Samsung Galaxy S8: Utgivelsesdato, pris, spesifikasjoner og funksjoner i Samsungs nye flaggskip -smarttelefon

Samsung Galaxy S8

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samsung har avduket sin nye flaggskip -smarttelefon, Galaxy S8, på arrangementet 'Unpacked 2017' i New York.



Med en hel glassdesign, buet skjerm, digital hjemmeknapp og trådløs lading, er Galaxy S8 klar til å gå head-to-head med Apples iPhone 7 - og iPhone 8 når den lanseres senere i år.



Enten du kjøpte en Galaxy Note 7 og ble tvunget til å returnere den på grunn av problemer med overoppheting, eller om du bare har holdt på en oppgradering for å se hva Samsung har i vente, vil Galaxy S8 sannsynligvis ikke skuffe med sin liste over høye slutt spesifikasjoner.



Fra den slanke designen og de knappe kantene til den iøynefallende skjermen og biometriske sikkerhetsfunksjoner, er dette utvilsomt en av de beste smarttelefonene penger kan kjøpe akkurat nå.

Her er hva du trenger å vite:

Design

Den nye enheten har en kropp i glass, og er slank og lang sammenlignet med de fleste moderne smarttelefoner, designet for å holdes i en hånd.



Galaxy S8 kommer i to størrelser-S8 med en 5,8-tommers skjerm, som måler 148,9 x 68,1 x8,0 mm, og S8+ med en 6,2-tommers skjerm, som måler 159,5 x 73,4 x 8,1 mm.

Den fysiske Hjem-knappen er fjernet og erstattet med et trykkfølsomt panel plassert under skjermen, slik at forsiden av enheten er en ren glassrute.



Fingeravtrykksleseren er nå plassert på baksiden av telefonen, ved siden av kameramodulen, og er designet for å brukes med en pekefinger i stedet for en tommel. Telefonen støtter også iris -skanning for ekstra sikkerhet.

(Bilde: / Sophie Curtis)

everton vs liverpool kanal

Til tross for rykter om at Samsung planla å følge Apple i å slippe hodetelefonkontakten, har Galaxy S8 beholdt denne funksjonen. Smarttelefonen kommer også med et par høyytelses AKG fra Harman-hodetelefoner i esken.

Vise

Årsaken til Galaxy S uvanlige form er den ultrabrede skjermen, som har et sideforhold på 18,5: 9 i stedet for den vanlige 16: 9, og ekstremt smale kanter rundt kanten av skjermen.

Samsung beskriver skjermen som 'Quad HD+', som er samme klassifisering som den nylig lanserte LG G6 , og oversetter til en skjermoppløsning på 2960x1440 piksler.

Det er også verdens første mobile enhet sertifisert av UHD Alliance som 'Mobile HDR Premium', noe som betyr at den lar deg se de livlige fargene og kontrastene filmskaperne hadde til hensikt mens du så på favorittprogrammene dine.

(Bilde: / Sophie Curtis)

Funksjoner og spesifikasjoner

Galaxy S8 har et 12 megapikslers 'Dual Pixel' kamera på baksiden, for forbedrede bilder i lite lys, zoom og uskarphet, og et 8 megapiksel selfie kamera med smart autofokus på forsiden.

Den har en IP68 -klassifisering, noe som betyr at den er vanntett til en maksimal dybde på 1,5 m i opptil 30 minutter, og er beskyttet mot støv, smuss og sand uten behov for ekstra hetter eller deksler.

Galaxy S8 kan skryte av bransjens første 10 nm -brikke, som Samsung hevder muliggjør økt hastighet og effektivitet. Den inneholder også 6 GB RAM og 64 GB innebygd lagring, som kan utvides opp til 256 GB med et MicroSD-kort.

(Bilde: / Sophie Curtis)

Den mindre modellen har et 3000 mAh batteri, mens den større har et 3.500 mAh batteri. Begge tilbyr et utvalg av kablet eller trådløs lading.

Programvare

Begge enhetene kjører den nyeste versjonen av Googles operativsystem, Android 7.0 Nougat.

Dette inkluderer nye produktivitetsfunksjoner som multi-tasking, som lar to apper kjøre på skjermen samtidig, slik at du kan fortsette å se en video på YouTube mens du svarer på en e-post.

Galaxy S8 kommer også med Edge-programvaren, som lar deg legge til snarveier til kontakter og apper i et uttrekkbart panel på kanten av skjermen, og forbedrede sikkerhetsfunksjoner.

(Bilde: / Sophie Curtis)

I tillegg til fingeravtrykksskanneren har Galaxy S8 en iris -skanner og programvare for ansiktsgjenkjenning, slik at brukerne kan velge foretrukket biometrisk autentiseringsmetode.

Bixby personlig assistent

Samsungs Galaxy S8 kommer med en ny kunstig intelligent personlig assistent kalt Bixby.

George og Dragon Billinge

I likhet med Apples Siri, reagerer Bixby på talte kommandoer, slik at brukerne kan kontrollere telefonene sine med stemmen alene.

Imidlertid hevder Samsung at Bixby tilbyr en 'dypere opplevelse' enn andre taleagenter eller assistenter i markedet.

For det første, når du bruker en Bixby -aktivert applikasjon, kan Samsungs personlige assistent støtte nesten alle oppgaver programmet er i stand til å utføre - så du trenger ikke å huske hvilke funksjoner som fungerer med talekommando og hvilke som ikke gjør det.

(Bilde: REUTERS)

For det andre kan du når som helst kontakte Bixby, og den vil forstå den nåværende konteksten og tilstanden til applikasjonen, slik at du kan fortsette det du gjør uten avbrudd.

Samsung Galaxy S8 kommer med en dedikert Bixby -knapp på siden av enheten, som du kan trykke på for å hente frem den virtuelle assistenten.

Til å begynne med vil bare et delsett av forhåndsinstallerte applikasjoner være Bixby-aktiverte, men dette settet vil fortsette å utvide seg over tid.

red light district uk

Utgivelsesdato

Samsung Galaxy S8 lanseres i Storbritannia og Europa 28. april.

Den vil være tilgjengelig i to fargevarianter - Midnight Black og Orchid Grey - med potensiell tilgjengelighet av en tredje farge, Arctic Silver, som vil bli kunngjort etter hvert.

(Bilde: / Sophie Curtis)

Forhåndsbestillinger i Storbritannia er åpne fra 29. mars til 19. april Samsung.com/uk , og fra utvalgte operatører og forhandlere. Forhåndsbestillingskunder vil motta enhetene sine fra 20. april, med forbehold om lagerbeholdning.

Pris

Samsung Galaxy S8 koster £ 689 på forhånd, mens S8+ koster £ 779.

Hvis du ikke har råd til å plaske ut hele prisen på Galaxy S8 på en gang, kan du betale den ned i månedlige avdrag med en tariffkontrakt fra et av de store nettverkene.

EE , O2 , Tre , Vodafone , Virgin Media og Carphone Warehouse har alle bekreftet at de vil lagerføre enheten. Mer informasjon er tilgjengelig ved å klikke på lenken nedenfor.

Se Også: