Sainsburys kredittkortkunder kan ikke se tidligere transaksjoner - og banken sier at det vil fortsette inntil videre

Sainsbury's

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sainsbury's kan ikke si når kredittkortkunder vil kunne se de siste transaksjonene sine online(Bilde: Universal Images Group Editorial)



Supermarkedsbanken Sainsbury har opplyst at den ikke kan si når kundene vil kunne se sine tidligere transaksjoner online igjen.



Det kommer etter at kundene avslørte at de ikke kunne se bruken av kredittkort på fem dager - på grunn av forbedringer av bankens internettjenester.



Sainsbury sa at det oppgraderer nettbanksystemet sitt for kredittkortinnehavere, noe som betyr at noen mennesker midlertidig ikke kan se sine siste transaksjoner.

I stedet sa det at kundene burde ta kontakt med kundeserviceteamet på telefon , med nettproblemet satt til å bli løst så snart som mulig.

Sainsbury ber om unnskyldning for problemene, men hvis du føler at du har vært til ulempe eller ikke har lommen, er det verdt å kontakte forklar bekymringene dine .



En talsmann for Sainsbury Bank sa: 'Vi beklager at noen av våre kredittkortkunder opplevde forsinkelser når de kom til oss på telefonen denne uken, og også mens vi foretok forbedringer av kunder som så online transaksjoner.

'Kunder kan ringe oss for deres transaksjonshistorikk gjennom vårt automatiserte selvbetjeningsalternativ eller ved å snakke med en rådgiver.'



Se Også: