Samsung har annonsert verdens FØRSTE smarttelefon med fire kameraer

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samsung har annonsert en ny smarttelefon som selskapet sier er verdens første med fire bakkameraer.



Det koreanske selskapets nye A9-enhet er rettet mot 'Instagram-generasjonen', og kommer i salg i Storbritannia i november, med start på £549.



Telefonen vil sitte under Samsungs flaggskip Galaxy S9 og Note 9-telefoner som ble utgitt tidligere i år som den beste av mellomklassene.



Mobilgiganten, sammen med rival eple , har kommet under økt press fra billigere, men førsteklasses håndsett fra slike som OnePlus, Honor og andre kinesiske produsenter, noe som tvinger den til å lage et bredere spekter av enheter som inneholder teknologier som normalt er reservert for flaggskiplanseringer.

stuart broad mollie king
Til £549 tilbyr A9 et godt utvalg funksjoner til en rimeligere pris

Til £549 tilbyr A9 et godt utvalg funksjoner til en rimeligere pris (Bilde: Samsung)

A9 har et hovedkamera på 24 megapiksler, samt tele-, ultravidvinkel- og dybdeobjektiver designet for å hjelpe med et bredt spekter av mobilfotografering.



Den nye telefonen kommer også med en fingeravtrykkssensor, mobilbetalingsmuligheter og utvidbar lagring på opptil 512 GB – alle funksjoner som er vanlige på avanserte smarttelefoner.

vodafone svart fredag ​​2017

Firmaets president for mobilkommunikasjon DJ Koh sa at selskapet var opptatt av å tilby de nyeste funksjonene til et bredere spekter av mennesker.



'Som en global leder innen smarttelefoninnovasjon forstår vi etterspørselen etter meningsfull innovasjon i en fartsfylt verden drevet av visuell kommunikasjon,' sa han.

Det finnes også et utvalg spennende farger, inkludert Caviar Black, Lemonade Blue og Bubblegum Pink (Bilde: Samsung)

dion dublin første kone

«Vi bygger på arven vår innen utvikling av smarttelefonkameraer, og vi introduserer neste generasjons teknologi på tvers av hele Galaxy-porteføljen vår for å gi flere forbrukere muligheten til å oppleve banebrytende innovasjon.

'Vi er glade for å innfri dette løftet og debutere verdensledende smarttelefonkamerateknologi med Galaxy A9.'

A9 slutter seg til Samsungs eksisterende utvalg av mellomklassetelefoner, en som inkluderer A7 – en enhet som har tre bakkameraer – som ble avduket forrige måned.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Ru Bhikha, mobilekspert hos uSwitch.com, sa at Samsungs beslutning om å lansere A9 kan være et svar på den kommende utgivelsen av årets tredje iPhone – XR – og lavere enn forventet salg av S9 tidligere i år.

'Produsenten vil utvilsomt også være bekymret for trioen av iPhone-lanseringer, som ser ut til å vinne nye fans i alle områder av markedet - når det er sagt, har en rimelig, men lovende mid-tier-show fra Samsung potensial til å opprøre eplet vogn, sa han.

monstre inc store lepper

'Det vil være interessant å se om denne venstre-feltet, men interessante, USP av en multi-linse telefon hjelper Samsung gjøre opp for dempet salg fra flaggskipet sitt håndsett.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: