Santander ISAer: Få nedgangen på sparekontoer og renter for kontanter og faste renter

Santander

Horoskopet Ditt For I Morgen

Santander minibank

Sørg for å sammenligne det med konkurransen



Det er ISA -sesong, når sparere prøver å pakke bort så mye penger som mulig før utgangen av skatteåret, og deretter finne de beste prisene for neste år.



Santander er en populær leverandør, men hvordan stabler ISA -tilbudet egentlig? Vi forklarer.



Og hvis det ikke er noe for deg, ikke glem å sjekke ut våre tips om sammenligning av ISA -er her.

Kontant ISA

Santander er kjent for sin cashback -kontokonto, men så langt ISA -rentene går, er det ikke så sjenerøst.

Hvis du sperrer pengene dine i 2 år, får du en beskjeden 1,10% rente (eller 1,35% hvis du er en 123 World eller Santander Select -kunde).



lawrence stroll nettoformue

Med andre ISA -leverandører som tilbyr 1,65% for en lignende avtale, er det verdt å shoppe rundt. Du kan finn ut mer om å sammenligne de beste ISA -prisene her .

Les mer: Hva er en kontant ISA?



Hjelp til å kjøpe ISA

Santander er også en av bankene som tilbyr en hjelp til å kjøpe ISA for førstegangskjøpere. Uansett hvor du registrerer deg, får du en £ 50 bonus fra regjeringen for hver £ 200 du sparer mot et innskudd, opptil £ 3000.

Santander tilbyr en variabel rente på dette, noe som betyr at renten kan gå opp eller ned i fremtiden. Men foreløpig er det ganske sjenerøst på 4%.

Junior ISA

Hvis du sparer på vegne av et barn, kan du åpne en Santander junior ISA i deres navn. Junior ISA -prisen er variabel, men for øyeblikket er den 2,5% (3% for 123 World- og Santander Select -kunder).

Sparekontoer

De fleste Santander -sparekontoer tilbyr dårlige renter. Men hvis du har en Santander -bankkonto (ikke inkludert 123 Mini -nåværende konto) og kan spare opptil £ 200 i måneden, kan du få en rente på 5% på Vanlig eSaver -konto .

Takket være den nye personlige skattefradraget kan du tjene opptil £ 1000 i renter skattefritt.

Andre ideer

En grunn til at vi kan lete etter Santander er bankens ekstremt populære 123 løpende konto . Du får 3% rente, pluss cashback på visse husholdningsregninger. Hvis du har selvkontroll til å beholde sparepengene dine på en brukerskonto, kan du synes det er mer givende enn en tradisjonell sparekonto.

Les mer

Er som
Livstids ISAer forklart Vi introduserer hjelp til å kjøpe ISAer Hvordan finne den beste kontant -ISAen Lær om aksjer og aksjer ISAer

Se Også: