8 Beste renoverte bærbare datamaskiner og tilbud 2021

Tekniske Avtaler

Horoskopet Ditt For I Morgen

Beste renoverte bærbare datamaskiner i Storbritannia

Du trenger ikke kjøpe helt nytt hvis du trenger en grei bærbar PC(Bilde: E +)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Gode ​​bærbare datamaskiner kommer ikke billig, men hvis du har et stramt budsjett, kan du kjøpe en anstendig modell til en rimelig pris.



Forhandlere liker Amazon og eBay tilbyr et stort utvalg av oppussede bærbare datamaskiner som ser ut og fungerer som nye, men vil sette deg tilbake hundrevis mindre enn en helt ny datamaskin. Oppussede bærbare datamaskiner kommer ofte med alt tilbehøret du får når du kjøper en helt ny enhet - en av de største forskjellene er at de kan komme i generisk emballasje.

Enten du trenger en ny PC for å jobbe hjemmefra eller se på Netflix, se guiden nedenfor for de beste oppussede bærbare datamaskinene og tilbudene som er tilgjengelige nå.

Hvis du ikke selges på en brukt bærbar datamaskin, har vi også rundet opp alle de nyeste og beste tilbudene på bærbare datamaskiner for å hjelpe deg med å pakke en ny til den beste prisen.



Når du kjøper en renovert bærbar datamaskin fra en forhandler, er det noen ting du bør vurdere. Vi har listet opp de beste tipsene nedenfor for å gjøre ting enklere.

Oppusset bærbar datamaskin vs ny

Hvis du vurderer å kjøpe en renovert bærbar datamaskin, men ikke er sikker på hva som er forskjellen mellom en ny bærbar og en renovert, her er informasjonen du bør vite.



Oppussede bærbare datamaskiner er ikke nye, men de er testet og verifisert for å fungere skikkelig. De kan også komme i generisk emballasje og ha noen mindre feil, så hvis utseendet på den nye PC -en din er viktig for deg, kan det hende at et oppusset alternativ ikke er det beste alternativet.

Fordeler med å kjøpe en renovert bærbar datamaskin

  • Den største fordelen med å kjøpe en brukt bærbar datamaskin er kostnaden. Takket være de rimelige prisene på renovert PC, vil du kunne spare hundrevis av pund som kan gå mot andre viktige ting.
  • Garanti. Oppussede bærbare datamaskiner fra autoriserte selgere eller produsenter kommer ofte med en garanti på opptil tre år.

  • Større utvalg av merker. Å kjøpe en ny bærbar datamaskin med et mindre budsjett kan begrense deg til billigere merker, men å gå for en oppusset modell betyr at du kanskje kan få tak i en fra en prestisjetung produsent som Apple.

  • Ingen feil. Noen nye enheter kan komme med mindre problemer, men oppussede varer har en tendens til å bety at feil er løst.

Ulemper med å kjøpe en renovert bærbar datamaskin

  • Kortere levetid. Oppusset teknologi må kanskje byttes ut før, så du må være klar til å oppgradere den bærbare datamaskinen om et år eller to.

  • Gamle bærbare datamaskiner kan ikke tilpasses. Med en renovert bærbar datamaskin har noen andre valgt spesifikasjonene, og disse kan ikke endres.

  • Kosmetiske feil. Noen brukte bærbare datamaskiner kan ha mindre riper, sprekker eller bulker. I mange tilfeller hindrer disse feilene ikke ytelsen.

  • Komponenter kan mislykkes raskt. Oppussede bærbare datamaskiner kan komme med komponenter som kan mislykkes etter en tid, og derfor er det viktig å sørge for at produktet du kjøper kommer med en lang garanti for å dekke mulige uhell.

Er oppussede bærbare datamaskiner verdt å kjøpe?

Hvis du har et mindre budsjett for ditt neste bærbare kjøp, er en oppusset enhet absolutt verdt å vurdere. Det er vanligvis ikke de siste og beste alternativene som er pusset opp, men du vil ofte kunne spare hundrevis av pund og få en bærbar datamaskin som fungerer litt bedre enn en som er fersk fra fabrikklinjen.

Som det kan forventes, er det noen risiko forbundet med å kjøpe en renovert bærbar datamaskin. For å hjelpe deg med å bestemme hvor du skal kjøpe en renovert bærbar datamaskin, har vi listet opp nyttig informasjon nedenfor.

Hvor kan jeg kjøpe renoverte bærbare datamaskiner?

De fleste forhandlere som selger bærbare datamaskiner tilbyr også oppussede modeller. Ettersom aksjene og rabattene kan endres regelmessig, er det best å tenke raskt hvis du ser en bestemt bærbar datamaskin du er ute etter. Noen av de populære forhandlerne som tilbyr oppussede bærbare datamaskiner inkluderer:

Amazon fornyet

Garanti: 1 år

Nettgiganten Amazon tilbyr nye, pre -eide og sertifiserte oppussede bærbare datamaskiner - aka Amazon Renewed. Bærbare datamaskiner merket som Amazon Renewed blir ikke bare støttet av Amazon Renewed Guarantee, men har også blitt sendt tilbake til produsenten for å bli reparert og deretter sendt tilbake.

Amazons garantier varer et helt år, slik at du kan handle trygt, pluss at det er super rask levering tilgjengelig for Amazon Prime -medlemmer.

Apple -sertifisert renovert

Garanti: 1 år

Apples MacBooks er noen av de beste bærbare datamaskinene med høy spesifikasjon, men vil koste deg en penning. Heldigvis tilbyr merket oppussede modeller på nettet for mye mindre enn det du ville betale for en helt ny. Du kan velge mellom en rekke MacBooks, inkludert MacBooks Air og MacBook Pro, og filtrere etter utgivelsesår, skjermstørrelse og mye mer.

Hver modell kommer med ett års garanti, i tillegg til gratis levering og retur. Apple & apos; s & apos; Sertifisert Renovert løfte & apos; betyr også at hvert produkt har hatt en grundig oppussingsprosess som inkluderer full testing. Dessuten kommer den bærbare datamaskinen i en helt ny eske med alle ekstra deler som følger med originalen.

eBay -sertifisert renovert

Garanti: 1-2 år

EBay er ikke bare en fin måte for selgere å tjene litt ekstra penger på, men brukes også ofte av store merker som ønsker å selge sine oppussede varer. På eBay kan du filtrere ditt bærbare søk etter Manufacturer Refurbished, som vil trekke gjennom enheter reparert og solgt av bærbare produsenter. Forvent oppussede varer fra slike som Acer, Lenovo og HP, som alle selger like nye bærbare datamaskiner med en enorm rabatt. Garantier varierer fra ett til to år.

Bærbare datamaskiner direkte

Garanti: 30 dager-1 år

På Laptops Direct kan du spare opptil 70% på de store merkene med sine profesjonelt oppussede bærbare datamaskiner. Du kan filtrere søket etter skjermstørrelse, merke, modell, ram og tilgjengelighet.

Nettstedet har også en under £ 350 kategori av oppussede bærbare avtaler - så det er noe for ethvert budsjett.

Dell pusset opp

Dell selger et stort utvalg av oppussede bærbare datamaskiner, og på nettstedet kan du filtrere søket etter minne, harddiskstørrelse, skjermstørrelse, skjermoppløsning og andre kategorier.

De oppussede bærbare datamaskinene er fabrikkforseglede og uåpnede returer eller produkter som ble kansellert, og riper og bulker, som er produkter med kosmetiske flekker som ikke påvirker ytelsen på noen måte. Dell Refurbished tilbyr gratis frakt til britiske kunder.

Kan jeg få garanti på renoverte bærbare datamaskiner?

Mange oppussede bærbare datamaskiner kommer med garantier, som beskytter deg hvis varen oppdager en feil.

Garantier på oppussede bærbare datamaskiner varierer og kan være opptil tre år, men noen forhandlere tilbyr en garantiforlengelse for de som ønsker litt mer sjelefred.

Du kan alltid ta kontakt med selgeren før du trykker på kjøpsknappen hvis du vil ha ekstra informasjon om skader på den bærbare datamaskinen du får.

Beste oppussede bærbare datamaskiner

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, har vi fremhevet noen av de beste billige renoverte laptop -tilbudene som er perfekte for de som ønsker et stramt budsjett.

1. Lenovo Miix 320 10,1 '2 i 1 bærbar datamaskin

Beste bærbare

Lenovo Miix 320 10.1

Lenovo Miix 320 10,1 '2 i 1 bærbar datamaskin

Hvis du er ute etter en holdbar og rimelig allrounder med 2-i-1-funksjoner, er Lenovo Miix 320 bærbar PC ideell.

Nyt å bruke enheten som et nettbrett for enkelhets skyld ved å brette opp enheten, når du er klar til å bruke den som en bærbar datamaskin, er det et fullverdig tastatur med berøringsplate for tilgang.

Kjøp nå fra eBay ( fra £ 119 )

2. HP 14 'Chromebook bærbar PC

Beste bærbare datamaskinen for å jobbe hjemmefra

HP 14

HP 14 'Chromebook bærbar PC

Denne ChromeBook fra HP har en 14 tommers skjerm sammen med et 720p HD -kamera for en underholdende og produktiv opplevelse. Nyt en sømløs Chrome -opplevelse sammen med enkel og enkel tilgang til Android -favorittappene dine via Google Play Butikk.

Det er en 16 GB SSD -harddisk sammen med 4 GB minne for å holde alle dokumenter og nedlastinger trygge. Varen leveres med en ekte nettlader og batteri i Storbritannia. Den bærbare datamaskinen kommer med ett års garanti fra leveringsdatoen.

Kjøp nå fra eBay ( £ 109,99 )

3. Dell Latitude E7470

Beste bærbare for skolen

Dell Latitude E7470

Dell Latitude E7470



Denne fornyede Dell er en flott start -bærbar datamaskin for nybegynnere eller unge skoleelever som bare trenger å bruke den bærbare datamaskinen til nettlesing og sjekke e -post.

Windows 10 Pro-operativsystemet har alt som trengs for å komme i gang, samt multi-tasking mellom forskjellige skjermer effektivt, og den store 14-tommers skjermen er ideell for TV- og filmstrømming. Denne har også den ekstra bonusen på et års Amazon fornyet garanti.

Fire. MacBook Air (2015)

Beste bærbare for universitetsstudenter

MacBook Air 2015

MacBook Air 2015


13,3 -tommers Apple MacBook Air er ideell for alle som trenger å ha sin bærbare datamaskin på farten.

Denne 2015 -versjonen kommer med rask Intel Core i5 -prosessor og 128 GB lagringsplass.

stormzy victoria secret modell

Oppussingen kommer med en 30 dagers pengene tilbake -garanti for sjelefred også.

Kjøp nå fra eBay ( £ 289 )

5. HP Elitebook 840 G1 Ultrabook

Mest pålitelige renoverte bærbare

Den ultratynne HP Elitebook er en effektiv maskin perfekt for bruk på farten.

De kraftig Core i5 -prosessor og 8 GB RAM gir imponerende ytelse og gjør dette til en flott maskin å investere i om du trenger den til jobb eller lek.

Denne maskinen er totalrenovert til en høy standard, men kan vise noen mindre tegn på slitasje. Men det kommer også med et års garanti.

6. MacBook Pro (2017)

Den beste bærbare datamaskinen for å se filmer

MacBook Pro (2017)

MacBook Pro (2017)

MacBook Pro trenger ingen introduksjon. Denne oppussede 2017-versjonen kommer med Apples dual-core Intel Core i5 og en imponerende Retina-skjerm.

Med en stor 13 tommers skjerm er du fri til å jobbe, se og spille i krystallklar visning.

Den er kvalifisert for erstatning eller refusjon innen ett år etter mottak hvis noe skjer også.

Kjøp nå fra eBay ( £ 599,99 )

7. ASUS Chromebook Flip C101PA 10.1 'bærbar bærbar PC med berøringsskjerm

Beste bærbare datamaskin med berøringsskjerm

ASUS Chromebook Flip C101PA

ASUS Chromebook Flip C101PA 10.1 'bærbar bærbar PC med berøringsskjerm

Denne energieffektive modellen fra ASUS tilbyr flere funksjoner, berøringsskjermfunksjoner og en superslank design som er vel verdt å vurdere.

Takket være den lette designen og 360-graders hengsel kan du bruke enheten i flere moduser som passer deg, gå umiddelbart fra en Chromebook til et nettbrett.

Denne er totalrenovert til en nesten ny stand og kommer med seks måneders garanti.

Kjøp nå fra Amazon ( £ 169 )

8. Acer Spin 3

Beste bærbare batterilevetid

Acer Spin 3

Acer Spin 3

Acer Spin 3 har en slank design med pålitelige funksjoner for å gjøre dine daglige databehov enklere.

Den veier mindre enn 2 kg, og har en 11,6 tommers skjerm, ideell for alle som trenger en pålitelig bærbar datamaskin mens du er på farten og en god nok størrelse skjerm for å se komfortabelt. Batteriet varer opptil 12 timer, noe som betyr at du ikke alltid trenger å ta med deg laderen og kan utføre flere dager uten å måtte være tilkoblet.

Den bærbare datamaskinen er pusset opp med en tre måneders garanti.

Kjøp nå fra Bærbare datamaskiner direkte ( £ 239,97 )

Leter du etter flere bærbare avtaler? Hvorfor ikke sjekke ut beste Apple MacBook Air -tilbud verdt å kjøpe akkurat nå før du tar steget.

Se Også: