Royal Navy lanserer en ny rekrutteringskampanje – og den retter seg mot spillere

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den kongelige marinen har lansert en stor ny rekrutteringskampanje – og den er målrettet spillere .



En ny kampanje har blitt lansert på EGX, Storbritannias største videospillbegivenhet, som finner sted i London denne uken.



Rekrutteringsfirmaet Shared Services Connected Limited (SSCL) leder stasjonen, og bruker virtual reality-teknologi for å gi spillere en virkelig opplevelse av livet i Royal Navy.



Flere ubåter er også på arrangementet for å diskutere karrieremuligheter i Royal Navy.

Royal Navy bruker virtual reality-teknologi for å gi spillere en virkelig opplevelse av livet i Royal Navy (Bilde: Royal Navy)

I følge SSCL bestemte Royal Navy seg for å lansere rekrutteringskampanjen på EGX ettersom mange spillere har de 'unike ferdighetene som kreves for livet ombord på en ubåt.'



David Parsons, direktør for ressurstjenester ved SSCL, forklarte: Den intense konsentrasjonen og oppmerksomheten på detaljer som er nødvendig for livet på en Royal Navy-ubåt er ferdigheter som spillere allerede har.

I mange tilfeller har de evnen til å kutte gjennom støyen, se og høre ting som mange andre lett ville savnet. En Royal Navy-karriere kan bare være en perfekt match.



Rekrutteringskampanjen har som mål å registrere ytterligere 250 ubåter innen utgangen av 2020.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Videospillnyheter

Kaptein Pete Viney, direktør for rekruttering for Royal Navy, la til: Ubåttjenesten er et unikt, utfordrende, men likevel enormt givende sted å jobbe.

Ubåter er en del av et eliteteam innen UK Defence, som jobber med svært sofistikert teknologi og tar på seg noen av de mest krevende oppgavene i Royal Navy.

De mentale kravene til å se og lytte hele døgnet – mens de forblir uoppdaget – kan være intense og krever motstandskraft og dyktighet.

Mange av de med en naturlig tilhørighet til videospill har allerede kjerneferdighetene som trengs for en vellykket og givende karriere som Royal Navy Submariner.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: