Royal Mail -kunder oppfordret til å passe på leveringssvindel - slik finner du det ut

Royal Mail Ltd.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Royal Mail -kunder oppfordret til å passe på leveringssvindel(Bilde: AFP via Getty Images)



Med julen bare noen få uker unna, vil mange briter henvende seg til Royal Mail for å levere kort og gaver til sine nærmeste.



Men hvis du er Royal Mail -kunde, må du sørge for at du er på utkikk etter en ny svindel -e -post som sirkulerer.



lærlingstjerner banket opp

Svindel -e -posten hevder at Royal Mail har et brev som ikke er levert til deg, og krever at du betaler 1,99 pund for at de skal levere det på nytt.

Det ble først flagget av Wycombe District Neighborhood Watch i Flackwell Heath, etter at en landsbyboer mottok det.

Nabolagvakten nettsted forklarte: Beboeren var sikker på at denne transaksjonen med lav verdi ikke var urimelig og ga personlige og kortopplysninger for å støtte betalingen.



Beboeren hadde imidlertid andre tanker og innså at denne handlingen var uklok.

'De kontaktet den aktuelle svindelavdelingen og kansellerte alle kortene før noen skade hadde blitt gjort!



Bekymringsfullt, hvis du faller for svindelen, kan det gi hackere tilgang til kortinformasjonen din, slik at de kan bedra store penger.

jamie laing oldefar

Ray Walsh, Digital Privacy Expert hos ProPrivacy sa: Alle som mottar en e -post som hevder å være fra Royal Mail, må huske at de aldri vil bli bedt om å betale et omleveringsgebyr.

Legg aldri inn bank- eller kortinformasjonen din etter å ha fulgt en lenke på e -postmeldinger som påstår at den er fra Royal Mail, fordi det vil føre til at kortinformasjonen din blir stjålet av kriminelle.

som vant bb 2013

Les mer

Cybersikkerhet
Fortnite SCAMS & apos; running rampant & apos; på nett Island rammet av MASSIVt cyberangrep Facebook -pålogginger selges på dark web for £ 3 Twitter -feil lekket DM -er fra 3M -brukere

Hvis du tror du kan ha falt for svindelen, må du kontakte banken din og sjekke kontoutskriften din for tegn på uautoriserte transaksjoner.

Walsh la til: Selv om denne Royal Mail -svindelen bare har blitt rapportert lokalt så langt, vil den nesten helt sikkert spre seg landsomfattende pga. Svart fredag og online julehandel.

Av denne grunn er det avgjørende for forbrukerne å være på vakt for alle forsøk på å få dem til å dele med betalingsopplysningene sine for levering av brev eller pakker.

Se Også: