meg ned på den for å teste den ordentlig.



Siden den dagen, for seks år siden, sa mamma av tre Sarah, 43, at hennes grundige tester har involvert å ligge, rulle rundt og hoppe opp og ned på hundrevis av senger!

Å få sengen akkurat er komplisert fordi vi har så mange mennesker i alle aldre og størrelser som bor på hotellene våre, og sengene må være komfortable for alle, sier hun. Det er også andre hensyn som høyden på sengen - vi har nettopp hevet vår for å gjøre det lettere for eldre å komme inn og ut - og TV -høyden for folk som liker å se i sengen.

Så er det sengetøy, som må være slitesterke, med høyt trådtall - jo flere tråder det er per tomme, desto høyere kvalitet.



Putene må bestå armtesten - personalet i husstellet legger dem over armene, og når de går diskette, blir de umiddelbart byttet ut.

Våre rengjøringspersonalet er også opplært til å lage sengene på en veldig spesifikk måte, ved å stikke i dynens hjørner for å få det til å se pent og ryddig ut.



Jeg har lært å gjøre det selv og gjøre det hjemme. Jeg tar også med meg mange produkter som madrassputer og puter hjem - mannen min Paul sier alltid 'Hva har du fått med deg denne gangen?'.

De andre familiemedlemmene, Luke, 11, Jessica, åtte og Hannah, fem, har også blitt eksperter på marsvin.

FIFA verdenscupplan

Vi bor ofte på et hotell som en familie, og barna har blitt godt bevandret i å gi sine meninger, sier Sarah. Deres favoritt ting er frokostene, og vi ser for tiden på å ta opp en av forespørslene deres, som er å ha crumpets lagt til på menyen. De elsker crumpets.

Etter å ha tatt en grad i Business Studies og deretter fullført et utdanningsprogram i markedsføring med et annet selskap, begynte Sarah i gjestfrihetsgiganten Whitbread for 14 år siden.

Først var jeg med på å utvikle nye retter og menyer for restaurantene våre, men så hjalp jeg til med å lage en iskremfabrikk for restauranter i en av våre kjeder. Det innebar å jobbe med prototypen, teste masse forskjellige pålegg og sauser og organisere lokale barn til å komme og teste den.

Etter det jobbet jeg på lekeområder for barn på restaurantene, og jeg syntes jeg virkelig likte å utvikle håndgripelige produkter og se noe du hadde planlagt komme til liv.

For seks år siden ble jobben som produktsjef tilbudt på Premier Inn, og noen sa at jeg skulle gå for det.

Jeg ble ansvarlig for alt fra uniformer til fargen på veggene.

På den tiden innrømmer hun at hotellkjeden hadde et ganske trist, gammeldags image. Vi ga den en fullstendig overhaling. Vi snakket med søvneksperter som rådet oss til å endre vår signaturfarge, lilla til en dypere midnattskygge og legge til innslag som blendingsgardiner.

beste stedet å kjøpe renoverte bærbare datamaskiner uk

Vi oppdaget at den ideelle sovetemperaturen er 16,5C, og rommene er nå innstilt på det.

Vi sluttet også å tilby produkter på badet i små flasker og erstattet dem med dispensere som er mer miljøvennlige.

Sarah sier at hennes rolle betyr at hun alltid er i bevegelse. I en typisk uke skal jeg tilbringe to eller tre dager på kontoret og de andre på hotell, eller se på produkter i vårt testsenter, som ligger på et hemmelig sted!

Dette er en konkurransedyktig virksomhet, og vi sniker oss ofte inn på rivalenes hoteller for å se hva de driver med.

Jeg tilbringer også minst en dag i måneden på et av hotellene våre. Jeg har ingen favoritt, men jeg må innrømme at jeg nylig besøkte vårt nye hotell i Gatwick, og det så så nydelig og nytt og friskt ut, jeg kunne ikke hjelpe å føle en glød av stolthet.

LAND DET JOBBEN

HAR du vurdert markedsføring som en karriere?

Å jobbe med markedsføring er veldig gøy, og det dekker en rekke områder fra å ha kontakt med publikum til å utvikle produkter, sier Sarah. Da jeg begynte var valget av trening begrenset, men det er nå mange kurs og opplæringsordninger tilgjengelig. For mer informasjon besøk www.people1st.co.uk

Whitbread, morselskapet til Premier Inn, tilbyr et stort utvalg av karrierer, fra hovedkontorroller til kjøkkenpersonalet i restauranter, husholdningsroller og lærlingplasser. For å finne ut mer, gå til www.whitbread.co.uk og klikk på Karriere.

Se Også: