Ratesetter å lukke 45 000 kontoer i avtale med Metro Bank - hva det betyr for deg

Lån

Horoskopet Ditt For I Morgen

Metro Bank kjøpte Ratesetter i fjor(Bilde: Getty Images)



Ratesetter skal stenge 45 000 kontoer som en del av avtalen med Metro Bank.



High street-banken har kjøpt en portefølje av lån fra Peer-to-peer-utlåner for 384 millioner pund for å øke sin tilstedeværelse i det usikrede kredittmarkedet.



susan boyle og michael ball

Som et resultat vil alle investorer & apos; kontoer stenges automatisk 2. april.

Hvis du er en Ratesetter -låntaker, blir det ingen endring. Du må fortsette å betale ned lånet ditt til samme rente og under de samme vilkårene som nå.

Investorer trenger ikke å gjøre noe for øyeblikket - kontoen din stenges automatisk 2. april og pengene dine blir returnert til en beholdningskonto hos Ratesetter.



Investorer vil fortsette å tjene renter til eksisterende renter til regnskapet stenger 2. april (Bilde: Getty Images)

Firmaet sa at det forventer at alle midlene returneres til kundene innen 7. april. Etter dette tidspunktet kan du ta ut eller overføre pengene.



betydningen av tallet 14

Investorer vil fortsette å tjene renter til eksisterende renter til regnskapet stenger 2. april.

Metro Bank kjøper hele låneporteføljen til Ratesetter, derav plutselige nedleggelser.

Det kommer etter at banken solgte en del boliglån til NatWest for 3,1 milliarder pund i desember for å fokusere på salg av lån.

kjøpe for å la biler

Peer-to-peer-utlånsfirmaer, som Ratesetter, fungerer som finansielle matchmakers, noe som betyr at investorer kan sette inn penger for å lånes ut til enkeltpersoner og bedrifter.

Investorer kan tjene høyere avkastning enn de ville gjort med sparekontoer, men de må ta en sjanse med pengene sine - og som de fleste investeringer har det store risikoer.

Daniel Frumkin, administrerende direktør i Metro Bank, beskrev kjøpet som et ytterligere skritt mot å øke vår tilstedeværelse i det usikrede utlånsmarkedet.

Det bygger på vårt oppkjøp av RateSetter-plattformen-en veletablert virksomhet med en sterk teknologiplattform som gjør at vi raskt kan utvide vårt lån uten sikkerhet, sier han.

Vi fortsetter å oppfylle Metro Banks strategiske prioritering med å optimalisere balansen og aktivamixen, samtidig som vi posisjonerer oss bedre til å betjene kundens behov som Storbritannias beste samfunnsbank.

Se Også: