Kona til Reggie Kray var et villbarn som tok narkotika som overgikk Barbara Windsor-ikke et sjenert offer, sier niesen

Virkelige Livshistorier

Horoskopet Ditt For I Morgen

Frances Shea og Reggie Kray

Frances Shea og Reggie Kray(Bilde: /Getty)



Frances Shea var kledd som en filmstjerne i East End og så hver eneste tomme ut som det glamorøse gangstermollet.



Likevel har historien kastet kona til Reggie Kray som et sjenert offer som ble mobbet av tvillingene og begikk selvmord for å rømme.



Det synet forsterkes av den nye filmen Legend som har Tom Hardy i hovedrollen som både Reggie og Ronnie Kray.

Det skildrer Frances - Franie for familien hennes - som et spøkelse lenge før hun tok en dødelig overdose i 1967.

Frances Shea

Wild: Reggie Krays kone Frances Shea som begikk selvmord (Bilde: Phil Harris/)



Det har til og med blitt påstått feilspill med den væpnede raneren Bradley Allardyce, som ble Reggies homofile elsker i Maidstone fengsel, og hevdet at den beryktede gangsteren fortalte ham at Ronnie drepte Franie fordi han var sjalu på ekteskapet deres.

Og en ny dokumentar antyder at Krays mamma Violet og deres tante Rose hadde drept Franie mens hun var gravid fordi de ikke trodde hun var egnet til å være mor.



Men ifølge niesen og navnebroren Frances Shea, Franie, var langt fra å være en engstelig kone et narkotika som tok vill barn som sto opp for mannen og overgikk Judy Garland og Barbara Windsor på Krays nattklubb.

fransk

Familie: Frances er niesen til Reggie Krays kone Frances (Bilde: Phil Harris/)

Sint over måten Franie ble fremstilt på i filmen, har Frances uttalt seg for å sette rekorden.

Hun sa: 'Jeg vil at folk skal le når de husker Franie, ikke gråte.

'Hun var en livlig, svingete kvinne, ikke den tøffe, stumpe jenta vi så på den skjermen. Hun var et skikkelig vilt barn.

'Da hun hoppet av flyet i Spania, var det første hun ba om hasj. Det var vår Franie. '

tidsplan for valg av toryledere

Franie møtte Reggie Kray da hun bare var 16 år gammel, og han var 10 år eldre.

Reggie Kray og Frances Shea

Onsdag: Reggie Kray og Frances Shea på bryllupsdagen (Bilde: Getty)

De giftet seg i 1965 i en flammende publisitet, men mens Franie blendet i en figur som klemte en hvit kjole, viste moren Elsie henne forakt for Krays ved å ha på seg svart.

Ekteskapet var stormfullt og Franie gikk ut for første gang bare noen uker etter bryllupet, før hun forsøkte å avslutte livet flere ganger da hun slet med psykiske lidelser.

Hun planla til og med å skyte seg selv med en startpistol som var gjemt under sengen hennes.

Før hun døde skrev hun at hun ville ha pikenavnet Frances Shea på gravsteinen, men Reggie sørget for at hun ble gravlagt som en Kray på familietomten på Chingford kirkegård.

Reggie Kray og Frances Shea

Gangster: Reggie Kray med sin daværende forlovede, Frances Shea (Bilde: Getty)

Frances talte før en ny film om de beryktede brødrene Kray, og sa at hun bare var fire år gammel da hennes psykisk syke tante begikk selvmord i sengen hennes.

Frances, 52, sier: Natten før hun døde satt Franie og så gjennom feriebrosjyrer med Reggie.

Hun sa alltid at hun aldri ville gjøre noe sånt med meg der. Så hun valgte en natt jeg bodde hos en venn. Jeg kysset Franie og Reggie da jeg dro, og jeg så aldri noen av dem igjen.

Jeg følte meg skyldig lenge fordi jeg ikke var der. Hun tok tablettene, skrudde av nattlampen og la seg for å dø i sengen min.

Hun gjorde det pent nok til at pappa tok henne en kopp te og skjønte ikke at hun var død.

131 engel nummer betydning

'Han skjønte først hva som hadde skjedd da han kom tilbake og fant at teen var kald.

fransk

Sint: Frances og datteren Bonny er opprørt over hvordan den nye Kray -filmen skildrer slektningen deres (Bilde: Phil Harris/)

Parets forhold har alltid fascinert Kray -eksperter og utdrag fra Franies dagbøker, som ble solgt i fjor, avslører hvordan Reggie sov med en knivkniv under puten og antyder at han var homofil, og omtalte ham som 'bacon bonce', cockney rimet slang for 'nonce'

Men Frances insisterer på at de isolerte ekstraktene maler et falskt bilde av ekteskapet. Hun fastholder at resten av Franies dagbøker og brev viser at paret elsket hverandre til tross for oppturer og nedturer.

Frances sier: Jeg leste Franies dagbøker og jeg vet at hun var glad. De hadde blipsene og mot slutten var hun ikke frisk. Det kom frem i noen av tingene hun skrev. Men hun elsket Reg.

En dag lå jeg i seng med Franie, og hun leste fra boken min om Grimms eventyr. Reggie kom til døren, og hun kastet boken utover rommet og ropte ‘Get out you b ******’.

Han dukket seg ut av døren og gikk. Han kom ikke inn og konfronterte henne. Franie lo, hentet boken og vi fortsatte å lese. Jeg så ham aldri som en trussel. Jeg har prøvd å holde fast ved hvert lykkelig minne jeg har om dem.

Frances Shea og broren Frank

Familie: Frances Shea og broren Frank (Bilde: Phil Harris/)

Frances bestrider ikke påstandene om det Reggie var homofil som broren Ronnie eller tilbakevise historier han begjærte etter hennes far Frank Shea, Franies bror som fungerte som Krays sjåfør i kort tid.

Jeg vet ikke hva som foregikk i hjertet til Reggie, men faren min var en veldig pen fyr, sier hun.

Han var en dukker og en dykker, alle likte ham. Så kanskje Reggie var forelsket i ham. Disse tingene skjer.

Men Frances bustes av sinne over påstander fra Freddie Foreman, Krays gamle håndheving, om at Reggie og Franie aldri fullførte ekteskapet.

anton du beke ekte navn

Hun sier: Hvordan vet han hva som foregikk på soverommet? Den eneste måten han kunne vite det på var hvis han lå i sengen mellom dem, og det skjedde aldri!

Folk har syklet på beinene i familien min i årevis og solgt historiene sine. Jeg har lest dagbøkene og jeg vet hva som egentlig skjedde, men jeg synes noen ting bør forbli private.

Fire måneder etter at Franie døde, knivstakk Reggie medgengsteren Jack ‘the Hat’ McVitie i hjel på en fest foran 16 vitner mens han satt høyt på en cocktail med drikke og narkotika.

Han ble fengslet for drap og tilbrakte resten av livet bak lås og slå, løslatt på medfølende grunn bare noen uker før han døde av blærekreft i 2000.

I følge den nye filmen ble Reggie gal etter sorg over å ha mistet Franie. Det er en av få ting om filmen Frances er enig i, til tross for familiens konstante forsøk på å vende henne mot Reggie.

Frances Shea

Ungdom: Reggie Krays kone skal være Frances Shea som barn (Bilde: Phil Harris/)

Frances sier: Da jeg var en liten jente spurte jeg hvorfor jeg aldri dro til onkel Reggie i fengsel. Min nan sa: Han er ikke onkelen din. Han er en morder, han drepte tante Frances.

Det hadde jeg trommet i meg. Jeg husker jeg satt med Nan og sang 'Kill the Reggie, kill the Ronnie'.

'Hun gjorde dem til skurk til jeg ble hysterisk. Jeg trodde de skulle få meg.

Hun leste meg til og med Franies dagbok og selvmordsnotater. Men etter hvert som jeg vokste, leste jeg dagbøkene for meg selv og innså at alle må ta litt av skylden.

'Det var ikke hele Reggies skyld. Det var mye fiendskap i familien, og det hadde en veldig negativ innvirkning på Franie.

amy barnekjoler neste

Jeg tror ikke hun ville ha sett Reggie visne og krympe i en fengselscelle før han døde fordi hun ikke var en bitter og vridd jente. Hun elsket ham i fem år.

fransk

Minner: Frances er niesen til Reggie Krays kone Frances (Bilde: Phil Harris/)

I nesten 50 år holdt Frances stille mens andre solgte historiene sine, og nektet å gjøre det samme fordi hun var fast bestemt på å hedre tantens minne.

Men hennes sinne over den nye filmen Legend og regissør Brian Hageland fikk henne til å bryte tausheten.

Datteren hennes Bonny Frances Shea insisterer på at de gjentatte ganger prøvde å kontakte Hageland etter å ha hørt om filmen, men han svarte aldri, selv om han konsulterte mange av Krays gamle kumpaner under forskningen.

Bonny protesterte mot å filme i Braithwaite House i Nord -London, der foreldrene til tvillingene til Kray hadde en leilighet.

Da Frances og Shea til slutt sikret seg billetter til en forhåndsvisning av filmen, ble de så lei at de måtte ta av seg skoene for å stoppe seg selv.

Likevel krøp Bonny hulkende ut på et tidspunkt.

Bonny, 26, sier: Dette er Franies film. Hennes er den første og siste stemmen du hører. Til og med kampen mellom Reggie og Ronnie er over Franie. Hageland sier konsekvent at hun var den manglende delen av stikksagen.

Likevel snakket han aldri med familien hennes eller menneskene som kjente henne best. Hva gjorde han for å forstå hvordan det var for en ung jente med psykiske problemer som bodde sammen med en gangster i East End?

Og tenkte han et minutt på hvordan familien hennes ville ha det? Jeg var 23 år da jeg først hørte om denne filmen - samme alder som Franie drepte seg selv. Det har gjort at jeg lider av depresjon og angst.

Jeg vil gjøre noe positivt i hennes navn, som en veldedig organisasjon for å finansiere en rekke herberger for mennesker med psykiske problemer. Det ville være en mer passende måte å huske Franie på enn denne filmen.

Tom Hardy i Legend

Film: Tom Hardy in Legend

Se Også: