Da Ryan Giggs 'skilsmissekamp på 40 millioner pund ser ut til å ende, ser vi tilbake på hans kjærlighetsrotte fortid

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ryan Giggs og hans fremmede kone Stacey ser ut til å avvikle skilsmissekampen på 40 millioner pund da hun skal få et dekret nisi på fredag.



eurovision 2019 siste gang uk

Paret skilte seg i mai 2016, fem år etter at det ble avslørt at den tidligere Manchester United -stjernen hadde jukset kona med flere kvinner.



Ryan 's squeaky-clean image ble knust tilbake i 2011 da det ble avslørt at han hadde en hemmelig åtte år lang affære med sin brors kone Natasha, mens han også hadde hatt en seks måneders fling med Imogen Thomas.



På det tidspunktet hadde han forsøkt å blokkere Imogen som solgte historien hennes ved å skaffe en trylleskjoldsordre som forhindret utgivelsen av navnet hans i England og Wales.

Imidlertid ble den grumsete og sammenfiltrede kjærlighetstrekanten snart avslørt. Men hvem var egentlig kvinnene som fristet den walisiske kantspilleren til å jukse?

Ryan Giggs og kona Stacey skilte seg i mai 2016, fem år etter at det ble avslørt at den tidligere Manchester United -stjernen hadde jukset kona med flere kvinner (Bilde: PA)



Natasha Giggs/Lever

Ryan 's squeaky-clean image ble knust tilbake i 2011 da det ble avslørt at han hadde hatt en hemmelig åtte års affære med sin brors kone Natasha (Bilde: Getty)



Ryan møtte Natasha første gang på en kveld i Manchester i mars 2003, og skal ha lagt henne til sengs for første gang bare 24 timer etter deres første innkjøring i en av byens klubber.

Tilfeldigvis sies dette også å være første gang hun møtte sin fremtidige ektemann, Ryan & rs bror, Rhodri.

Bare en måned senere i april 2003 ønsket Man United-stjernen sitt første barn velkommen med sin daværende langsiktige partner Stacey (som han ville gifte seg med).

I følge Natasha - til tross for at han ble far - forfulgte fotballspilleren henne fortsatt for sex, sendte henne grafiske tekstmeldinger og til og med sov med henne mens kona Stacey var gravid.

Ryan møtte Natasha første gang på en kveld i Manchester i mars 2003, og skal ha lagt henne til sengs for første gang bare 24 timer etter deres første innkjøring i en av byens klubber (Bilde: Getty)

Da jukset hans kom for dagen i 2011, bemerket en kilde: Du skulle tro at Ryan og Natasha ville ha slått det på hodet når de begge hadde barn - men tilsynelatende ikke.

Ryan og Natasha antas å ha beholdt forholdet utenfor ekteskapet helt til april 2011.

Hun avslørte deres åtte år lange forhold i juni samme år etter at hans mislykkede bud på å stoppe hans affære med Imogen kom ut offentlig.

På den tiden snakket Natasha til speilet: Ryan og jeg har allerede hatt en affære i åtte år. Det er en forferdelig hemmelighet jeg har måttet beholde for lenge nå. Jeg vil ikke at det skal påvirke samvittigheten min lenger. Jeg vil ikke måtte fortsette å lyve.

Natasha Giggs

Ryan og Natasha antas å ha beholdt forholdet utenfor ekteskapet helt til april 2011 (Bilde: Getty)

Jeg har fremdeles følelser for Ryan som jeg ikke vil, men jeg begynner å hate ham nå også. Hvis han kontaktet meg nå tror jeg ikke jeg ville svare engang.

I desember samme år hevdet hun at hun hadde blitt betalt 500 pund av fotballspilleren for å avbryte kjærlighetsbarnet sitt, som kort tid etterfulgte en opptreden i Celebrity Big Brother der hun snakket om beklagelser angående Ryan og håpet om å forsone seg med mannen sin. .

Til tross for deres forsøk på å gå forbi skandalen, søker Natasha endelig om skilsmisse fra ektemannen Rhodri. De hadde to sønner sammen Louis og Liam.

Imogen Thomas

daglig speil horoskop i dag
Avslør online motepriser

Den walisiske fotballspilleren og Big Brother-stjernen antas å ha startet en affære i september 2010, som så ham overlappe sine utenomekteskapelige aktiviteter med Natasha (Bilde: Splash)

Den walisiske fotballspilleren og Big Brother-stjernen antas å ha startet en affære i september 2010, som så ham overlappe sine aktiviteter utenfor ekteskapet med Natasha.

Hun fortsatte senere med å påstå at han sendte henne en sms etter en lidenskapelig natt på et hotell i London, som så ham deretter etterfølge henne med en strøm av flørtende tekstmeldinger.

I motsetning til hans langvarige forhold til Natasha, begynte Ryan bare på en seks måneders affære med Imogen. Selv om året etter var det hennes forsøk på å selge historien om deres affære som forårsaket skandalen som rystet ekteskapet og bildet hans.

Storebrors mest sexy huskamerater

I motsetning til hans langvarige forhold til Natasha, begynte Ryan bare på en seks måneders affære med Imogen (Bilde: Rex)

Ryan Giggs og kona Stacey

Året etter var det hennes forsøk på å selge historien om deres affære som forårsaket skandalen som rystet ekteskapet hans og image (Bilde: Mark Cuthbert/UK Press via Getty)

Problemene begynte i april 2011, da Imogen snakket med en tabloid om en affære søndag - selv om hun ikke avslørte identiteten til mannen hun la seg - og sa: 'Vi slo det av med en gang fordi vi hadde så mye til felles .

Måneden etter i mai 2011 brukte Ryan 150 000 pund på å få et høyesterettsforbud mot Imogen som solgte historien hennes om deres ulovlige affære, selv om han til tross for sin innsats ble vist på sosiale medier.

Liberaldemokratiske parlamentsmedlem John Hemming brukte senere parlamentarisk privilegium til å kalle Manchester United -stjernen som Premier League -spilleren som tok ut et påbud om forholdet hans til Thomas i Underhuset.

Samme måned fortalte en venn av Imogen Solen at realitystjernen hadde trodd Ryan ville forlate kona for henne og sa: Imogen var 100 prosent sikker på at han ville forlate Stacey og barna og flytte sammen med henne.

Det var ikke et forhold bygget helt på sex. Hun syntes det gikk mye dypere. Hun var forelsket, men nå har hun stått høy og tørr.

Kate Greville

Kate Greville

Selv om det ikke er bevis på at de alle likte noe mer enn et hjertelig samarbeidsforhold, sies Kate Greville, en PR -leder, å ha fått Ryan øye i 2015 (Bilde: Twitter/KateEAGreville)

Selv om det ikke er bevis for at de alle likte noe mer enn et hjertelig samarbeidsforhold, sies Kate Greville, en PR -leder, å ha fått Ryan øye i 2015.

I følge Solen , venner hevdet at han sendte gaver - inkludert blomster - til byråkontoret hennes ettersom vennskapet deres ble 'veldig flørtende'.

Paret skal ha blitt nære under arbeidet med hotellfotballprosjektet hans, men senere i 2015 flyttet hun til Abu Dhabi for å få jobb - noe som sies å ha avkjølt vennskapet deres.

I 2016 brøt Ryan og Staceys ekteskap sammen, kort tid etter at rykter om fotballspilleren og Kate kom frem.

Se Også: