Roxanne Palletts Celebrity Coach Trip co-stars 'bekymret for tilknytning'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Celebrity Coacg Trip ble filmet i sommersolen 2018, var det ingenting som tydet på at Roxanne Pallett ville bli en av de mest utskjelte TV -personlighetene i 2018.



Spol frem til serien som sendes på E4 og de som spilte hovedrollen i realityprogrammet med Roxanne, er nå bekymret for å være & apos; tilknyttet & apos; med den skamfulle tidligere såpeskuespillerinnen.



Det mest klagede øyeblikket på TV i 2018 var da 36-åringen hevdet å ha & angrepet & apos; Corrie -favoritt Ryan Thomas, i Celebrity Big Brother -huset.



Roxanne Pallett ankommer med George Sampson på Celebrity Coach Trip (Bilde: Kanal 4)

Etter at TV -opptak viste at Roxanne løy, førte nedfallet til tusenvis av klager til Ofcom, da Ryan hevdet at Roxanne prøvde å ødelegge karrieren.

Hun unnskyldte seg for den resulterende & apos; punch gate & apos; skandale, men det var ikke nok for henne å fremdeles bli ødelagt på sosiale medier, spesielt med hennes turnering på E4 -forestillingen.



Roxanne fjernet sine sosiale medieprofiler og & apos; gjemte seg & apos; etter den kontroversielle hendelsen, men hennes retur til den lille skjermen viser seg å være en bekymring for de som spilte sammen med henne på bussturen.

amazon prime day 2019 Storbritannia

Snakker til Daily Star Online , Innrømmet Union Js Jaymi Hensley at han har angst foran episoden som ble sendt og foreningen & apos; med Roxanne som gir ham.



Jaymi Hensley (R) med sine Union J bandkamerater Josh Cuthbert og JJ Hamblett (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Han sa: 'Roxanne kom den siste dagen. Jeg fortsatte med henne - hun var ikke den samme personen som hun var i Big Brother, det var en helt annen opplevelse.

'Det blir interessant å se hvordan hun har det på Coach Trip, jeg husker at vi alle sa det da det skjedde i CBB.'

Den offentlige reaksjonen til Roxanne siden CBB -hendelsen har ført til at de som stjernet sammen med henne på Coach Trip var & apos; bekymret & apos; om hvordan de kommer til å se ut fra episoden.

Det har allerede vært en negativ reaksjon på at Roxanne kom tilbake til TV, og mange mente at hun burde blitt kuttet fra serien.

Roxanne beklager offentlig etter at & apos; punch gate & apos; på CBB (Bilde: REX/Shutterstock)

verdenscupresultater 2018 så langt

Jaymi fortsatte: 'Vi var ganske bekymret for at showet skulle komme ut.

'Det er vanskelig, det var en så stor ting som skjedde i huset, og vi var bekymret for at vi skulle bli assosiert med det.

chanelle ta meg ut

'Det folk må huske er at dette var før CBB, og det var et helt annet miljø.'

Det ser ut til at Roxanne holdt seg unna mange av problemene & apos; på realityshowet, foran kontroversen om Celebrity Big Brother som skulle komme.

Hun har slengt rapporter om at hun har måttet gi opp TV -muligheter og lete etter en 'ekte jobb' etter det offentlige nedfallet.

Celebrity Coach Trip fortsetter mandag kl. 19:30 på E4.

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkte 0207 29 33033.

Se Også: