Roman Kemp åpner om 'onkel' George Michael til I'm A Celebrity -campkamerater

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Roman Kemp berørte 'onkel' George Michael i følelsesmessige scener



Roman Kemp disket til slutt smusset på sin & apos; onkel & apos; George Michael i kveldens episode av I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here!



Global Radio DJ, 26, avslørte sannheten om forholdet hans til popstjernen og ga fansen akkurat det de ventet på i en inderlig prat med campkamerater.



Roman nærmet seg den berømte sanger -låtskriveren George - som døde i 2016 i en alder av 53 år - mens han diskuterte familien sin med Kate Morraway, Good Morning Britain.

hvilken alder kan du kjøre

Den ikoniske Wham! medlem døde av hjerte- og leversykdom 1. juledag.

George var Romans avdøde gudfar, men stjernen omtalte ham som onkelen hans.



Når han snakket om hitmakeren for siste jul, sa han: 'Han var en fantastisk fyr. Han var onkelen min. Du ville se ham på middager, jul, mye.

Stjernen diskuterte sin familiehistorie og hans minner med George (Bilde: ITV/REX)



'Det er veldig hyggelig at alle minnene jeg ga er så fine, reiser på ferie og får foreldrene mine til å konkurrere med julegaver.'

david seaman frankie poultney 2012

Han la til: 'Ett år må jeg ha vært fire eller fem, og pappa kjøpte meg en sykkel, en Raleigh -sykkel.

'Jeg husker at George kom bort til huset og hentet min gave, og han dro til Harrods og kjøpte en av disse elbilene, men ikke bare det, det var en flaggermus. Jeg har det fortsatt.

Roman Kemp sier at familien hans 'ler seg selv' av at jeg er en kjendis (Bilde: ITV)

Les mer

Jeg er en kjendis 2019
Jacqueline gjenforening med døtre Hva sier Jac og Dan kroppsspråk Fans & apos; hjertesorg over Jacs bekjennelse Romans brogjenforening er ikke vist

'Slike minner, de er så hyggelige å ha, men det er rart fordi det for meg bare var min mors beste kompis.'

Roman dypet deretter dypere inn i familiens fortid - og sa at foreldrene ble sammen i en alder av 22 år.

robert thompson nå 2020

Moren hans, tidligere Wham! backingsanger Shirlie Holliman, 57, er gift med Spandau Ballets Martin Kemp, 58, - Romans pappa.

Pappa Martin, 58, mamma Shirlie Holliman, 57, og søster Harley, 30, kunne ikke vente med å stille inn for å se Roman ta del i showet (Bilde: PA)

Roman snakket om sitt søte kjærlighetsliv og avslørte at moren hans fortalte kameraten George på en fest at hun skulle gifte seg med faren sin.

Roman fortalte ivrige leirkamerater hvordan moren hans var redd for å gå på en første date med faren alene og måtte ledsages av George.

Programlederen Kate ble imponert over kjærlighetshistorien deres og sa: 'Det er en ganske god datinghistorie er det ikke?'

kate winslet bjørn winslet

Kate innrømmet også 'I really love your dad' overfor Roman og tilsto at hun tidligere hadde Spandau Ballet -plakater på veggen.

*I & apos; m A Celebrity sendes i morgen klokken 21.00 på ITV

Se Også: