Sainsbury's åpner det første supermarkedet uten kjøp, da dagligvare går helt digitalt

Sainsbury's

Horoskopet Ditt For I Morgen

Butikken har blitt pusset opp for å fjerne kassa og kassa(Bilde: Getty)



Sainsbury & apos; s har lansert sin første butikk som bare er digital, og som ikke vil ha noen kassetter.



Fra og med i dag vil kjøpere på Sainsbury's Holborn Circus i London bare kunne sjekke ut på telefonene sine, som en del av kjøpmannens siste prøveversjon for å fremskynde handleopplevelsen.



Det sa for øyeblikket at 82% av transaksjonene i prøvebutikken er kontantløse-med mange kundearbeidere på farten.

Eksperimentet vil sette SmartShop Scan, Pay & Go -teknologien på prøve for å gjøre dagligvarehandel raskere og mer praktisk.

Den la til at avhengig av tilbakemeldinger fra kunder, kan prøveperioden deretter rulles ut ytterligere i Storbritannia.



Alle kunder må skanne og betale for dagligvarer ved hjelp av SmartShop Scan, Pay & Go -appen som kan lastes ned på smarttelefonen.

For å bruke den må kundene skanne dagligvarer mens de går, betale gjennom appen og deretter skanne en QR -kode før de drar, som bekrefter at de har betalt.



Holborn -butikken har blitt pusset opp for å fjerne kassen og kassene. Dette frigjør butikkkolleger til å bruke tiden på butikkgulvet, hjelpe kundene og holde hyllene fullt utstyrte.

Holborn -butikken vil ha en helpdesk for å støtte alle som ønsker å betale med kontanter eller kort - selv om det anslår at dette bare er et mindretall.

Eksperimentet vil vare i tre måneder, i løpet av denne tiden vil Sainsbury's vurdere tilbakemeldinger fra kunder og kollegaer for å avgjøre en bredere utrulling.

Sainsbury's var det første britiske supermarkedet som tok med mobilbetalinger i app til kunder i en matbutikk-i august i fjor-og teknologien er for tiden tilgjengelig i åtte nærbutikker over hele London.

meningsmåling

Ville du handlet i en butikk uten kjøp?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Sainsbury's Group Chief Digital Officer, Clodagh Moriarty, sa 'Vi vet at våre kunder verdsetter tiden sin, og mange ønsker å handle så raskt som mulig - teknologi er nøkkelen til det.

'Dette er et eksperiment i stedet for et nytt format for oss - det har ikke blitt gjort i Storbritannia før, og vi er veldig glade for å forstå hvordan kundene våre reagerer på appopplevelsen.

'Vi vil være sammen med våre kunder og kolleger hele veien i løpet av de kommende månedene, og gjentar kontinuerlig basert på deres tilbakemeldinger før vi bestemmer om, hvordan og hvor vi gjør denne opplevelsen mer tilgjengelig.'

I oktober lanserte Marks & Spencer en ny & apos; kassa gratis & apos; service slik at kundene kan handle og handle på under et minutt.

Utrullingen følger Co-Ops første supermarked uten kassa i mars i fjor, slik at kundene kan handle og gå på få minutter fra smarttelefonene sine.

Er du enig i beslutningen om å gå fri? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

NEWSAM prøver ut det & apos; smertefrie & apos; appopplevelse ...

Det kan være problemfritt, men det er fortsatt noe foruroligende med å skanne dagligvarer på en smarttelefon og deretter bare gå ut av butikken.

Selv om det ikke tok tid å laste ned appen og fem minutter å skanne et halvt dusin varer, følte jeg at jeg ville få et trykk på skulderen mens jeg gikk ut uten å gå til en kasse. Men det var ingen kasse - bare en liten kiosk i hjørnet for de få forvirrede shopperne som trengte å bruke kort eller kontanter.

The NEWSAM var blant de første som prøvde Storbritannias første butikk uten butikk, og som en nybegynner for smarte shopping-apper syntes jeg det var vanskelig i begynnelsen.

Men personalet var tilgjengelig for å hjelpe, og jeg fikk snart taket på det. Når jeg var ferdig, måtte jeg bare skanne QR -koden ved utgang for å få min digitale kvittering - uten kø.

Andre kunder var glade og den 24 år gamle IT-konsulenten Monica Garrett sa: Det er sømløst-jeg er overrasket over hvor smertefritt det er.

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: